Με αυτή την εμφάνιση ήθελε να παίξει η Πρίλεπ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με αυτή την εμφάνιση ήθελε να παίξει η Πρίλεπ!


Νέα πρόκληση από τους Σκοπιανούς- Δεν διεξήχθη το ματς

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ζίτο Πρίλεπ από την ΠΓΔΜ δημιουργεί πρόβλημα. Πέρσι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στα Σκόπια για τον όμιλο του Τσάλεντζ Καπ επειδή η τοπική ομάδα δεν δεχόταν να βγάλει το σύμβολο της Βεργίνας από την φανέλα της, φέτος έγινε το ίδιο με τον Αρίων Πτολεμαϊδας. Ο πρώτος αγώνας για τους «16» του Τσάλεντζ Καπ γυναικών που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα δεν θα γίνει, καθώς στην τεχνική σύσκεψη που προηγήθηκε μεταξύ αντιπροσωπείας των δύο ομάδων την Παρασκευή το βράδυ η Ζίτο δεν δέχθηκε να παίξει με άλλες φανέλες, τονίζοντας πως αυτό δεν είναι το σύμβολο της Βεργίνας, αλλά ο χορηγός της! Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία από την πλευρά της δήλωσε μέσω του αντιπροσώπου της του παρατηρητή Γκουστάβ Μπουρζιβάλ (Αυστρία) πως είναι πολιτικό το θέμα και δεν παίρνει θέση στο ζήτημα, που αφορά τις δύο ομάδες. Ο Αρίωνας ξεκαθάρισε πως αν δεν παίξουν με άλλες φανέλες δεν θα ανοίξει το κλειστό γυμναστήριο και έτσι στην τεχνική σύσκεψη αποφασίστηκε να μην γίνει το ματς με την αποστολή της Ζίτο να μην εμφανίζεταο καν στην Ελλάδα!
Το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ της Πρίλεπ και η ελληνική ομάδα αναμένεται να τιμωρηθεί με 10.000 ευρώ πρόστιμο και δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση, όπως προβλέπει το καταστατικό.
Η ΟΧΕ (που ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Αρίωνα) αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα, ενώ αναφέρει πως υπήρξαν δύο επιστολές προς την ΕHF τις προηγούμενες εβδομάδες που υπενθύμιζε τα περσινά περιστατικά και καλούσε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να μην επιτρέψει στους Σκοπιανούς να εμφανιστούν με αυτό το σύμβολο.
«Νομίζω ότι ήταν προαποφασισμένη η κατάσταση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Τα ματς πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο, αλλά δεν είναι δυνατόν να ανεχτούμε αυτές τις προκλήσεις», ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Αρίωνα Σωκράτη Βακάλη.

* Αξίζει πάντως να αναφερθεί η επικοινωνιακή ολιγωρία της ΟΧΕ που από το βράδυ της Παρασκευής όταν και έγινε γνωστό το θέμα δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση, ούτε καν ενημέρωση προς τον κόσμο του αθλήματος ή τους δημοσιογράφους!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΧΕ
Δεν διεξήχθη ο προγραμματισμένος αγώνας για σήμερα Σάββατο 5/2/2011 το απόγευμα ώρα 4μμ αγώνας, στο Λέχοβο της Φλώρινας, μεταξύ των ομάδων Αρίωνα Πτολεμαΐδας και Ζίτο Πρίλεπ της ΠΓΔΜ για τη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινoβραδινής τεχνικής σύσκεψης, η ομάδα Ζίτο Πρίλεπ της ΠΓΔΜ παρουσίασε αγωνιστική φανέλα στην οποία εμφανιζόταν το αστέρι της Βεργίνας ως τμήμα του λογότυπου του εμπορικού της χορηγού. Στη συνέχεια το σωματείο Αρίωνας Πτολεμαΐδας και κατόπιν συνεννόησης με την ΟΧΕ κατέστησε σαφές στον Αυστριακό παρατηρητή του αγώνα κ. Μπουρζιβαλ ότι εφόσον δεν αλλάξουν οι φανέλες της ομάδας του Πριλεπ δεν θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι. Η ομάδα της ΠΓΔΜ δεν δέχτηκε να αγωνιστεί με διαφορετική εμφάνιση. Ως εκ τούτου το προγραμματισμένος αγώνας για σήμερα δεν διεξήχθη αφού στις ώρες που μεσολάβησαν δεν προέκυψε κάποια νέα εξέλιξη.
Σημειώνεται ότι εδώ και 3 εβδομάδες η ΟΧΕ ήταν σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στην οποία είχε κάνει τις σχετικές επισημάνσεις αναφορικά με τον επικείμενο αγώνα επικαλούμενη και το ιστορικό με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών. Μάλιστα η ΟΧΕ κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να πάρει σαφή θέση για το θέμα και να υποχρεώσει την ομάδα της ΠΓΔΜ να αφαιρέσει από την φανέλα της το Ελληνικό εθνικό σύμβολο ενημερώνοντας για μια ακόμη φορά ότι Ελληνικές ομάδες δεν αγωνίζονται εφόσον δεν τηρούνται όλα όσα προβλέπονται από την ενδιάμεση συμφωνία Ελλάδος-ΠΓΔΜ.
Τρεις ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα, η EHF ενημέρωσε την ΟΧΕ πως δεν μπορεί να υποχρεώσει την ομάδα του Πριλεπ να αλλάξει τις φανέλες της διότι, δεν υπάρχει στον κανονισμό της EHF σχετικό νομικό έρεισμα επισημαίνοντας ότι η διαφορά είναι πολιτική και όχι αθλητική.

9 comments

Anonymous said...

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΗΣΥΧΙΑ
Η ΟΧΕ κοιμαται !

Anonymous said...

ΩΡΑΙΑ ΟΜΑΔΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ 9 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΕΣΣΕΡΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΓΕΛΙΩΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΛΙΟΣ- ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΕΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Anonymous said...

o μονος απο την τετραδα που κερδιζει τα ματσ μεσα στο γηπεδο ειναι ο ΠΑΟΚ, ΑΕΚ -ΔΙΟΜΗΔΗΣ -ΦΙΛΙΠΠΟΣ εχουν την ευναια τον διαιτητων,σημερα ειχαμε την σφαγη του αερωπου μεσα στην βεροια αυριο ποιος εχει σειρα

Anonymous said...

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΩΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΝΑΓΩΓΟΙ.
Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΝΟΙΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΑς ΝΕΑΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΠΙΧΝΙΔΙ.
Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ.
ΔΕΣ ΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΛΟΙΖΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΚΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΤΟΛΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ.
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ 1Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Anonymous said...

να γραφετε αληθειες εσεις εκει στους καταρακτες , εκτος αν εχετε και καταρακτη στα ματια σας.
σας αφησαν με τεσσερις παικτες για δυο λεπτα στο 57 και τις διλεπτες τις πηρατε ΟΛΕΣ σε μια φάση. Τζουβαρας διλεπτη και πεναλτυ, Τσατσο(ΑLΒ) για εξυβριση διαιτητων και ο πολυπράγμων και εξυπνος προπονητής σας Γεωργιαδης που ειχε φτασει στα εννια με τις διαμαρτυριες του.
Αποτελεσμα να περασει ο φιλιππος με 2 γκολ μπροστα να πετυχετε ενα γκολ με τεσσερις παικτες (βήματα του Χατζηπετρου κατα τα αλλα σας αδικησαν οι διαιτητες)και οταν 50 δευτερόπλεπτα πριν την ληξη με παικτη παραπανω εσεις , ειχε αποβληθεί ο Ντομπροκοβιτς του Φιλιππου , εσεις οχι μονο δεν ισοφαρησατε αλλα ζητουσατε και τα ρεστα γιατι απεκρουσε ο Λοιζος το σουτ.
Τωρα που σας εβαλα στην θεση σας για σκεφτειτε λιγο και να μαθετε πως στα παιχνιδια παιζου ν ολα τα αποτελεσματα και δεν σας εφταιγε κανενας διαιτητς

Anonymous said...

ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ site ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ www.pliroforiodotis .gr
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Δια πυρός και σιδήρου επικράτησε του Αερωπού ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες αξιοποίησαν τα…δώρα των αντιπάλων τους στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο, ανέτρεψαν την εις βάρος τους διαφορά και κέρδισαν με 30-29. Ο Αερωπός ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος αλλά έκανε πρώτον το παν για να διατηρήσει τον Φίλιππο στο παιχνίδι και δεύτερον μοιραία λάθη για να χάσει ένα δικό του παιχνίδι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο πρώτο μέρος, ο Φίλιππος έλεγξε το ρυθμό και είχε το πάνω χέρι. Προηγήθηκε με 8-4 στο 13’ αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά στο σκορ. Μετά το 15’, ο Αερωπός βρήκε λύσεις, ισορρόπησε την κατάσταση και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Έκλεισαν τους διαδρόμους προς το τέρμα τους, και πήραν το προβάδισμα (17-19 στο 33’, 21-24 στο 43’). Όλο αυτό το διάστημα όμως, ενώ είχαν την καθολική υπεροχή έχασαν 6-7 μοναδικά τετ α τετ σε αντεπιθέσεις και αντί να ξεφύγουν με 8-9 γκολ διαφορά και να «κλειδώσουν» το ματς, περιορίστηκαν στο 24-28 στο 51’. Στο κρίσιμο τελευταίο εννιάλεπτο, οι παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη διαμαρτυρόμενοι σε κάθε σφύριγμα των διαιτητών (κυριολεκτικά σε κάθε σφύριγμα) έχασαν την συγκέντρωσή τους και στο 56’ είδαν τον Φίλιππο να ισοφαρίζει με τον Παπαδόπουλο (28-28). Στο 56’ και στο 57’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο παίκτες με δίλεπτες αποβολές (ο Τσάτσο γιατί κάτι είπε στους διαιτητές και ο Τζουβάρας γιατί πάνω στην φάση έπιασε από το λαιμό τον Τζούφρα). Με αριθμητικό πλεονέκτημα ο Φίλιππος, πέτυχε άλλα δυο γκολ με τον Παπαδόπουλο και προηγήθηκε με 30-28. Ο Αερωπός μείωσε με Χατζηπέτρου στο 59’ (30-29) και μετά από άστοχη προσπάθεια του Φιλίππου, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη να ισοφαρίσει. Ο Φίλιππος, στα τελευταία δευτερόλεπτα, απλά «ροκάνισε» το χρόνο. Τέλος ήταν αδικαιολόγητες οι διαμαρτυρίες τόσο του Φιλίππου κατά την διάρκεια του ματς όσο και του Αερωπού στο φινάλε.

Anonymous said...

ekei ston aeropo den blepete tin ali8eia kai psaxnete tous dietites gia deite poion exete ston pagko pou mono autos mporei na xasei ayta ta mats . krima o kopos sas kai ta xrimata pou exete ependusei gia tin omadas kai sas kanei koumanto poios o nikolakis pou den exei parousiasei tipota ...........

Anonymous said...

Kai o dikigoros kala pige na ton xaireste!!!!!!

bhoy said...

Έτσι...να τσιμπάει η κάθε ομάδα κι η κάθε ΟΧΕ σε απόψεις που είναι κατεγαγραμμένες εδώ και 18-20 χρόνια παγκοσμίως,καλώς ή κακώς.
Εδώ όμως μιλάμε για αθλητισμό κι όχι για εξωτερική πολιτική,ιστορία και αν Μέγας Αλέξανδρος ανήκει στον τάδε ή στον δείνα.
Τα καραγκιοζιλίκια της ελληνικής πλευράς θα τα πει κανείς ή θα τα βάζουμε με τους "σκοπιανούς";;;