Πάλεψε στο κολαστήριο η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάλεψε στο κολαστήριο η ΑΕΚ




Κοντά στην υπέρβαση που θα άφηνε ανοιχτή τη ρεβάνς του ερχόμενου Σαββάτου έφτασε η ΑΕΚ που ηττήθηκε με 28-22 από την Παρτίζαν στο Βελιγράδι για τη φάση των «8» του Τσάλεντζ Καπ. Σε μια καυτή ατμόσφαιρα και υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη βρέθηκε να έχει στα χέρια της μια διαφορά που άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς έξι λεπτά πριν το τέλος με τους Σέρβους να προηγούνται με 23-21. Τρία συνεχόμενα πέναλτι υπέρ των Σέρβων άλλαξαν τα δεδομένα με τους Παρτιζάνους να εκμεταλλεύονται και το χαμένο πέναλτι του Μπακαούκα ένα λεπτό πριν το τέλος με το σκορ 27-22.
Από την αρχή το κλίμα δεν ήταν ιδιαίτερα… φιλικό για τους «κιτρινόμαυρους» με ένα τηλεφώνημα για βόμβα να καθυστερεί κατά 20’ την έναρξη του αγώνα. Η ατμόσφαιρα θύμιζε περισσότερο ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα με τους οπαδούς της Παρτίζαν να έχουν βοήθεια από περίπου 30 οπαδούς του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν από την Ελλάδα. Αρκετές φορές ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα στα ελληνικά ενώ τα μεγάφωνα έπαιζαν ηχογραφημένα συνθήματα για τον ΠΑΟΚ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η κατάσταση φάνηκε να ξεφεύγει από τα όρια αφού έπεσαν δεκάδες αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο δύο από τα οποία χτύπησαν τους Βακάλη και Κουλούρη, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός με το ματς να διακόπτεται προσωρινά. Με το περιστατικό να καταγράφεται στο φύλλο αγώνα: «Στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης υπήρξε διακοπή τεσσάρων λεπτών λόγω ρίψης ρολών χαρτιού στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι θεατές έριξαν τέσσερις φορές ρολά χαρτιού, κέρματα και αναπτήρες»
Παρά τα προβλήματα που υπήρξαν με τις δηλώσεις τους στην ΑΕΚ κράτησαν χαμηλούς τόνους ενόψει και τη ρεβάνς.


Γιάννης Αρβανίτης: «Με 4 γκολ διαφορά το έργο μας στην Αθήνα θα ήταν ευκολότερο. Αυτό δεν σημαίνει κάτι όμως. Είμαστε μέσα στην υπόθεση πρόκριση. Θέλω να συγχαρώ την Παρτίζζν για τον αγώνα αλλά και τους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα. Στο τέλος που άναψε το παιχνίδι έπρεπε να συγκρατήσω την ομάδα μου και αυτό έκανα. Νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να ελπίζει στην Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα του εδώ, έτσι και οι δικοί μας οπαδοί περιμένουμε να βοηθήσουν».

Ευγένιος Κουλούρης: «Παίξαμε σε μια πολύ σκληρή έδρα. Μέχρι το τέλος παλεύαμε για κάτι καλύτερο αλλά ήμασταν άτυχοι. Στην Αθήνα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Δεν θέλω να πω κάτι για το αντικείμενο που δέχθηκα στο κεφάλι. Αυτά συμβαίνουν. Οι οπαδοί της Παρτιζάν φώναζαν για την ομάδα τους».

Μπρκόβιτς (προπονητής Παρτίζαν): «Οντως η ατμόσφαιρα ήταν δυναμική. Περιμένουμε κάτι ανάλογο στην Αθήνα. Θα πολεμήσουμε όμως. Δεν θα μας πτοήσει η ατμόσφαιρα. Είμαστε σοβαρή ομάδα και δεν θα επηρεαστούμε. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας θύμισε αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ήταν και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και υπήρχε ένταση».


Τα δεκάλεπτα: 6-3, 9-5, 13-10 (ημίχρονο), 19-15, 21-18, 28-22
Παρτίζαν (Αλ. Μπρκόβιτς): Μπουτούλια 2, Μπ. Ραντάνοβιτς 5, Ντιμιτρίεβιτς 4, Μάξιτς 3, Πιλίποβιτς 6, Λίλιτς, Στ. Ραντάνοβιτς 1, Ραντιβόγιεβιτς, Ντζάμιτς, Ίλιτς 3, Κονσταντίνοβιτς 3, Ράσιτς, Μάριανατς, Μέστερ
ΑΕΚ (Γ. Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης, Μάνιτς 7, Βακάλης 1, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης 2, Συγγάρης, Ασαρίδης, Τσαούσης 1, Πάρκχανιουκ 1, Μεγαλοοικονόμου 3, Τούτσης
Διαιτητές: Αλίγεφ-Αγκακισίγεφ (Αζερμπαϊτζάν) Δίλεπτα: 5-4 Αποβολές: 55:20 Μεγαλοοικονόμου

Videos από aek-live.blogspot.com

Γιάννης Αρβανίτης 1
Γιάννης Αρβανίτης 2
Γιάννης Αρβανίτης 3

Ευγένιος Κουλούρης 1
Ευγένιος Κουλούρης 2
Ευγένιος Κουλούρης 3

Video 1
Video 2
Video 3
Video 3
Video 4
Video 5
Video 6
Video 7

6 comments

Anonymous said...

Θα το παλέψει η ΑΕΚάρα.Σάββατο 20.30 στο κλειστό του Ιωνικού Ν.Φ.

Anonymous said...

θα γίνει χαμός...

Anonymous said...

Όχι μόνο χαμός, αλλά ΚΟΛΑΣΗ. Βάλτε μεγαλύτερο γήπεδο να γίνει καμίνι. Ας φωνάζαν για τον ΠΑΟΚ, αλλά ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ που βρίζανε την ΑΕΚ.
7-4-1999

Anonymous said...

Καμίνι αλλά μέχρις εκεί.Πρέπει να καλύψουμε διαφορά 6 τερμάτων άρα οποιαδήποτε διακοπή απο ρίψη αντικειμένου ή για άλλο λόγο είναι εις βάρος της ΑΕΚ.

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΨΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ 4-5000 ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Anonymous said...

TA SERVAKIA ( MEGALES POUTANES OPOS PADA ) KSEXASANE OTI I PROTI ANTHROPOI POU SPASANE TO EMPARGO KE TOUS ANIKSANE TA SINORA ITAN I OPADI TIS AEK. VGENOUN KATOPIN EORTIS KE LENE OTI EMIS DEN VRIZAME -DEN PETAGAME -DEN KTIPAGAME..
TA RIXNOUN OLA STIS ADERFES PSIXES ..TA PAOKIA.
ELATE TORA STIN ATHINA NA GNORISETE APO KODA TIN KSAKOUSTI ELLINIKI FILIKSENIA,KE FISIKA NA XAZEPSETE ME TON LAO TIS AEK. KOLOTOUBES E KOLOTOUBES