«Εργάτης» του χάντμπολ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Εργάτης» του χάντμπολ


Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια λαμπρή γιορτή που συνοδεύτηκε από τουρνουά μίνι

Αρκετά σωματεία έχουν παρουσιάσει μεγάλες επιτυχίες, αλλά αρκετά από αυτά αποδείχθηκαν «φωτοβολίες» και έσβησαν, κάνοντας τελικά περισσότερο κακό παρά καλό στο άθλημα. Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου μπορεί να μην έχει να επιδείξει τίτλους ή συμμετοχές σε τελικούς, όμως εδώ και 24 χρόνια είναι «εργάτης» του αθλήματος και προσφέρει πολλά από τον νευραλγικό τομέα των υποδομών, όπου είναι το μέλλον του χάντμπολ. Τρανταχτό παράδειγμα της δουλειάς που γίνεται στο σωματείο είναι και η… γαλούχηση του Γιώργου Χαλκίδη, ενός από τους κορυφαίους παίκτες που ανέδειξε το ελληνικό χάντμπολ. Ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης σε συμμετοχές στην Εθνική ομάδα προέρχεται από τα «φυτώρια» του Ολυμπιακού και πλέον είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς της Μπουντεσλίγκα, αγωνιζόμενος στη Βέτσλαρ!
Η ιστορική ομάδα του Κερατσινίου πραγματοποίησε μια άκρως πετυχημένη γιορτή, που συνδυάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης στις «Σιταποθήκες».
Σε αυτή βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο ο προπονητής που ανέβασε την ομάδα στην Α1 ανδρών ο Δημήτρης Καρράς, αλλά και ο Νίκος Δρέττας που ένιωσε τον Ολυμπιακό σαν οικογένεια του. Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Οικονόμου και ο επί σειρά ετών τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Καραγιάννης. Ο πρόεδρος στην ομιλία του προς τους καλεσμένους, ευχαρίστησε τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση τους και τόνισε πως ο Ολυμπιακός Κερατσινίου θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος με μεράκι και ζήλο, όπως κάνει κάθε χρόνο από το 1987. Συγκινητική ήταν η στιγμή που οι αρχηγοί των τμημάτων χάρισαν στον πρόεδρο μία εικόνα της Παναγίας.
Στη συνέχεια ακολούθησε αναπτυξιακό τουρνουά μίνι αγοριών με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Λαμίας, του Ιωνικού ΝΦ και του Δούκα. Το παρόν έδωσε και ο περιφερειακός αναπτυξιακός προπονητής της ΕΑΠ/ΟΧΕ Κώστας Κότσιρας.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός Κερατσινίου έχει στην δύναμη του περισσότερα από 80 παιδιά, ενώ καλλιεργεί τμήματα μινι αγοριών, παμπαίδων, παίδων και ανδρών!

9 comments

Anonymous said...

Μπραβο στον ολυμπιακο κερατσινιου που δεν ξεχνα τους ανθρωπους που περασαν απο εκει? Αληθεια Δρεττα απο την ν ιωνια που ησουν τοσα χρονια εχεις παρει κατι??? H o Kαφφατος ασ πουμε η καποιος αλλοσ?????

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στον κ. Οικονόμου και στους υπόλοιπους. Ο Χαλκίδης από εσάς ξεκίνησε ή από τον Αρίωνα Πτολαιμαίδας?

Anonymous said...

euge

Anonymous said...

ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΓΚΟΛΦΩ ΜΕΣΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΡΑ ΤΟ ΛΕΩ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Anonymous said...

Δρέττα, τον κατάντησες τον Πανιώνιο χειρότερο σε νοοτροπία και σε αγωνιστικό επίπεδο και από τον συγχωρεμένο τον Θρίαμβο, πως κατάφερες να περάσεις την μιζέρια του Θριάμβου σε μιά ομάδα που είχε άλλη φιλοσοφία, μόνο εσύ ξέρεις, γηροκομείο μου θύμησε πάλι...
Άντε να δούμε πότε το άθλημα θα απαλλαγεί από σένα... Και πλάκα θα έχει να μάθω ότι παίρνεις και λεφτά για να φέρνεις σε τέτοια κατάντια τις ομάδες.

Anonymous said...

den einai mono o dretas pou einai o panionios sta xalia pou einai

Anonymous said...

μην τρελενεστε με τον δρεττα περυσι ηταν μαζι με τον μορφα, αλλα για ποιον πανιωνιο μιλατε οταν ο πανιωνιος δεν εχει κανεναν αθλητη στην ομαδα, οταν εγιναν ενα με τον θριαμβο υπηρχαν 10 του θριαμβου κ 3 του πανιωνιου.

Anonymous said...

Kozompoli, oi diaitites ftaine pou den exei omada o Panionios, deirte kanenan na ftiaksete omada reeee.

Anonymous said...

2.27 eisai poly geloios re.asxolisou me thn omadoula sou kai ase ton kozoboli kai ton panionio sthn yshxia toy.