«ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΛΕ ΜΠΛΑΓΚΟΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΟ HANDBALL.GR

Για τέσσερα χρόνια κόσμησε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα, πετυχαίνοντας 608 γκολ σε 94 ματς πρωταθλήματος. Τα πρώτα δύο χρόνια στον Ιωνικό ΝΦ (2001-2003) και τα επόμενα (2003-2005) στην Ηλιούπολη, όπου μάλιστα κατέκτησε την 1η θέση στον πίνακα των σκόρερ με 194 τέρματα σε 22 ματς (8,82 μ.ο.)! Ο σπουδαίος Σάλε Μπλαγκόγιεβιτς θα βρεθεί ξανά στο δρόμο της Ελλάδας, αφού η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του θεσμού την Παρτιζάν, στην οποία είναι τεχνικός διευθυντής, ενώ είναι και μέλος του Δ.Σ. της Σέρβικης ομοσπονδίας.
Ο Μπλαγκόγιεβιτς μίλησε για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη στο Handball.gr σε σχεδόν άπταιστα ελληνικά, τα οποία όχι μόνο δεν ξεχνάει, αλλά εξασκεί όπως μας είπε:
«Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήρωση. Ερχομαι Ελλάδα. Αισθάνομαι υπέροχα όταν έρχομαι στην δεύτερη πατρίδα μου», ήταν το αρχικό σχόλιο του πάλαι ποτέ μεγάλου πλέι μέικερ για να συνεχίσει: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, ιστορική με φανατικούς φιλάθλους και παίζει καλό χάντμπολ και νομίζω θα δούμε δύο πολύ καλούς αγώνες».


Οι πιθανότητες πρόκρισης με ποιον είναι;
«Ας είμαστε ρεαλιστές. Η Παρτιζάν πιστεύω πως έχει ένα μικρό προβάδισμα, δηλαδή ας πούμε 55-45, αλλά το γεγονός πως το δεύτερο ματς γίνεται στην Αθήνα –που πάντα είναι σημαντικό- κάπως ισορροπεί τα πράγματα. Πρέπει να πω ότι για την ομάδα μου δεν είναι πρώτος στόχος το Τσάλεντζ Καπ. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στη Σερβία για να παίξουμε του χρόνου στην διευρυμένη λίγκα, όπου θα μετέχουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε πρωταθλήματος από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, δηλαδή Σερβία, ΠΓΔΜ, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία κτλ».

Η Παρτιζάν έχει κάνει μεγάλη ανανέωση, μπορεί να πρωταγωνιστήσει;
«Σίγουρα. Τα τελευταία 3-4 χρόνια κάνουμε αυτή την ανανέωση και αν εξαιρέσουμε τρεις παίκτες, τον Μάξιτς (39), τον Μπουτούλιγια (32) και τον Ραντάνοβιτς (30), όλοι οι υπόλοιποι είναι μεταξύ 19-23 ετών. Εχουν όμως παίξει στην Ευρώπη στην Εθνική και πλέον είναι έμπειροι παίκτες περιμένω πράγματα από αυτούς».

Εχεις δει φέτος την ΑΕΚ να αγωνίζεται;
«Ναι, είδα τα ματς με την ΣΚΑ και την Σπόρτινγκ. Απέκλεισε δύο πολύ καλές ομάδες. Εχει καλό προπονητή που πατάει στα βήματα του Σέφερτ με την κλασσική άμυνα 6-0. Παίζει δυνατή άμυνα και με τους έμπειρους παίκτες που έχει βάζει αρκετά γκολ στην κόντρα. Είναι ομάδα που θα μας ασκήσει πίεση με τον κόσμο της, αλλά ελπίζω να αντέξουμε. Η έδρα της είναι πολύ δυνατή. Επίσης παίζουν στην ομάδα αθλητές όπως οι Μπακαούκας, Καφφάτος, Παπαδόπουλος με τους οποίους αγωνίστηκα μαζί στον Ιωνικό ΝΦ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τους ξαναδώ. Μακάρι να μπορούσα να παίξω και εγώ (γέλια)».

Υπάρχει η σκέψη η ΑΕΚ να ζητήσει να μην γίνει μετακίνηση οπαδών. Συμφωνείτε;
«Ακόμα δεν έχω μιλήσει με κανένα από την ΑΕΚ. Πιστεύω όμως ότι είναι κάτι καλό, διότι εμείς μπορούμε να ελέγξουμε τους δικούς φιλάθλους, αλλά αν έρθουν και της ΑΕΚ θα είναι δύσκολα τα πράγματα, το ίδιο και στην Αθήνα. Θα συμφωνούσα σε κάτι τέτοιο και πιστεύω πως θα είναι δύο ασφαλή παιχνίδια, που θα κερδίσει το χάντμπολ και όχι η βία. Εμαθα τι έγινε στη Λαμία και πιστεύω πως ήταν μια κακή παρένθεση δεν θα ξανασυμβεί. Εμείς παίζουμε στην Μπάνιτσα, που είναι χωρητικότητας 2.200 φιλάθλων, η ΑΕΚ που θα παίξει; Eγώ θέλω να παίξουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, διότι έχω συναισθηματικούς δεσμούς με αυτό το γήπεδο».

32 comments

Anonymous said...

ti paixtaras itan aytos re paidia??pou katantisane ton ioniko twra..

Anonymous said...

nai kala symfoniste metakinhsh filathlon gia na thrynhsoume thymata.oloi kseroun oti partizan me paok einai adelfopoihmena somateia.yparxoun prohgoumena se hgoumenitsa,lamia,athina sigoura tha exoume epeisodeia an pane oi opadoi sta ektos paixnidia.kai meta tha lene ti eftaikse kai amaurosan oi xouligkan to athlima

Anonymous said...

oi servoi para tous polemous exoun akomi athlitismo.emeis to apolyto mhden.

Anonymous said...

poioi apartizoun tin ethniki ...????giati den to grafete????sa den ntrepeste oloi!!!! tragikoi!!!

Anonymous said...

του Dr Σκουφα ποια ειναι η δευτερη πατριδα?
τι λετε Dr Handball?

Anonymous said...

o Dr Peniovic poion ekproswpei ston Atermona , xerei kapoios na mou pei ?

Anonymous said...

προσ 8.17 ωσ ομοσπονδιακοσ εχει παει εκει .αμαν πια,αν δεν σασ αρεσει προτεινεται καποιον αλλο επιτελουσ να δουμε και εμεισ τι θελετε

Anonymous said...

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ?

Anonymous said...

επιτελουσ μια προταση και οχι μισολογα.το θεμα ειναι Α.ποιοι εισται εσεισ Β θελει ο κωστασ?Γ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ Δ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ?

Anonymous said...

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ?
ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ - ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΤΗΝ 14ΑΔΑ ΑΥΤΟΣ

Anonymous said...

ΚΕΣΙΔΗΣ, ΒΑΚΑΛΗΣ, ΡΙΓΑΝΑΣ, ΒΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
ΕΛΑ ΡΕ ΝΙΚΟ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ , ΕΛΕΟΣ

Anonymous said...

οντως ο τσαβδα δουλεψε στον φιλιππο στις μικρες ηλικιες πριν φυγει απο την βεροια για τον δουκα . ετος δεν θυμαμαι αλλα ξερω πως δουλεψε σιγουρα στις μικρες ηλικιες για να παει κοντρα στην μεγαλη γεβ εκεινης της εποχης

Anonymous said...

αλο θα ειναι να αφησουμε τον κωστα ηρεμο αυτη την περιοδο γιατι εχει ενα δυσκολο εργο με την νεων το καλοκαιρι.αλωστε μεχρι πριν λιγο καιρο ολοι χλευαζαν το γυναικειο,πωσ τωρα θελουμε εναν απο τουσ καλυτερουσ σε αυτο το μπαχαλο.ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ

Anonymous said...

Siga min paei o Tsav na doulepsei stin gunaikwn, trelos 8a itan! Kanenas teleiwmenos mono mporei na parei auto to kafeneio. Psaxte gia kanenan ksoflimeno.

Anonymous said...

Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Anonymous said...

telika o tzab h o penia proponi thn n.ionia re paidia giati tha trelathoyme telika

Anonymous said...

και οι δυο αλλα ο τσαβδ ειναι πιο εξυπνοσ απο τον σερβο που τον στελνει ο προεδροσ ωσαν το πρωτο ματι τησ προπονητριασ
να κοροιδευομαστε δηλαδη και ταχαμου να κρατουμε προσχηματα
αποκρια ειχαμε μεχρι σημερα !!

Anonymous said...

γνωριζει καποια να μας πει τι εγινε σημερα το μεσημερι στον ατερμονα μεταξυ σκουφα δ και βακαλη σ ,οι κλειδαροτρυπες λενε πως επεσε απειρο γελιο

Anonymous said...

ο τσαβδαριδης ειναι ο μονος ικανος να αλλαξει το γυναικειο, ο μονος.
θεωρω πως πρεπει να τελειωσει τις υποχρεωσεις με την νεων(καλη επιτυχια τους) και αμεσως μετα με το επιτελειο του να οργανωσει τις εθνικες ομδες γυναικων, τα αποτελεσματα θα τα δειτε συντομα.
αυτη ειναι η προταση για οσους οραματιζονται κατι διαφορετικο για τις γυναικες

Skoufas Dimitris said...

του Dr Σκουφα ποια ειναι η δευτερη πατριδα? τι λετε Dr Handball?

5 Μαρτίου 2011 10:36 μ.μ.

Δεν κατάλαβα.....

Δημήτρης Σκούφας

Skoufas Dimitris said...

γνωριζει καποια να μας πει τι εγινε σημερα το μεσημερι στον ατερμονα μεταξυ σκουφα δ και βακαλη σ ,οι κλειδαροτρυπες λενε πως επεσε απειρο γελιο

7 Μαρτίου 2011 4:20 π.μ

Θα σας πω εγώ ''ανώνυμα'' πλασματάκια...Απλά ο Κος Βακάλης θεώρησε ότι δεν έπρεπε να είμαι στον πάγκο του Παναθλητικού (έπαιζε η μικρή μου κόρη), και έκανε σκηνή στην Ομοσπονδία.... Εγώ, σαν γονέας, θεώρησα και θεωρώ ότι πρέπει να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του παιδιού μου. ΤΕΛΕΙΑ... Τώρα αν αυτό είναι ΘΕΜΑ κρίμα..... Κρίμα γιατί για πρώτη φορά κατά την άποψή μου εμφανίστηκε μια ομάδα Νεανίδων υψηλού επιπέδου και άξια προσοχής...Συγχαρητήρια στους δημιουργούς της.....Αυτό μου έμεινε και όχι οι ''κλειδαρότρυπες''....΄΄κατίνες΄΄, αρσενικές και θηλυκές του Ελληνικού χάντμπολ.
Σκούφας Δημήτρης

Skoufas Dimitris said...

Και η ομάδα αυτή είναι της Ν. Ιωνίας

Σκούφας Δημήτρης

Anonymous said...

Νομιζα οτι ο Κος Μαντζοπουλος ηταν προπονητης στην Ν. Ιωνια?

Anonymous said...

να παρει τοτε και οτι αλλο καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα νεανιδων - κορασίδων να αποδυναμωσει τις ομαδες της επαρχιας, να παιζουν μονες τους αυτες σε υψηλο επιπεδο και εμεις οι υπολοιπες να παιζουμε ετσι για να συμπληρωνουμε τις καταστασεις για τα μορια .
δηλ εγω που θελω να παιζω χαντμπωλ υψηλού επιπεδου μονο στην ν. ιωνια μπορω να παιξω , αυτο μου λετε και εσεις που ειστε προπονητης ? αυτο θα λεγατε στα κοριτσια της ομαδας σας ?
ωραια το σκεφτηκατε και ισως να ειναι και πρωτοτυπια διαδοσης του αθληματος στις μικρες επαρχιακες πολεις που δεν εχουμε αλλη διεξοδο παρα μονο τον αθλητισμό.
σας ευχαριστω

kailaria said...

Απλά ο Κος Βακάλης θεώρησε ότι δεν έπρεπε να είμαι στον πάγκο του Παναθλητικού (έπαιζε η μικρή μου κόρη), και έκανε σκηνή στην Ομοσπονδία.... Εγώ, σαν γονέας, θεώρησα και θεωρώ ότι πρέπει να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του παιδιού μου. ΤΕΛΕΙΑ...
Σκούφας Δημήτρης

7 Μαρτίου 2011 3:32 μ.μ.

ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΝ κο ΒΑΚΑΛΗ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ? ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΜΕ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ ?

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ , ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 2ΗΣ ΚΑΙ 3ΗΣ ΘΕΣΗΣ.

Anonymous said...

το γλύψιμο στην ν ιωνία κάπου θα κολλάει , αλλά που? στην σοφία? στον Παντελή ? στον Κώστα ?
κάτι θα τους ζητήσεις εσύ, τόσο και τέτοιο γλύψιμο σε κάτι θα στηρίζετε.

Anonymous said...

Κ.Σκουφα νομιζω οτι σαν πρωην ομοσπονδιακοσ[σε ολεσ τισ βαθμιδεσ]σαν καθηγητησ τεφαα αλλα και ωσ γονεασ αθλητριασ, θα μπορουσατε να απαντησετε με λιγοτερο καφενειακουσ χαρακτηρισμουσ.Νομιζω οτι ετσι χανεται το οποιο δικιο σασ αναλογει.Καλη επιτυχια και στο εργo που σασ ανεθεσαν για το παγκοσμιο νεων[διευθυντησ νομιζω]

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ/Η 11.17 ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΦΑΑ Ο ΣΚΟΥΦΑΣ?ΜΗΝ ΠΛΑΝΙΕΣΑΙ, ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ(ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ,ΚΑΦΕΔΕΣ κ.τ.λ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΚΟΥΦΑΙΟΙ,ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ .ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕ ΜΕΛΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

kailaria said...

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ-ΑΡΙΩΝΑ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΘΑ ΦΕΡΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΧΕ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.
ΑΠΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΑΓΝΟΩ.
ΚΑΙ ΑΓΝΟΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ "ΚΤΗΜΑ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ 2Ης ΚΑΙ 3 Ης ΘΕΣΗΣ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΛ. ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΒΑΚΑΛΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΩ ΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Anonymous said...

ποιος ειπατε ειναι διευθυντης του παγκοσμιου νεων?περιμενετε και δειτε τις επομενες μερες.οι εξελιξεις ραγδαιες απο στιγμη σε στιγμη

Anonymous said...

8:55
pes mas kati parapanw , tha exei endiaferon
kalo tha einai etsi gia na mathainoume oloi ta pragmatika gegonota

Βακάλης Σωκράτης said...

Αγαπητέ κύριε Σκούφα
Θέλω να σας ενημερώσω και δημόσια ότι :
1. εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα να είσαστε στον πάγκο οποιασδήποτε ομάδας με οποιαδήποτε ιδιότητα, (αντιθέτως θεωρώ ως αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης αλλά και ότι όσο καλύτερος είναι ο αντίπαλος τόσο πιο τιμητικό είναι το να τον κερδίσεις)
2. φυσικά και δεν έκανα οποιαδήποτε σκηνή ή παράπονο επ’ αυτού στον οποιονδήποτε, όχι μόνο γιατί δεν λειτουργώ με τέτοιους τρόπους αλλά και γιατί όπως ανέφερα παραπάνω εγώ δεν διαφωνούσα με το να είστε στον πάγκο μιας ομάδας .
Κύριε Σκούφα με λυπήσατε πολύ, γιατί :
με κατηγορήσατε άδικα, βασιζόμενος σε λόγια ή εικασίες άλλων,
δεν μου αναγνωρίσατε το δικαίωμα της υπεράσπισης, και
χρησιμοποιήσατε βαρύτατους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς (όπως και το timeout στα τελευταία δευτερόλεπτα).
Τέλος να σας βεβαιώσω ξανά, ότι καλά κάνατε και κάτσατε στον πάγκο της ομάδας της κόρης σας (το ίδιο θα έκανα κι εγώ) αλλά και να σας επιστήσω την προσοχή στο να αναγνωρίζετε καλύτερα ποιοί είναι οι εχθροί σας και ποιοι όχι.
Με τιμή
Βακάλης Σωκράτης