Στον ...αέρα η τηλεοπτική μετάδοση του ΑΕΚ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ανανέωση) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον ...αέρα η τηλεοπτική μετάδοση του ΑΕΚ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ανανέωση)

***Ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων και οπαδών της ΑΕΚ, ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το Sport plus***

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες ήρθε σε επαφή με την ΕΡΤ αναφορικά με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα ΑΕΚ – Παρτιζάν. Ωστόσο, η διοίκηση της ΕΡΤ επικαλέστηκε στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ότι για το Σάββατο δεν έχει ελεύθερα βαν εξωτερικών μεταδόσεων (!) και ότι για να πάνε σε link ιδιωτικής εταιρίας πρέπει τα έξοδα (περίπου 2.000 ευρώ), να τα καλύψει η ΑΕΚ και όχι η ΕΡΤ λόγω περικοπών! Όταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ συζήτησαν το ενδεχόμενο να πληρώσουν εκείνοι τα 2.000 ευρώ (όπως ζήτησε η ΕΡΤ!), τότε ανακαλύφθηκε ότι δεν υπάρχουν ελεύθερες ώρες στις 20.30 το Σάββατο! Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΡΤ το Σάββατο στις 20.10 θα δείξει «Χρυσοί Σκούφοι 2011, η ΝΕΤ θα δείχνει στις 19.00 το «Τζο ο Τρομερός» και στις 21.00 ειδήσεις, ενώ η ΕΤ3 στις 20.00 δείχνει «Του νερού τα παραμύθια». Τα συμπεράσματα δικά σας…

13 comments

3:2:1 said...

-Aν δεν μπορει η ΟΧΕ να βρει λυση,ας παρει εναν "τρομερο χρυσο σκουφο" να βουτηξει σε "παραμυθενια νερα"
Για την προβολη του αθληματος μιλαμε ρε "γαμω το"
Οσον αφορα τα καλοπληρωμενα παρασιτα της ΕΡΤ:
-ουστ κοπριτες!

Anonymous said...

To sport plus den paizei?pws eixan deixei ton proigoumeno eurwpaiko agwna tis AEK kai den deixnoun auton pou tha exei kai terastio endiaferon?

Anonymous said...

oloi eseis pou krazete edo mesa anonuma gia na doume mporeite na proteinete ti prepei na ginei i den sas noiazei to 8ema . alla dustuxos to mono pou sas noiazei eine to prosopiko sas sumferon mono kai mono mpas kai parete kanena xartzilikaki apo to handbalaki ligdes e ligdes

Anonymous said...

Τι θέλει να πει ο ποιητής (ο τελευταίος ντε) βρε παιδιά;Όλοι κάτι λέγανε και ο παπάς το 'κύριε ελέησον'!

Anonymous said...

1:02 mia xara ta leei o apo panw sou filaraki..... ti na poume ? ti prepei na ginei ? ta pragmata einai apla... san omospondia den exeis tin paramikri dunami kai san erasitexniki aek to idio ... misi ntropi diki tous misi ntropi diki mas !!!!! as doume tou nerou ta paramuthia .... xaxaxa

Anonymous said...

Θα το δείξει.

http://aek-live.blogspot.com/2011/03/blog-post_4308.html

Anonymous said...

ΑΣ ΔΗΛΩΝΑΝΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 5000 ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΝΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ? ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ HANDBALL.

Anonymous said...

KALA LEI O 3:54 VALTE TO PEXNIDI STO ELLINIKO NA GINIS TIS POUTANAS. I MIPOS FOVOUDE POS DEN THA GEMISI?ALLA GIA NA PARIS TO ELLINIKO MALLON THELI BIKIKINIA POU DEN DIATHETI O SILOGOS KE FISIKA OREKSI APO TOUS IPEFTHINOUS TIS OXE KE TIS OMADAS POU DEN IPARXI MALLON.

Anonymous said...

sabbato 20.30 telika sto spor+

Anonymous said...

skaei vomva...

Anonymous said...

pyrines tis fwtias?

Anonymous said...

πρόκειται για ευρωπαϊκό παιχνίδι πανελλήνιου ενδιαφέροντος , είναι υποχρεωμένα 'τα ζωντόβολα που ταϊζουμε' να το προβάλουν από κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.
διαχειριστή σε παρακαλώ ανάρτησε τα τηλέφωνα και τα φαξ των διευθυντών της κρατικής τηλεόρασης , να διαμαρτυρηθούμε αρμοδίως.
ο καφετζής

Anonymous said...

Τσακωνόμαστε για το ποιος θα πληρώσει για μια μετάδοση! Κρατικό κανάλι από τη μία πλευρά, Ομοσπονδία και ομάδα από την άλλη.Μερικοί εδώ δεν έχουν καταλάβει σε τι οικονομική κατάσταση είναι ολόκληρη η Ελλάδα και θέλουν, λένε, να διαμαρτυρηθούν. Μιλάμε για μία καταχρεωμένη ΕΡΤ, και μία ομάδα που περιμένει λεφτά από την Ομοσπονδία, που με τη σειρά της περιμένει λεφτά από τη ΓΓΑ! Για δική σας πληροφόρηση, έχω να σας πω, ότι το ΣΕΓΑΣ, μία Ομοσπονδία αρκετά μεγαλύτερη από την δική μας, με χορηγούς και περισσότερο κοινο,πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ΕΜΜΕΣΑ την πτώχευσή της.