ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΝΘ

Με αφορμή ανώνυμες καταχωρήσεις που αναρτήθηκαν στο αθλητικό μπλοκ «Greek Handball» πληροφορούμε τον κόσμο του αθλήματος ότι τίποτα από αυτά δεν εκφράζει το σωματείο μας και φυσικά δεν τα συμμερίζεται. Η ΧΑΝΘ θεωρεί ότι τη συνδέουν με το σωματείο του Κύδωνα άρρηκτοι δεσμοί φιλίας και δεν μπορούν εγκάθετοι, ανώνυμοι και άσχετοι με το περιβάλλον μας να διαταράξουν τις σχέσεις μας. Θεωρούμε ότι θα διεξαχθεί ένας ποιοτικός αγώνας, σε αθλητικά πλαίσια και ανεξάρτητα από την κρισιμότητά του, νικητής θα αναδειχθεί ο καλύτερος αλλά και το άθλημα που και τα δύο σωματεία υπηρετούμε. Προσπάθειες πόλωσης είναι εμφανές ότι δημιουργούνται εσκεμμένα από τρίτους και δεν πιστεύουμε ότι θα επηρεάσουν το κλίμα του παιχνιδιού, αλλά αντίθετα αναμένουμε την απαράμιλλη Κρητική φιλοξενία. Δηλώνουμε επίσης ότι οι «απειλές» στους αθλητές μας είναι ανυπόστατες «πληροφορίες», αλλά και αν ακόμη υπάρξουν πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν θα προέρχονται από κύκλους της Χανιώτικης οικογένειας, την οποία σεβόμαστε. Δηλώνουμε τέλος την εμπιστοσύνη μας στην κρίση της ΚΕΔΧ για τον ορισμό οποιουδήποτε ζευγαριού διαιτητών, επειδή θεωρούμε ότι αντιλαμβάνεται την κρισιμότητά του, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με όποιον ορισμό γίνει και δεν επιθυμούμε να γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα σε Βόρειους και Νότιους.

Από το τμήμα χάντμπολ της ΧΑΝΘ

12 comments

Anonymous said...

MΩΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΝΘ ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!

Anonymous said...

τον κυδωνα τον βολευει και το Χ παντως και μαλλον την χανθ που μονο με μια νικη μετα σωζεται και μαθηματικα....ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑΔΩ ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΔΕΥΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΠΑΣΜΟ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΝΑ ΜΙΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΘ.
ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΣ.

Anonymous said...

Σοβαρό άθλημα και σοβαρή ομάδα η ΧΑΝΘ. Ο κουτοπόνηρος Ανδρεαδάκης έβγαλε ανακοίνωση και καλά γιατί κάποιος ηλίθιος - 99% από Αθήνα - έγραφε ασυναρτησίες σε μπλό(γ)κ!!! Και στην ουσία γλύφει τον Κύδωνα για τον βαθμό που θεωρούν ότι θα τους σώσει, λες και έχουν την τρομερή ομάδα και έδρα που ο Πανελλήνιος και ο Ιωνικός θα χεστούν επάνω τους και δεν έχουν πιθανότητες να νικήσουν. Με 50-50 διαιτησία η ΧΑΝΘ θα κινδυνέψει σοβαρά. Εκτός αν ο Νικολίτσας σταθεί ψυχοπονιάρης και βάλει καμιά τριπλέτα Θεοδοσάκη-Τόλιου-Μεϊμαρίδη και τότε αντίο ζωή.

Anonymous said...

EAN SE AYTO TO SITE YPARHOYN ANAGNOSTES ATHLITES APO A1 NA MAS GRAPSEI KAPOIOS AN ESTW KAI MIA FWRA YPHRXE KINDINOS GIA AYTON KAI THN OMADA TOY APO EXAGRIOMENOYS FILATHLOYS. KATI AKOMA POY AGNOITE EINAI OTI STA XANIA OI FILATHLOI KAI POLLOI EINAI KAI EXOYN GNWSEIS GIA AYTO TO ATHLIMA DIOTI DEN EINAI HTESINOI OPWS GRAFETE EDW!!!

Anonymous said...

kala ayto den yparxei!!!!!


etsi dynamitizetai to klima se enan agwna pou de 8a epeirne kaneis xampari.

anakoinwsh gia poio pragma?!!!!!!

pw pw kolpakia h xan8.....

Anonymous said...

"θεωρουμε οτι αντιλαμβανεται την κρισιμοτητα του"

δηλαδη ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ προσεξτε τους διαιτητες ...


απλα επιβεβαιωνετε τα σχολια παληκαρια.προφανως στα χανια δε δεχτηκαν να το στησετε και κανετε σαματα.
δεκαμπαλο βλεπω ιδιως μετα απο αυτη την ανακοινωση.

Anonymous said...

Όντως φαντάζει αστεία η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ ιδίως μετά την σοβαρή παραίτηση-ανακοίνωση του Αρβανίτη και την προσπαθεια των παραγόντων να τον μεταπείσουν στη μπυραρία του.
Και όλοι θυμόμαστε αλησμόνητες ανακοινώσεις από αστυνομικά τμήματα( άραγε που είναι ο παράσχου και ο αδελφός του τώρα), ανακοινώσεις από καλαμαριά για διαιτησίες.
Φαντάζει παράταιρη η προάσπιση των συμφερόντων τους, άλλωστε ποιος την έχει ανάγκη;;

Anonymous said...

ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΨΑΡΙΑ.
ΤΩΡΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΝΑΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΚΗ ΟΠΩς ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Anonymous said...

ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΝΘ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ,ΑΘΗΝΑΙΟΣ,ΚΡΗΤΙΚΟΣ,ΑΘΛΗΤΗΣ,ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ, ΘΙΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ BLOKs Ο ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ .ΚΑΛΑ ΩΣ ΕΔΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΜΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Δ4ΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ

Anonymous said...

αοριστιες.

εγω στεκομαι στην ανακοίνωση και οχι στον καθε μ...κα που γραφει εδω.

ποιος ο λόγος να βγαλει ανακοίνωσηΑν οι ομαδες εβγαζαν ανακοινωση για καθετι που γραφεται εδω θα ειχαμε 40 ανακοινωσεις την εβδομάδα.

Η χανθ λοιπον εβγαλε ανακοινωση μεσα σε πεντε ωρες...
κατι δεν παει καλα κυριοι. δυναμιτιζουν το κλιμα απο το πουθενα.η ανακοινωση ασχολειται και με τους διαιτητες.ειτε οι ιδιοι το μεθοδευσαν ειτε εψαχναν ευκαρια.

Anonymous said...

oti grafei o 4.57 paides.ayto symvainei.

dystyxws h xan8 paei sta xania me th nootropia mikrhs omadas.

ayth h anakoinwsh apla 8a polewsei thn katastash gaiti de nomizw ta dyo swmateia na eixan provlhma.

afhnei aixmes gia th diaithsia emmesa h mou fainetai?

Anonymous said...

δηλαδη οταν λες ρε ανδρεαδακη για κρισιμο παιχνιδι και για την ΚΕΔΧ τι εννοεις;

ποιοι θελεις να σε παιξουν;

ορισε μονος σου οποιους θες και πηγαινε κρητη.χαμενος απο χερι εισαι οσο και να γκρινιαξεις

χαλασε το στησιμο που περιμενες και μας πηραν χαμπαρι....
ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΦΟΡΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΚΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ.

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ....ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.