Διακοπή συμβολαίου στον Μίτροβιτς! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διακοπή συμβολαίου στον Μίτροβιτς!

Πυρ και μανία στον ΠΑΟΚ με τον Σέρβο που δεν ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του

Παρελθόν θα αποτελέσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- από τον ΠΑΟΚ τις προσεχείς ημέρες ο Μίλος Μίτροβιτς αφού η διοίκηση του Α.Σ. αναμένεται να του επιβάλει την έσχατη τιμωρία, που αφορά σε διακοπή συμβολαίου! Οι άνθρωποι του συλλόγου... τραβούσαν τα μαλλιά τους με αυτά που άκουσαν από τον Σέρβο αριστερό ίντερ στην απολογία του για τους λόγους που δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα για το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Μίτροβιτς απολογήθηκε ενώπιον του γενικού αρχηγού του τμήματος και μέλους του Δ.Σ. Γρηγόρη Πετρίδη, του βοηθού προπονητή Στέλιου Υετίων, του ιατρού- φυσιοθεραπευτή Σάββα Ελαβάνογλου και του υπεύθυνου επικοινωνίας του Α.Σ. κ. Μπεκιάρη. Εμμέσως πλην σαφώς ο 31χρονος παραδέχθηκε πως το θέμα ήταν οικονομικό και πως αν πληρωνόταν πιθανότατα θα ταξίδευε μαζί με την ομάδα, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που επικαλέστηκε. Ομως το χειρότερο όλων ήταν πως ο ίδιος δεν δέχθηκε να πει συγνώμη για την συμπεριφορά του. Αυτό το τελευταίο ήταν που εξόργισε τους ανθρώπους της ομάδας, που κράτησαν απέναντι του ιδιαίτερα θετική στάση, προσπαθώντας να τον νουθετήσουν ή ακόμα και σε κάποιες περιπτώσεις να τον βοηθήσουν. Αυτός όμως ήταν αμετανόητος και προκλητικός και ουσιαστικά δεν έδωσε άλλα περιθώρια στην διοίκηση αναφορικά με τον μέλλον του στην ομάδα. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο ΠΑΟΚ θα καταγγείλει το συμβόλαιο του, αφού έχει στα χέρια του, τόσο την ιατρική γνωμάτευση ότι ο αθλητής ήταν «οκ», το συμβόλαιο του που αναφέρει ξεκάθαρα πως είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί παντού την ομάδα και φυσικά την απολογία του που ήταν το... κερασάκι στην τούρτα. Εκτός των άλλων στην ομάδα θεωρείται ξένο σώμα, αφού και οι ίδιοι οι συμπαίκτες δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, αφού τους παράτησε σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Μάλιστα οι συμπαίκτες του αν και οι ίδιοι έχουν υποστεί πολλά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές είχαν αποδεχθεί πως οι ξένοι θα πληρώνονται στην ώρα τους, επειδή έχουν και συμβόλαια και θεωρούν αδιανόητο πως ο Μίτροβιτς τους... πούλησε για 11 ημέρες που καθυστέρησε να πληρωθεί!
Απο κει και πέρα είναι σίγουρο πως αγωνιστικά η ομάδα αποδυναμώνεται εν όψει της... μάχης του τίτλου, αλλά στην ομάδα υπάρχει πίστη πως με την επιστροφή των Ναουμίδη, Τσακίρη, Μισυρλή θα μπορέσουν να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τον τίτλο, ενώ ήδη με... μισή ομάδα έχουν καταφέρει να κάνουν σπουδαίες εμφανίσεις (π.χ. ΑΕΚ) και νίκες (π.χ. Διομήδης εκτός).

6 comments

Anonymous said...

Ποιοι παίχτες δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους; Αυτοί που δεν πήγαιναν στις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας; Υποκρισία; Δεν νομίζω; Όχι νομίζω.

Anonymous said...

ΠΕΤΡΙΔΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥ .ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΕΧΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ο.Χ.Ε ,ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ.ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ.ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ?ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚ ?

Anonymous said...

ston aggeloudi to eixe apo8imeno pou den ton ekane sumboulo tis 0XE kai protimise ton apostolidi kai oxi auton ton ourakatebato e re gelia

Anonymous said...

ρε καιρο ειχαμε να ασχοληθουμε με τον Μλκ τον Πετριδη

Anonymous said...

Oxi einai logiko auto pou kanei o kathe Paok na mhn plhrwnei dhl alla na exei thn apaithsh na akolouthoun oi paixtes se kathe paixnidi. An h omada dn einai entaksu apenanti ston athlhth giati na einai o athlhths apenanti sthn omada?

3:2:1 said...

παικταρα μου 2.13 αφου δεν καταλαβαινεις την διαφορα,τί να σου πει κανεις...