ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΦ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΦ

Η ομάδα χάντμπολ του ΙΩΝΙΚΟΥ Α.Σ.Ν.Φ οφείλει να ενημερώσει την κοινή γνώμη για την κατ' επανάληψη απαξίωση της ομάδας από την αδιαφορία των Διοικούντων.Από το καλοκαίρι μας διαβεβαιώνουν ότι με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 θα εξοφλήσουν τις οφειλές της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου(2-3μήνες).Μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις αυτές αλλά δεν έχουν πληρώσει κανένα μήνα από τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας.Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η φυγή των ξένων παικτών και του προπονητη Παναγιώτη Μεσσήνη,με αντίκτυπο στην αποδυνάμωση της ομαδας.Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας αυτής αποφασίζουμε πως θα δώσουμε το παρών στους αγώνες του πρωταθλήματος και θα κάνουμε οτι είναι δυνατόν για να παραμείνει η ομάδα στη κατηγορία.Γνωστοποιούμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα σεβόμενοι τους εαυτούς μας και την αξιοπρέπειά μας.

44 comments

Anonymous said...

Αυτό είναι πραγματικά είδηση!!! Δεν το ήξερα! Το ήξερε κανένας ότι ο Ιωνικός δεν πληρώνει;

Anonymous said...

e kai ti egine???? oi monoi einai pou dn plirwnontai???? ki alles omades tis A1 einai aplirwtes....

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΡΕ,,,,,,,,,,,,,,,,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΙΑ.ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ Α2 .ΓΕΙΑ

Anonymous said...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ????????
ΠΟΙΟΙ ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΙ???
ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΦΤΑΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ Α1 Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΖΗΤΑΝΕ Κ ΛΕΦΤΑ?????ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΝΕ ΜΠΑΛΕΣ Κ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΩΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?????
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΠΟΥ ΓΛΕΝΤΙΑ Κ ΧΑΡΑ Η ΜΑΓΔΑΛΩ ΠΡΩΤΗ!!!!!!!

Anonymous said...

esy re file 10.10 poios eisai k ta ksereis ola ayta?k ksereis poia einai h dioikish toy ionikou?k gia na les gia mpales k konous mono ayto prepei na exeis kanei stin zwi sou k to ksereis kala apo oti fainetai..prepei na eisai poly kakomoiris..

Anonymous said...

11.16 ΞΕΡΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΞΕΡΩ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΗΜΟΥΝ Κ ΤΙ ΕΙΜΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Κ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Anonymous said...

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ ,ειναι οι τρεισς απο τεισς εξι ομαδες στην τελικη φαση του εφηβικου.Μπορειτε να καταλαβετε οτι οι μονοι συλλογοι που θα εχουν συνεχεια ειναι αυτοι που παραγουν υποδομη.Δεν ειναι και η καταστροφη του κοσμου αν για μια αγωνιστικη περιοδο ΙΩΝΙΚΟΣ καιΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ αγωνιστουν στην Α2, θα επιστρεψουν και θα πρωταγωνιστησουν τα επομενα χρονια ,και αθλητες τους θα επανδρωσουν τισ μεγαλες εθνικες ομαδες . Για τον σημερινο ΙΩΝΙΚΟ πληρωνει το ενδοξο παρελθον του και τις επιλογες καποιων"' παραγοντων" που προσπαθησαν με ψεμματα να διατηρησουν την παλια εικονα της ομαδας.Για τους αθλητες του συλλογου που καταφευγουν σε δηλωσεις στα blogs τους θυμιζω οτι καποτε ηταν τιμη να φορας την φανελλα του πολυνικη ΙΩΝΙΚΟΥ,και η σημερινη συμπεριφορα τους βοηθαει στην απαξιωση του συλλογου. Λεφτα δεν υπαρχουν και αυτο το ξερουν απο το καλοκαιρι,ας περιμενουν το καλοκαιρι να φυγουν καιθ να πανε σε ομαδες που θα τους πληρωνουν.

Anonymous said...

3.11 xilia mprabo gi ayto pou egrapses . euxome na mporeis na boi8as to handball kai apo mesa kai oxi mono na les tin gnomi sou edo . kai pali mprabo

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ Κ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ Κ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΝΕ ΜΠΑΛΕΣ Κ ΚΩΝΟΥΣ.ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΥ -ΠΟΙΟΣ Κ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣΣΣΣΣΣ?????????????? ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΙΕΛΟ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!!!!!!

Anonymous said...

kala re den ntrepeste na grafete auta ta pragmata ? konoi - mpales -paixtakia...... ti antropakia eiste re? allagi tou kanonismou metagrafwn twraaaa..... oloi oi athlites eleutheroi kai o kathe katergaris ston pagko tou an o ionikos den exei lefta na paei stin a2 i' kai stin b ethniki ..... istoria kai papatzilikia ...... auta mas fagane stin ellada. to paron exei simasia kai egw ntrepomai gia tin katastasi pou pernane oi athlites ston ioniko ston zafeiraki kai se kathe antistoixo swmateio.... to kalokairi tha pane oi athlites tou ionikou opou theloun ? i' ta gnwsta lamogia -paragontes-ntavatzides tha zitane euroulakia apo ta endiaferomena swmateia ???

Anonymous said...

Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείτε τους παίκτες του Ιωνικού, του Ζαφειράκη,του Φιλίππου κτλ και να θεωρείται πως ειναι απλά τιμή τους να παίζουν σε ομάδες με ιστορία αλλά σκεφτείτε λίγο και τους ίδιους. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν; Να μένουν απλήρωτοι και να υπομένουν καρτερικά να τους λέτε "κώνους" και "παιχτάκια"; Να πληρώνουν τα οδοιπορικά τους για να πάνε να παίξουν; Όσο τιμή ειναι για τον κάθε παίκτη να παίζει στον Ιωνικό(και στον κάθε Ιωνικό) άλλο τόσο τιμή ειναι για τον Ιωνικό(και τον κάθε Ιωνικό)να έχει στις τάξεις του παίκτες που αγωνίζονται για την φανέλα και αγαπούν το άθλημα. Λίγο σεβασμός στους παίκτες και κανένα ευχαριστώ δεν βλάπτει.
Ευχαριστώ
Υ.Γ. οι ομάδες που τιμούν το άθλημα και συνεχίζουν να βγάζουν παίκτες φαίνονται και από τις πρόσφατες προκρίσεις στα τελικά των εφήβων....

Anonymous said...

Danilako, fovasai min sou fugoun oi a8lites sou kai gi auto tous les pou 8a paiksete kai poso 8a sas plirwnoun? Kapoioi mporoun na tous plirwsoun, aste tous eseis na fugoun kai uparxei kosmos pou tous ektimaei.

8a vroun ta palikaria pou na paiksoun, esu ti 8a exeis na proponeis kakomoiri...

Anonymous said...

Όσοι μιλάνε τόσο απαξιωτικά για τους παίχτες ας διαβάσουν καλύτερα την ανακοίνωση. Ο ΠΣΑΧ πρέπει να παρέμβει καμιά φορά.

"Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας αυτής αποφασίζουμε πως θα δώσουμε το παρών στους αγώνες του πρωταθλήματος και θα κάνουμε οτι είναι δυνατόν για να παραμείνει η ομάδα στη κατηγορία.Γνωστοποιούμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα σεβόμενοι τους εαυτούς μας και την αξιοπρέπειά μας."

Anonymous said...

ΠΑΙΔΕΣ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΧΕΙ 23,6% ΦΟΡΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.
ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΣΑΧ ΚΑΙ Ο[ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΟΡΟ 23,6% ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ

Anonymous said...

kai poios sou eipe re megale oti den thelw na plirwsw foro ??? thelw na plirwsw foro kai thelw na exw kai sumvolaio pou tha orizei tis upoxrewseis mou kai tis upoxrewseis tou swmateiou... kai gia na se paw ena vima parapera thelw na mporw kai na asfalistw !!!!! giati ta xeirourgia kostizoun ;) to sustima einai sapio kai kapoioi san kai esena to suntiroun alla uparxoun kai antrwpoi pou den thelw na zoun parasitika !!!!! lamogio pou tha mou peis an plirwnw foro ..... exete ferei to athlima 30 xronia pisw kai milate ki olas !!!!!!

Anonymous said...

Οι μονες ομαδες που πληρώνονται κανονικα ειναι Διομηδης, Δουκας, ΑΕΚ. Απο εκει και περα μην την ψανετε και πολύ. Ο ΠΑΟΚ και Φίλιππος να έχουν πληρωσει κανα 3μηνο απο τους 7 εως τωρα.

Anonymous said...

re apotuxemene 10.16 asxetidi 8es na plironese kilas gia pes re ti prosfereis re a8litako tis plakas kai 8es na plironese

Anonymous said...

kai i aek den nomizw na plirwnei ... kai o doukas an den eixe ksenous , to budget tou tha itan 3 turopites!!! mono o diomidis plirwnei kai prepei na to parei to prwtathlima .. as voithisoume oloi wste oi omades protupo na proxwrane mprosta

Anonymous said...

As voi8isoume oloi na tou to dwsoume!

Anonymous said...

Αγαπητέ φίλε 2.10 οι ομάδες πρότυπο πρέπει να έχουν διάρκεια. Γιατί ομάδα πρότυπο ήταν και ο αθηναϊκός, ομάδα πρότυπο ήταν και ο θερμαϊκός για 1-2-3 χρόνια και μετά ξεφούσκωσαν και άφησαν πίσω τους αέρα. Η διαφορά με το διομήδη προς το παρόν είναι ότι φαίνεται ότι προσέχει και τις υποδομές του. Δηλαδή η ΑΕΚ αν υποθέσουμε ότι πληρώνει είναι πρότυπο; Χωρίς γήπεδο, χωρίς κανένα παίκτη από τα σπλάχνα της και χωρίς καμία υποδομή ; Τα πράγματα είναι περίπλοκα και όλοι έχουν από λίγο δίκιο. Και τα σωματεία που δεν έχουν επίσημους πόρους από πουθενά και οι αθλητές επιπέδου που τους αξίζει να παίρνουν κάποιο αντάλλαγμα. Παράκληση λοιπόν η κάθε πλευρά να σέβεται την άλλη ακόμα και όταν εκφράζεται ανώνυμα. Πρέπει όμως να καταγγέλλονται οι ψεύτες, δηλαδή εκείνοι οι παράγοντες που υπόσχονται στην αρχή της χρονιάς που εκβιάζουν με τα χρωστούμενα προηγούμενων ετών και συνειδητά εξαπατούν. Για να μαθαίνει και όλος ο χώρος τα ονόματά τους. Αλλά να θυμούνται και οι αθλητές ότι κάποιοι παλαιότεροι σε ίδιες συνθήκες μιζέριας δούλεψαν στα σωματεία που τους ανέδειξαν και αποκόμισαν οφέλη (πέρα από τα συνήθη μόρια, ασαεδ, θέσεις στο δημόσιο, άδειες, εικονικές υπηρεσίες κλπ) και σε χρήμα και σε εμπειρίες ζωής αγωνιζόμενοι στο εξωτερικό.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟΝ 10:16
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ?
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΡΕ , ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ? ΡΩΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.
ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ !! Ο ΤΣΕΡΒΙΝΚΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ .
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΦΑΝΗΣΗ, ΜΟΡΙΑ, ΣΤΡΑΤΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.
ΟΧΙ ΡΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΕ ΨΙΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ , ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΠΡΩΤΑ

Anonymous said...

1:06 an me deis mprosta sou tha patheis atuxima !!! athlitika den eisai oute mia trixa apo ta a...... mou opote krata mikro kalathi kai auta pou lew den ta lew gia mena .... ta lew gia ta nea paidia pou exoun mpleksei me lamogia paragontes (isws kai prwin athlites ) opws esu..... 12:05 oi upoxrewseis den uparxoun apo mones tous min kaneis ton xazo... ta paidia prepei na doulepsoun alla epeidi esu otan epaizes handball mporei kai na plirwnes den simainei oti prepei na meinei gia panta etsi.....oso gia ta esoda an ta perimeneis apo tous athlites eisai vathia nuxtomenos... an den mporeite na vreite lefta gia tis omades sas mporeite na ta kleisete ta magazakia... ( gt gia auto prokutai gia magazakia pou sas "xartzilikonoun" )

Anonymous said...

12.50 gia pigene gia kanena merokamato giati se blepo oute gia kafe stin filadelfeia na min exeis na pliroseis pou perimeneis na konomiseis apo to handballaki oust re nistikoskila pou 8elete kai xrimata

Anonymous said...

nistiskulo eisai esu kai olh sou i oikogeneia ..... paliolamogio kai stin filadelfeia na pieis esu kafe paliolamogio egw den pataw oute to nuxaki mou ekei..... ama thes se kernaw kafedaki sto kolonaki alla tha fas kai tis sfaliares sou mazi !!!!!

Anonymous said...

Ανεβείτε στο ρίνγκ κύριοι, έτσι πρέπει να λύνονται οι διαφωνίες! Και αν είσασταν και περισσότερο άντρες θα μονομαχούσατε και με όπλα.

Anonymous said...

dikio exeis re 9:53 alla gia na antimetwpiseis tin vlakeia o monos tropos einai na peseis sto epipedo tou vlaka ..... gt oli auti i pseutomagkia uparxei stin vasi tis anwnimias kai eilikrina egw den exw kamia oreksi na to paizw anwnimo kokoraki alla uparxoun kai atoma pou den paizontai re paidi mou.....auti tin apaksiwsi twn newn paidiwn apo ta lamogia pou ksinontai stis kafeteries tis filadelfeias kai kathe allou handboliko "xwriou" kai nomizoun oti exoun prosferei kai ta megista den mporw na tin dextw... oxi re lamogia prepei na plirwthoun ta paidia gt sumfwnisate na ta dwsete...alliws na tous afisete olous eleutherous to kalokairi kai na foresete eseis tin varia fanela tzampa... ante

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΧΑΝΤΜΠΩΛΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ,ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛΛ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ,ΚΙ ΕΓΩ ΘΑΜΩΝΑΣ ΕΙΜΑΙ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΠΩΝΥΜΑ!...

3:2:1 said...

Μαλιστα!
ο 2,13 ειναι καποιος ξυλοκοπος που νομιζει οτι μπορει να παιξει και χαντ-μπωλ απαιτωντας να πληρωνεται και να βολευτει,ενω κανεις δεν πληρωνει εισιτηριο για να τον δει.
Εδω κοβουν 100-200e απο συνταξιουχους 600-700e,εργαζομενοι χανουν τις δουλειες τους,μαγαζια κλεινουν,
-ε! θα σταματησουν να λειτουργουν και καποιες ομαδες,το προβλημα δηλ ειναι ο κανονισμος μεταγραφων;
(στο ποδοσφαιρο βεβαια συνεχιζονται οι "χορηγιες" απο το συστημα,αλλα εκει στοχος ειναι ο βαθυς κοινωνικοπολιτικος ληθαργος των υπηκοων)
Μπορειτε επισης,κυριοι παικτες(;) να απευθυνθειτε στους ευρωπαιους παραγοντες,ισως αυτοι αναγνωρισουν τον παικταρα-πρωταθλητη που κρυβει μεσα του ο ελληνας και τοτε το κερδος θα ειναι αμοιβαιο και πολλαπλασιο !

Anonymous said...

AYTOI POU EVGALAN TA MATIA TOU HANDBALL TOSA XRONIA TORA TO KATHGOROUN GIA THN TYFLOSH TOU!

Anonymous said...

vevaia to eisitirio exeis dikio ..... vrikes to apoluto epixeirima !!!!! akou na deis o kanonismos metagrafwn einai ena thema terastio kai mias kai prospatheis na mplekseis pragmata pou den exoun sxesi asto kalutera den to exeis..... ta lefta sto handball erxontai 2.2 ekatomuria apo to kratos kai ta trwne kapoia lamogia..... egw lew auta ta lefta na pane sto athlima kai oxi se lamogia paragontes kai uperarithmous upallilous tis oxe !!!!! ge ge ??? allo thema oi paragontes tou ionikou na vroune lusi sto provlima kai na anakoinwsoun episima oti o ionikos den tha zitisei lefta apo ta paidia pou tha thelisoun na fugoun to kalokairi..... an den mporoun na plirwsoun !!!!! kathares kouventes... oso gia to na apeuthinthoume stous eurwpaious paragontes ..... to exoume kanei idi edw kai polla xronia paliolamogio !!!!!!!!!!

Anonymous said...

Το οτι στον ΙΩΝΙΚΟ η δοιηκηση ασκειτε απο τα παρακειμενα cafe ειναι παλαιο και κατα τροπο αποδεκτο σε ολους στην ομαδα. Η καφενειακη ομως νοοτροπια ειναι αυτη που ενχλει και ειναι αυτη που υποσχεθηκε στους αθλητες πληρωμες νεων και παλαιων χρεων .Ποσοι απο τους αθλητες δεν συμφωνησαν με τον συλλογο στα CAFE;
Χρηματα κυριοι δεν υπαρχουν τοξερατε απο την αρχη , οπως δεν υπαρχει και αγωνιστικο πλανο, οσυλλογος πλεον εξυπηρετει μονο προσωπικους στοχους και φιλοδοξιες καποιων μικροπαραγοντων-μικροπροπονητων.Αλλαγη φιλοσοφιας ,επαναπροσδιορισμος στοχων και ευκαιριες σε νεα παιδια του συλλογου που θελουν να αγωνιστουν χωρις ο στοχος να ειναι τα χρηματα ,αλλα η αγωνιστικη διακριση.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ πρεπει να ξεκαθαρισει τι θελει και να παψει να λειτουργει μονο με το ενδοξο παρελθον και να ανοιξει τις πορτες για ανθρωπους που θελουν να προσφερουν και ειναι αποκλεισμενοιαπο τις πρακτικες ορισμενων που εχουν οικοιοποιηθει τον τιτλο του σωτηρα. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ

Anonymous said...

3:2:1
diavazw kairo twra ti grafeis k prospa8w na meinw hremos k na mhn neuriasw h na mhn vrhsw.... alla esu eisai apla polu xartaetos opws lene stis meres mas!!!!
1)an se peirazoun oi ellhnes a8lhtes na mhn tous vlepeis h na mhn pas na deis ellhniko handball polu apla oute autoi 8a h8elan na exoun tetoius 8eates (lamogia)
2)katse spiti sou wste na mhn plhrwneis eishthsrio k des sport 1 bundesliga k an xereis k ligo handball 8a katalaveis pote mpainei goal...
3)mhn grafeis se blog thn gnwmh sou mporei na diavazoun mikra paidia kaneis kako sthn dimosia ugeia....
4)an xehnas 20 ellhnopoula paizoun sto exwteriko k autoi oloi tous ema8an handball sthn ellada k htan k autoi aplhrwtoi apo omades!!!k eixan k lamogia paragontes....
5)file an esena den se plhrwsei h douleia sou ti 8a ekanes;den 8a ta zhtouses; h an hsoun anergos k sou tazane xartziliki (paragontes) k den sto edinan ti 8a ekanes;
6)den 8elw apanthsh apo esena h kanenan allon k oi paixtes ftaine apo allh pleura omws... oxi apo auth pou les esu xartaete.......

Anonymous said...

δε θα μπω σε κουβεντα με κανεναν 3:2:1 αν αξιζουν οι ελληνες αθλητες να παιρνουν 300 ή 200 ή 100ευρω ή αν δεν πρεπει να παιρνουν τιποτα.επισης δε συζηταω μαζι του αν ειναι χοντροι,τεμπεληδες, νηστικοσκυλα ή αλλες μπουρδες που λεει αυτος ο κομπλεξικος που στα νιατα του ηθελε γινει αθλητης,αλλα ηταν τοσο αμπαλος που δεν μπορουσε να παιξει ουτε τα μηλα.αυτα στο κατω-κατω ειναι καπως υποκειμενικα(δεν ειναι αποδεκτος ομως ο τροπος που απευθυνεται στους αλλους).το αν ομως θα παιρνουν ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ μπουλη 3:2:1 δεν εχει να κανει με το αν ο αθλητης ειναι ασχετος,χοντρος,αμπαλος η οτιδηποτε αλλο.αν σε μια επιχειρηση εχεις ενα κακο υπαλληλο τον ΑΠΟΛΥΕΙΣ.δεν το βαστας απληρωτο.επισης αν θεωρεις οτι κανενας απο τους εν δυναμει υπαλληλους σου δεν μπορει να σου προσφερει τιποτα ωστε να αποσβεσεις(εστω σε καποιο βαθμο) ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ και δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα.δεν το κρατας με τα ψεματα και υποχρεωνεις τον αλλον να ερχεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, να ξοδευει βενζινες και χρονο που θα μπορουσε να το διαθεσει σε καποια μερικη απασχοληση για να του πεις δεν σε πληρωνω.τα πραγματα ειναι απλα:ή το κλεινεις το μαγαζι και αν θες παρε και ενα μαγκνουμ να κανεις τον καουμποι και τους πιστολιαζεις ολους ή το κρατας και τους πληρωνεις.να υπαρχεις για να φυτοζωεις ,για να το παιζεις μπεος και ψωμιαδης, να ταζεις και να μην πληρωνεις και να εχεις και απαιτηση για λεφτα για ελευθερας ή υποσχετικες,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.υ.γ.1 αφου ειναι ολοι τοσο αμπαλοι γιατι ζητατε λεφτα για τις μεταγραφες τους?υ.γ.2 γιατι ειμαι τοσο σιγουρος οτι στη γυμναστικη στο σχολειο σε διαλεγανε παντα τελευταιο?

Anonymous said...

8.24 para polu sostos se auta pou les.....bravo sou.fenesai pos to katexeis to handballaki...

Anonymous said...

Kanenan epwnumo me Arxidia den blepw omos..Ta paidia tou iwnikou bgalane epwnumh anakoinwsh.. Eseis eiste katines pou eksuphreteite sumferonta..Swpaste kai afiste ton iwniko na pesei me aksioprepeia toulaxiston.. Osh tou exei meinei..

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΥΠΕΡ ΣΑΣ!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ-ΑΡΓ......

Anonymous said...

Ενώ εσύ 10:11μμ έχεις κάτι αρχιδάρες νααα, γι αυτό έγραψες και το όνομά σου πρώτος και καλύτερος.
Δεν υπάρχει πιό σπαστικό πράγμα από το να κράζουν για την ανωνυμία άλλοι το ίδιο ανώνυμοι.

Anonymous said...

ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΤΟΥΣ ΤΟΥΣ κκ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΔΕ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΥΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.

Anonymous said...

ante poulakia mou .....etsi dunata !!! na ta poume ola estw kai anwnima einai mia kapoia arxi... gia na min nomizoun oti trwme koutoxorto dld,oxi tipota allo !!!!!

Anonymous said...

ante poulakia mou .....etsi dunata !!! na ta poume ola estw kai anwnima einai mia kapoia arxi... gia na min nomizoun oti trwme koutoxorto dld,oxi tipota allo !!!!!

Anonymous said...

kai poios tha erthei re blaka tsampa gia proponiths ston ioniko... ant asxetoi o kathenas leei thn malakia tou kai de kserei ti tou ginete!!!

Anonymous said...

outsglΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΣΑΜΠΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ;

Anonymous said...

ΔΑΝΗΛΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ Α1. ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ..
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΣΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΑΤΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ !

Anonymous said...

ΕΦΟΡΟΣ ΧΑΝΤΜΠΩΛ Ν.ΔΑΝΗΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝ.ΠΑΙΔΙΚΟΥ Μ.ΔΑΝΗΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝ.ΑΝΤΡΙΚΟΥ Μ.ΔΑΝΗΛΟΣ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Τ.ΔΑΝΗΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ Μ.ΔΑΝΗΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΗΛΙΑΚΟΣ