Επιστολή γονέων τμήματος παίδων Λεωνίδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστολή γονέων τμήματος παίδων Λεωνίδα


Αγαπητοί κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε την απόλυτη αγανάκτησή μας ως φίλαθλοι και γονείς των αθλητών του τμήματος παίδων του Α. Ο. Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, σχετικά με την στάση και συμπεριφορά της ΕΣΧΑ απέναντι στην ομάδα μας.
Παραθέτω τα γεγονότα εν συντομία.
19 Φεβρουαρίου 2011 – κατά την 12η αγωνιστική ο Α.Ο. Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων υποδέχεται στην έδρα του τον Πανελλήνιο και παρά το ότι προηγείται με 7 γκολ διαφορά, τιμωρείται από την ΕΣΧΑ λόγω επεισοδίων και έτσι βρίσκεται στην 4η θέση αντί της 2ης .
Στα επεισόδια αυτά δεν είχαν ανάμιξη κανείς από τους αθλητές, παράγοντες ή γονείς του Λεωνίδα (διεκόπη το παιχνίδι όταν 3 νεαροί, που πρώτη φορά εμφανίστηκαν σε αγώνα της ομάδας, επιτέθηκαν στον τερματοφύλακα του Πανελληνίου επειδή πλησίασε την εξέδρα και τους έφτυσε μετά από λεκτική διαμάχη).
23 Φεβρουαρίου 2011 – ο απόηχος των γεγονότων γίνεται ΕΞΩΦΥΛΛΟ!!! στην εφημερίδα GoalNews με κύριο τίτλο «ΚΑΦΡΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» και το θέμα της «ρατσιστικής!!! επίθεσης» αναπαράγεται τις επόμενες ημέρες τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο.
Βλέπετε ο τερματοφύλακας του Πανελληνίου που δέχτηκε την επίθεση είναι Αλβανικής καταγωγής.
4 Μαρτίου 2011 – Ανακοινώνεται επίσημα η πολύ σκληρή τιμωρία (η πίεση που άσκησαν τα ΜΜΕ είχε αποτέλεσμα) για τον Α.Ο. Λεωνίδα, την οποία & αναδημοσιεύουμε όπως ακριβώς αναρτήθηκε στο site της ΟΧΕ…
“…ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΧΑ

Για τον αγώνα του Πρωταθλήματος Παίδων μεταξύ των ομάδων ΑΟ Λεωνίδας-Πανελήνιος ΓΣ που διεξήχθη και διεκόπη στις 19/2/2011 στο γυμναστήριο των Αγ. Αναργύρων, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις των Διαιτητών, προέκυψε ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου ΑΟ Λεωνίδα, σύμφωνα με το άρθρο 25, παρ 2 του κανονισμού Αγώνων της ΟΧΕ.
Ως εξ τούτου ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας του Πανελληνίου ΓΣ με τέρματα 10-0, μηδενιζόμενης της ομάδας του ΑΟ Λεωνίδα.
Στην ομάδα του ΑΟ Λεωνίδα δεν επιβάλλεται πρόσθετη ποινή αφαίρεσης βαθμών.
Επίσης τιμωρείται το Σωματείο ΑΟ Λεωνίδας ,τμήμα Παίδων, να δώσει τους επόμενους 5 αγώνες που θα είναι γηπεδούχος, κεκλεισμένων των θυρών.
Στους αθλητές του Πανελληνίου ΓΣ Bregu Skerdi με αρ Δελτίου 65561 και Shkurti Ervin με αριθμό δελτίου 65785 ουδεμία ποινή επιβάλλεται , καθώς αντέδρασαν αμυντικά για να προστατεύσουν την σωματική τους ακεραιότητα από το πλήθος των θεατών που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και τους κακοποίησαν.

Ως φίλαθλοι, υποστηρικτές και γονείς των αθλητών του Α.Ο. Λεωνίδα δεν αντιδρούμε στην απόφαση παρότι την θεωρούμε άδικη και υπερβολική.
10 Απριλίου 2011 – κατά την 18η και τελευταία αγωνιστική ο 4ος στην κατάταξη Α.Ο. Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων υποδέχεται στην έδρα του τον 3ο Πανιώνιο έχοντας 2 βαθμούς διαφορά.
Ο Α.Ο. Λεωνίδας χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 3 γκόλ για να βρεθεί 3ος.
Το τελικό 33-21 υπέρ του Α.Ο. Λεωνίδα υπερκαλύπτει την διαφορά του πρώτου αγώνα και εξασφαλίζει στην ομάδα μας την 3η θέση.
12 Απριλίου 2011 – Η ΕΣΧΑ αποφάσισε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ (-1) ΒΑΘΜΟΣ από τους παίδες του Α.Ο. Λεωνίδα ως συνέπεια των επεισοδίων της 19ης Φεβρουαρίου. Δηλαδή 2 μήνες μετά θυμήθηκαν να ΞΑΝΑΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ την ομάδα;
Μα καλά, στις 4 Μαρτίου ανακοινώθηκε η τιμωρία για τα επεισόδια αυτά και μάλιστα το έγραφαν ρητά… «Στην ομάδα του ΑΟ Λεωνίδα δεν επιβάλλεται πρόσθετη ποινή αφαίρεσης βαθμών».
  • Τι άλλαξε ξαφνικά;
  • Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν και μας στέλνουν επιστολή χωρίς κανένα όνομα και υπογραφή;
  • Πως μπορούμε ως γονείς να εξηγήσουμε στα παιδιά μας ότι ο κόπος, οι προσπάθειες, οι στόχοι τους μπορούν ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ να ανατραπούν με τις αποφάσεις “κάποιων” που φροντίζουν για την ανάπτυξη του αθλήματος;
  • Πως μπορούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά μας το γεγονός της 4ης θέσης τη στιγμή που η αγωνιστική τους επίδοση θα έπρεπε να τους κατατάξει στην 2η;
  • Πως να τους εξηγήσουμε την πολύ αυστηρή τιμωρία της ομάδας τους παρότι τόσο οι παράγοντες και οι γονείς τους ως φίλαθλοι όσο και οι ίδιοι ως αθλητές τήρησαν υποδειγματική στάση σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ακόμη και όταν προκλήθηκαν από αντιαθλητική συμπεριφορά (παιχνίδι πρώτου γύρου Πανελλήνιος – Λεωνίδας)
  • Πως είναι δυνατόν κάποιοι να παίζουν παιχνίδια εις βάρος των δικών μας παιδιών;
  • Πως είναι δυνατόν ακόμη και ο πιο καλόπιστος φίλαθλος να μην υποψιαστεί ότι πρόκειται για στημένη απόφαση που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα;
Κατόπιν τούτου, καλείται η ομάδα παίδων Α.Ο. Λεωνίδας ως 4η της κατάταξης να αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, δηλαδή σε 3 ημέρες από σήμερα, τον Διομήδη Άργους.
Η παραπάνω απόφαση αλλά και η εν γένη στάση της ΕΣΧΑ απέναντι στην ομάδα μας θεωρούμε ότι αποτελεί παράφορη αλλοίωση του πρωταθλήματος και μας οδηγεί στην λογική του ότι κάποιοι λειτουργούν ως υπάλληλοι κάποιων ομάδων εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα.
Σε αυτή τη στάση καλούμαστε ως γονείς αλλά και ως φίλαθλοι να αντιδράσουμε έχοντας ήδη ετοιμάσει Δελτία τύπου με επιστολές αλλά και video που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας προς όλες τις εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς, sites & blogs ενώ παράλληλα θα κατατεθεί ένσταση κατά της απόφασης.
Πιστεύοντας ότι κάτι τέτοιο μόνο κακό θα προκαλέσει στο άθλημα και προτού προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας για επίλυση του θέματος και ακρόαση για να μας εξηγήσετε την λογική αυτών των αποφάσεων καθώς και τα ονόματα των ανθρώπων που τις έλαβαν.
Με εκτίμηση
Γονείς του τμήματος παίδων Α.Ο. Λεωνίδας

42 comments

Anonymous said...

kala sas kanane kai sas timorisane.gia mena h timoria tha eprepe na einai kai pio megalh.oi kagkouries plhronontai opos kai auta pou kanate ston diaithth sto andriko sas.tetoiou eidous omades den exoun thesh sto athlima mas.

Anonymous said...

Ομάδες με τη νοοτροπία του Λεωνίδα, δεν έχουν καμμία θέση στο ελληνικό χάντμπολ....
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ..
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΡΑΔΕΣ Κ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ...

Anonymous said...

Gia osous lene vlakeies as doun tin nomimi amyna
http://ilovehandball.blog.com/?p=42

Anonymous said...

Επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν αυτά που διαβάζουν θα τονίσω τα εξής σημεία.

1. Η ομάδα δεν αντέδρασε στην αρχική τιμωρία που της επιβλήθηκε με μηδενισμό του αγώνα. Θεωρήθηκε πολύ αυστηρή αλλά ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ χωρίς αντίρηση.

2. Η ουσιαστική αντίδραση του Λεωνίδα απ' ότι καταλαβαίνω εγω είναι το οτι η ΕΣΧΑ περίμενε να δεί το αποτέλεσμα του αγώνα Λεωνίδας - Πανιώνιος και αφού δεν κέρδισε ο Πανιώνιος (άρα έχασε την 3η προνομιούχο θέση) επέβαλλε ξανά τιμωρία στον Λεωνίδα μe αφαίρεση ενός ακόμη βαθμού για τα επεισόδια που ήδη τον είχε τιμωρήσει πριν 2 μήνες (έτσι ο Πανιώνιος πήρε ξανά την 3η θέση).

Με την πολύ απλή μου λογική λέω ξεκάθαρα πως βρωμάει η υπόθεση. Μάλλον για στήσιμο μιλάμε.
Αχ κακόμοιρο χαντμπολάκι...

Anonymous said...

1.24 den mou leei kati emena to videaki.den kseroume ti exei proigithei prin ston agona kai ti mporei na exei ypothei apo tous paiktes tou leonida sthn diarkeia tou.xoris na thelo na dikaiologiso ta albanakia nomizo den tha phgainan na xtyphsoun xoris logo tous antipalous tous,allios an exei ginei diaforetika na tous to kopsoun to athlima oso einai noris.

Anonymous said...

Bravo stous goneis gia thn epistolh tous... Anti na deite oti ta kamaria sas den mporoun na ypakousoun oute stous ithikous kanones tou athlitismou katheste kai asxoleiste me tis apofaseis, Kai ola ayta sthn efiveia tous. Ena einai sigouro oti opoios kai na ftaiei me tetoies syberifores, toulaxiston ston athlitismo den tha pane kai poly brosta, opoio atlhima kai na epileksoun

Anonymous said...

Για να τελειώνει το παραμυθάκι. Ο Λεωνίδας τιμωρήθηκε. Δεν μπορεί να τιμωρηθεί ξανά για το ίδιο παιχνίδι. Η απόφαση είναι πέρα για πέρα προκλητική και ύποπτη. Η ΕΣΧΑ και ο πρόεδρος κος Ζαπαρτίδης καλό θα είναι να μην τραυματίσουν περισσότερο το όποιο κύρος έχει απομείνει σε αυτό το άθλημα.

Anonymous said...

3:15 Όσο αφορά το παιχνίδι του πρώτου γύρου (Πανελλήνιος - Λεωνίδας)σε διαβεβαιώνω πως τίποτα δεν έχει προηγηθεί πριν την επίθεση των αλβανων παιχτών του Πανελληνίου.
Καμία κόντρα ή σκληρό φάουλ. Τουλάχιστον τίποτα που να μπορεί να γίνει αντιληπτό από την εξέδρα. Απλά συνεχώς τα έβαζαν με την διαιτησία.
Το video ολόκληρου του αγώνα στη διάθεση όποιου το ζητήσει.

Τώρα αν μιλάς για τα επεισόδια του αντίστοιχου αγώνα στο δεύτερο γύρω, έχουν προηγηθεί 2 αποβολές με κόκκινη κάρτα κατά του Πανελληνίου και κατά την γνώμη μου η μία είναι υπερβολική. Σε καμία όμως φάση του αγώνα δεν υπήρξε κάποια ένταση μεταξύ των παικτών ή της εξέδρας.

Anonymous said...

πάλι με το Λεωνίδα ασχολούμαστε;

Anonymous said...

Apantisi - Erotisi ston 3:29

Me to sxolio soy mperdeftika.
Legontas "...Anti na deite oti ta kamaria sas den mporoun na ypakousoun oute stous ithikous kanones tou athlitismou..." enoeis toys paixtes toy Leonida?
An aytous enoeis gia pious ithikous kanones milas?
Toso sta prota episodia oso kai sta deytera den eida na exoyn kamia anamijh se kaygades.
Pragmatika den katalaveno ti enoeis

Anonymous said...

Κάποιος πρέπει να ασχοληθει με το περιεργο του θέματος. Ακόμα και στα νομικα δικαστήρια, δεν μπορεί να δικαστεί κάποιος δεύτερη φορά για το ίδιο αδίκημα...Αυτό κανείς δεν θα το καταλάβει; Εδώ κάτι βρομάει!!!

Anonymous said...

Καλά, είδε κανείς στο youtube τη φάση με το καλόπαιδο το αλβανάκι που ενώ φεύγει κάποιος αντίπαλός του τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του βάζει εγκληματική - τονίζω ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ - τρικλοποδιά; Αυτό πριν τα επεισόδια, καλά, απαράδεκτο να μην είναι απ'ευθείας κόκκινη, ο διαιτητής ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ; Ροχάλιζε; Δείτε το:

http://www.youtube.com/watch?v=GgdyU7i2jOE

Δεν ξέρω το άλλο το παρτσακλό ο Πισπιρίγκος γιατί αυτός μου φάνηκε ότι ήταν (είναι λίγο μακρινή λήψη) στον πρώτο αγώνα στην Κυψέλη, δεν έγραψε τίποτα, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ; Είναι δυνατόν να μην τιμωρούνται οι τρεις αθλητές του Πανελλήνιου, συμπτωματικά οι ίδιοι του δευτέρου επεισοδείου;
Καλά ΜΑΛΑΚΕΣ μας διαιτητεύουν, ή ΤΥΦΛΟΙ; Δείτε το και σεις:

http://www.youtube.com/watch?v=14uo8JURiVU&feature=related

Ρε καραγκιοζάκο εσύ που λες για τα ρατσιστικά, είναι ρατσιστικό που εξοργίζομαι με αυτές τις συμπεριφορές; Δηλαδή αν ήταν ελληνάκια αυτά τα μαγκάκια θα λέγαμε τίποτα διαφορετικό; Το ίδιο θα τους έκραζα, και το ίδιο αν ήταν και σουηδεζάκια. Τι ρατσισμός και μαλακίες... εδώ μιλάμε για κωλοπαιδαριά! Από όποιον και αν έγινε. Και μου φανήκαν πολύ τσογλάνια τα αλβανάκια από το βίντεο που είδα.

Το τελευταίο με τους βαθμούς νομίζω ότι η ΕΣΧΑ ή όποιος τέλος πάντων τιμωρεί, πρέπει να μας το εξηγήσει. Κοζομπόλης μου φαίνεται κρύβεται από πίσω, δεν είναι στην ΕΣΧΑ ο φίλος μου ο Θέμης;

Και για να μην μου πείτε ότι είμαι από Άγ.Ανάργυρους μεριά, το Παραριλίκι είναι για κλωτσιές, αλλά εδώ έχουμε άλλο πράγμα, έχουμε απόκριψη γεγονότων, αν δεν είχα δει τα βιντεάκια θα συνέχιζα να κατακρίνω τους αληταράδες του Λεωνίδα που κάνουν επεισόδια.

Anonymous said...

6 10 dem amaferomai oute ston Panellhnio oute ston Leonida, anaferomai sta episodia genikotera.
Den einai dynaton se hlikiaka paixnidia na vlepeis tetoies viopragies gia ton opoiodhpote logo, kai san na min eftane ayto h syxhthsh na einai gyro apo thn diaithsia kai tyxon sthsimo tou agwna. Den einai ayto to nohma tou athlitismou eidika sta hlikiaka prwtathlimata, ayto ennousa.

Anonymous said...

MOLIS EFTASE STA XERIA MOY video apo ton prwto agwna Panellhnios - Leonidas.
MAXAIRA & MPRAOYDAKH se ligo 8a to anevasw kai tote na dw pou tha kryfteite KAFRODHMOSIOGRAFOI.
Se ligo to video pou deixnei ton ALBANO termatofylaka toy Panellhniou na ftynei toys paixtes toy LEONIDA.

Anonymous said...

alhtes gwneis alhtes a8lhtes oust brwma kai dysodoia tou handball agioi anargyroi olh h elleda sas krazei ratsistes!!!

Anonymous said...

καθόμαστε τωρα και ασχολουμαστε με τουσ ανυπαρκτους ποιον παίχτη έβγαλε ο Λεωνίδας μωρε? ενα ματσο χασικλακια παιζουν στην ανδρική ομάδα! είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα ο καθρέφτης του ελληνικού χάντμπολ είναι τα ηλικιακά πάρτε το χαμπάρι μόνο η Θεσσαλονίκη και η Βέροια τροφοδοτεί με υγιείς αθλητές το άθλημα και όχι το κράτος της χαβούζας ζώα...

Anonymous said...

ston 9:27

Ma kala poios milise gia sthsimo apo thn diaitisia?

Mallon exeis mperdeytei.

Diavase ksana thn epistoli kai isos katalaveis.

Symfonw apolyta gia osa les gia tis vieopragies alla kala 8a kanoume na vazoume xeri se osoys ta prokaloun.

Egw den eida pote paikth apo toys paides toy Leonida na prokalei epeisodia.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=KRjh6M9aJbc

αλλά & εδώ

http://ilovehandball.blog.com/?p=42

ΔΕΙΤΕ τον αλβανό τερματοφύλακα του Πανελλήνιου να ΦΤΥΝΕΙ 2 παίκτες του Λεωνίδα.

Ο ίδιος παίκτης σε άρθρο αφιέρωμα που του έκανε ο δημοσιογράφος της GoalNews Νίκος Μαχαίρας και τον παρουσιάζει ως θύμα "ρατσιστικής επίθεσης" και Ωραίο σαν Έλληνα, δεν το παραδέχετε αλλά λέει πως "κάποιοι ισχυρίζονταν ότι τους έφτυσε".

Αχ αυτοί οι ΚΑΠΟΙΟΙ φταίνε για όλα. Αν καταλάβατε καλά στη χώρα μας μετράει το τι δηλώνεις και όχι τι πραγματικά είσαι (κι ας υπάρχει το video).

Αυτό το έμαθε καλά ο αλβανός γι' αυτό μάλλον και ο Μαχαίρας τον χαρακτηρίζει "Ωραίος σαν Έλληνας".

Anonymous said...

Το σχόλιο του 10:18 αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της προπαγάνδας Μπραουδάκη - Μαχαίρα περί ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.
Τώρα καταλάβατε κύριοι τι κακό μπορεί να προκαλέσει η προπαγάνδα σας?
Πραγματικά βλέποντας αυτά τα video πιστεύετε ότι δέχτηκαν επίθεση λόγω της καταγωγής τους ή λόγω της συμπεριφοράς τους?

Anonymous said...

Σχετικά με τη διαμαρτυρία γονέων αθλητών του Λεωνίδα για το δημοσίευμα του GoalNews στις 23 Φεβρουαρίου 2011.

Τον Μαχαίρα δεν τον ξέρω καθόλου, ίσως είναι άπειρος, ίσως μικρών δημοσιογραφικών δυνατοτήτων και δεν θα ασχοληθώ μαζί του περισσότερο, όμως του Μπραουδάκη, που τυχαίνει να τον γνωρίζω, λόγω της εμπειρίας του στον χώρο της δημοσιογραφίας και λόγω της ενασχόλησής του στο χώρο της ανάπτυξης έχω να του προσάψω ότι υπέπεσε σε μεγάλο ατόπημα.

Γνώριζες Βαγγέλη πριν δημοσιεύσετε στο goal το πρώτο άρθρο περί ρατσισμού τι ακριβώς είχε γίνει στα συγκεκριμένα παιχνίδια; Ήξερες την συμπεριφορά των τριών αθλητών του Πανελληνίου και επέτρεψες να δημοσιευτεί αυτό το άρθρο;
Αν δεν ήξερες, κακώς δεν ερεύνησες,
αν ήξερες, τότε κακώς δεν είσαι ο πιο δριμής κατήγορος των τριών αλλοδαπών, αλλά αντιθέτως αποπροσανατολίζεις τον κόσμο δίνοντας στο θέμα ρατσιστικές πτυχές;

Οι πατεράδες του Λεωνίδα έχουν κάθε λόγο να νοιώθουν εξοργισμένοι, καθώς με το άρθρο σας παρουσιάζετε ότι τα επεισόδια προήλθαν επειδή είχαν κάποιοι πρόβλημα με την καταγωγή των νεαρών αθλητών και όχι από τη συμπεριφορά τους. Και εγώ όταν πρωτοάκουσα για το επεισόδιο στους Αγ.Αναργύρους, (λόγω της –δικαίως- κακής φήμης του σωματείου του Λεωνίδα), νόμισα ότι θα είχαν κάνει πάλι τα γνωστά τσαμπουκαλίκια της περιοχής. Όμως όταν είδα τα επεισόδια από το youtube διαμόρφωσα εντελώς διαφορετική άποψη.

Είδα την παρέα αυτών των παιδιών του Πανελληνίου να είναι προκλητικότατοι, σε αγώνα με μεγάλη διαφορά στο σκορ, να φτύνουν ενώ τα άλλα παιδιά απλά κάθονταν κάτω, να κάνουν –το λιγότερο- επικίνδυνες ενέργειες μέσα στον αγώνα (το βιντεάκι του αιφνιδιασμού τα λέει όλα από μόνο του). Τι θα έκανες εσύ Βαγγέλη, αν ενώ έφευγε στον αιφνιδιασμό ο γιός σου – που συμπτωματικά παίζει στην ίδια κατηγορία – ο συγκεκριμένος παίκτης του έκανε αυτή την ενέργεια; Ή αν τον έφτυναν ενώ καθόταν κάτω για να ξεκουραστεί στο ημίχρονο; Εγώ θα σε καταλάβαινα πλήρως αν πήδαγες τα κάγκελα και έμπαινες μέσα και δεν θα έλεγα ότι είσαι χρυσαυγίτης.

Anonymous said...

Συνέχεια από το προηγούμενο:

Δηλαδή ο Λεωνίδας δεν είχε παίξει με άλλες ομάδες που να είχαν αλβανάκια στις συνθέσεις τους; Τότε γιατί δεν δημιούργησε επεισόδια στους παίκτες αυτούς; Νομίζετε ότι στους Αγ.Ανάργυρους δεν ζουν αλβανοί, με τους οποίους συνυπάρχουν τόσα χρόνια τα ίδια παιδιά; Όταν κάποιος σε φτύνει ή σε κτυπάει εξοργίζεσαι μαζί του είτε είναι από τη Ζιμπάμπουε, είτε από το ίδιο σου το χωριό!

Οι τρεις αθλητές του Πανελληνίου που αναμείχθηκαν στα επεισόδια ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ. Σε νόμιμη άμυνα στο δεύτερο παιχνίδι, ας κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και ας το αποδεχτούμε, η κλωτσιά όμως του Νο 7, ή το τράβηγμα του λαιμού του Νο12 στον πρώτο αγώνα της Κυψέλης και αυτά νόμιμη άμυνα λόγω κινδύνου ήταν;


Εγώ σαν απλός φίλαθλος του χαντμπολ, χωρίς να είμαι από καμιά από τις δύο ομάδες θύμωσα που κάκιστες συμπεριφορές έμειναν ατιμώρητες. Και θύμωσα που προβληματικοί έφηβοι παρουσιάστηκαν ως αδικημένοι μετανάστες που καταδιώκονται από ακροδεξιούς εθνικιστές. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι τα ίδια ακριβώς θα είχαν συμβεί αν στην θέση των τριών αλλοδαπών ήταν ελληνάκια και είχαν φερθεί με τον ίδιο τρόπο.

Επίσης για να είμαι δίκαιος θα παρακαλούσα τον φίλο που έβαλε το βιντεάκι των επεισοδίων των Αγίων Αναργύρων στο youtube να το ξεκινούσε ένα λεπτό νωρίτερα της αρχής των επεισοδίων, να δούμε πώς βρέθηκαν οι οπαδοί – που τυχαία, πρώτη φορά έρχονταν στο γήπεδο, και κανείς δεν τους ήξερε, και δεν είχαν σχέση με την ομάδα- μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το χάντμπολ χρειάζεται πολλά παιδιά για να επιβιώσει, δεν χρειάζεται όμως τέτοιου είδους παιδιά, και κακώς δεν τιμωρήθηκαν από την αρμόδια επιτροπή μαζί με το υπαίτιο σωματείο του Λεωνίδα - που δικαίως τιμωρήθηκε. Και πρέπει να προβληματιστούμε το γιατί δεν είχε ακουστεί τίποτα για το πρώτο παιχνίδι, ενώ αυτά που είδα ότι είχαν συμβεί ελάχιστα απέχουν από τα συμβάντα των Αγίων Αναργύρων.

Κύριε Μπραουδάκη και κύριε Μαχαίρα, καταλάβατε σε ποιούς αφιερώσατε ολόκληρο άρθρο; Καταλάβατε ποιούς αγκαλιάσατε; Πήρατε χαμπάρι ποιό ήταν το ποιόν των ανθρώπων για ποιούς αρθρογραφήσατε τόσο φιλικά ώστε να παρουσιάζονται αδικημένοι; Νομίζω ότι όποιος δει τα βίντεο των επεισοδίων μπορεί να κρίνει την αξία των ρεπορτάζ σας...

Ένας ουδέτερος,

Υ.Γ. : που όταν είδε τα βίντεο δεν είναι πιά ουδέτερος, αλλά οργισμένος για το πως εκτελείτε το λειτούργημά σας.

Anonymous said...

exw eimai apo tin axioupoli kai prwti fora fetos taksidepsame stous ag, anargyrous kai omologw oti prin to mats eixa akousei ta xeirotera gia tin omada. alla ekei diapistwsa oti kai filoksenoi parolo pou to mats me tin dikia mas omada itan krisimo, allo kai eksypiretikoi kai mia xara eygenikoi anthropoi itan.
eida ta videakia kai nomizw proswpika oti o lewnidas adikeitai apo tin apofasi kai gia na katalavw oi athlites tou panelliniou den timwrithikan pote.....oso gia tous paides tous leonida thelw na pw ena megalo mpravo gia tin paideia pou exoun kai den antedrasan stis prokliseis (apo oti vlepw sta videakia)pou dextikan. oi goneis sas prepei na eiai perifanoi gia esas,alla k to swmateio sas.

Anonymous said...

ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ?
ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΠ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Anonymous said...

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.......Η παραπάνω απόφαση αλλά και η εν γένη στάση της ΕΣΧΑ απέναντι στην ομάδα μας θεωρούμε ότι αποτελεί παράφορη αλλοίωση του πρωταθλήματος και μας οδηγεί στην λογική του ότι κάποιοι λειτουργούν ως υπάλληλοι κάποιων ομάδων εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα..........ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΣΤΕ?
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ 'ΕΘΝΙΚΕΣ' ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ......

Anonymous said...

ΠΡΟΣ 9:27... ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟ-ΥΤ-ΣΟΜΠΟΛΗΣ!!!! ΝΙΑΟ ΝΙΑΟ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ( ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ )

Anonymous said...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΛΩΤΣΙΕΣ?ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ? ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ {ΚΟΥΚΟΥΛΑ} ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ? ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ?ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ. Α Γ Ι Ο Ι ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ!!!!!!!

Anonymous said...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ -1 ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΙΜΩΡΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Χ.Α ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΠΑΝΙΏΝΙΟ, ΔΙΚΑΙΑ,ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ.ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΊΠΤΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΧΑΛΑΡΟΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ [ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ]ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΌΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ

Anonymous said...

καιρός του είναι να το κάνουμε και πράξη , αρκετά μαζί σας.
Ένας νομικός και τα υπόλοιπα είναι εύκολα .
Και σπίτια σας ναι ? Άντε πολύ μας τα σπάσατε με τα καμώματα σας. Ως εδώ γιατί μόνο πήρατε , τίποτα δεν κάνατε.
Υπαλληλάκο είσαι τελικά μεγάλος κουστομπόλης και ανύπαρκτος, μάστα και φύγε τώρα που είναι νωρίς πρίν σε πάρουμε με τις τομάτες
"Πάσχα που είναι "

Anonymous said...

στον 8:24...

Τόσο το φτύσιμο του τερματοφύλακα προς την εξέδρα όσο και το ξεκίνημα των επεισοδίων (τα πρώτα δευτερόλεπτα) δεν υπάρχουν δυστυχώς σε video διότι πριν συμβούν αυτά, είχαμε ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα λόγω αποβολής παίχτη του Πανελληνίου και για λόγους οικονομίας της μπαταρίας, η κάμερα ήταν κλειστή. Κρίμα & εμείς θα θέλαμε να τα είχαμε.

Επίσης θα ήθελα να θυμήσω ότι τόσο σαν γονείς αθλητών του Λεωνίδα αλλά και ως φίλαθλοι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την είσοδο θεατή και δεν την δικαιολογούμε. Δίκαια τιμωρήθηκε η ομάδα μας, άδικη όμως είναι η αυστηρότητα της τιμωρίας, επειδή κανένας αθλητής μας δεν είχε την παραμικρή ανάμειξη.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ μόνο για την 2η τιμωρία για τα ίδια επεισόδια, που επιβλήθηκε 2 μήνες μετά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα και να αλλοιώσει την βαθμολογική κατάταξη και εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την ενέργεια ενός παίκτη του Λεωνίδα (ομάδα ανδρών) σε αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 να κατεβάσει το σορτσάκι του διαιτητή επίσης την ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ γι' αυτήν. Κρίμα μια τέτοια άθλια ενέργεια να χαρακτηρίζει την ομάδα και να την βάζει σε περιπέτειες.

Anonymous said...

Αχ εσείς του Λεωνίδα όλο αδικίες και συνομωσίες βλέπετε γύρω σας.
Πρέπει να ξέρετε ότι ο Μπραουδάκης που εργάζετε και αρθρογραφεί στην GoalNews και παράλληλα είναι μέλος της ΕΑΠ/ΟΧΕ (επιτροπή ανάπτυξης) σας χαρακτήρισε ΚΑΦΡΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ με εξώφυλλο στην εφημερίδα του γιατί τέτοιοι πιστεύει ότι είστε.
Δεν το έκανε για να τιμωρηθεί αυστηρά ο Α.Ο. Λεωνίδας με αποτέλεσμα να χάσει την 2η θέση στην οποία τυχαία βρέθηκε η ομάδα παίδων του Δούκα.
Το έκανε για να βοηθήσει την ανάπτυξη του χάντμπολ.
Τώρα το ότι στους ωφελειμένους παίδες του Δούκα παίζει και ο γιός του Μπραουδάκη να ξέρετε ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
Επίσης τα video που ανεβάσατε εγω θα τα χαρακτήριζα απλα ως προβοκάτσια.
Ο αλβανός τερματοφύλακας που φτύνει 2 παίκτες του Λεωνίδα το κάνει για να μην τους ματιάσει και όχι για να τους προσβάλει.
Εγώ πιστεύω αυτά που διάβασα στην GoalNews και όχι αυτό που είδα με τα μάτια μου στα videakia σας.
Είναι άλλωστε γνωστή η ηθική και αξιοπιστία των αθλητικών εφημερίδων.

ΠΑΛΙΟΚΑΦΡΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

Anonymous said...

kalo tha kanoun oi pararades twn agiwn na mhn grafoun kai kala oti einai apo thn axioupolh akou ekei tha toys ymnhsoyme kiolas tous alhthrious.den sas eperne sto paixnidi ayto na kanete to otidhpote giati eixate lerwmenh thn fwlitsa sas

Anonymous said...

Για τον 3:02

Καλέ μου σχολιαστή...
το φαρμάκι που βγάζουν τα σχόλιά σου δίχνει πόσο πονεμένος είσαι από τον Λεωνίδα.
Σχόλια επικριτικά που δείχνουν προσωπική εμπάθεια με την ομάδα.
Σχόλια του επιπέδου αυτού μόνο θλίψη μου προκαλούν γιατί από τύπους σαν και εσένα η Ελλάδα είναι γεμάτη.
Γι' αυτό και η χώρα μας είναι στο γνωστό χάλι.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να κλαίω μαζί σου.

Anonymous said...

Αγαπητοί φίλοι του handball...

Διαβάζοντας την επιστολή των γονέων του Λεωνίδα και μετά από πολύ σκέψη κατέληξα και είμαι σίγουρος για το παρακάτω.
Ο ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΙΝΗ.
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο σε αυτή την ιστορία είναι αυτή η αλητεία των δημοσιογράφων και της Goalnews.

Απλά σκεφτείτε το εξής...
Έχει ποτέ η Goalnews αφιερώσει ΕΞΩΦΥΛΛΟ για το handball;
Αφιέρωσε ποτέ εξώφυλλο για τις ελληνικές ομάδες ή την εθνική μας handball;
Με ποια λογική προσέφερε ολόκληρο εξώφυλλο για να δυσφημήσει μια ομάδα ΠΑΙΔΩΝ του Handball;
Το έκανε μήπως για να πουλήσει περισσότερα φύλλα;
ΟΧΙ!!!
Πολύ απλά ο Μπραουδάκης είχε προσωπικό συμφέρον να επιρεάσει την ΕΣΧΑ και να επιβάλλει πολύ αυστηρή τιμωρία.
Αφήστε τις προσωπικές σας συμπάθειες ή αντιπάθειες προς τις ομάδες και τα όποια πρόσωπα.
Διαβάστε ξανά την επιστολή που έστειλαν οι γονείς αυτοί.
Κλείστε τα μάτια σας και κάντε τις δικές σας σκέψεις.

Αν πραγματικά είστε φίλοι του handball κρατήστε την αλήθεια για τον εαυτό σας.
Αν αγαπάτε το handball φωνάξτε για την αδικία.

Κάποτε σε αυτή τη χώρα η σαπίλα πρέπει να πάρει τη θέση που της ανήκει... στα σκουπίδια.

Anonymous said...

συμφωνω με τα σχολια του 5:15 εκτος του οτι το ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ γραφεται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

Anonymous said...

Toso h ESXA oso kai oi Mpraoudakhs & Maxairas meta ta video xwsane ta kefalia toys va8ia sthn ammo.
Ti na dhlwsoyn allwste ?
Ante vre leventes moy, toy xronoy me kalytero sxediasmo steilte stoys ergodotes sas to prwta8lhma sto spiti.
Na paroyn kai ta paidia toys th xara poy toys prepei.

Anonymous said...

Μάθατε το νέο σύνθημα της ΕΑΠ/ΟΧΕ (επιτροπή ανάπτυξης)?
Α-να-φτυστε τους...
Α-να-φτυστε τους...

Πολύ φτύσιμο φάγαμε ρε παιδιά.
Κάποιοι λένε πως μας αγαπάνε και μας φτύνουν να μην μας ματιάσουν.
Λέτε να είναι αλήθεια και εμείς τους παρεξηγήσαμε?

Anonymous said...

Ξέχασα να σας πω το νεο ανεκδοτο

...γιατί οι παίδες του Λεωνίδα έχασαν τη 2η θέση;

Διότι λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος οι παίκτες του, τα 'φτυσαν και Ε(Σ)ΧΑσαν.

Anonymous said...

file 3:02
min ta vlepeis ola toso kaxipopta eimai paixtis tou Alexandrou Axioupolis kai se diavevaiw oti i filoksenia itan kali par'oti eixan akousei para polla ektos vevaia apo 1 i 2 pitsirikia pou evrizan apo tn kerkida se kathe fasi ( pithanon na mn eixan k idea apo handball )..an dn me pisteueis uparxoun polloi tropoi na ta poume kai allios... ontos to oti ksanatimorithike ligo meta tn niki tou Leonida enantia stn Panionio einai poly upopto ...

epishs tha ithela na kraksw ta gegonota pou eginan sto match me to Marousi..de ginetai na thes na legese " Athlitis " kai na pigeneis na varas tn diaititi kai na tou kateuazeis to panteloni ...

bravo stous paides tou Leonida kai kali sunexeia gia tis epomenes xronies , bravo stous goneis pou me poly wraio tropo diamartirontai

ntropi s'autous pou ekanan ta episodia me to Marousi , ntropi stous kurious pou kanoun oti "goustaroun" ( timoroun , ksanatimoroun ktl )kai upovivazoun to Athlima..

Anonymous said...

eisai apo thn axioupolh kai les gia to marousi e re ksylo pou thelete paragontiskoi na mas peis to onoma sou paikth tou Alexandrou ase re pou tha mashsoyme gataki apo thn skylogeitwnia ths athinas

Anonymous said...

an sou pw to onoma mou tha pisteis ? ? ? mou fenete sas peirazei otan kapios leei kati pou na erxete kontra me osa lete eseis...

Anonymous said...

ειδα τα βίντεο και επαθα πλάκα με την τρικλοποδιά που προσπαθεί να βάλει ο παίχτης του πανελλήνιου.
Δεν ξέρω το κολόπαιδο αν είναι αλβανός η έλληνας πάντως δεν θα έπρεπε να παίζει χάντμπολ.
πείτε μου σας παρακαλώ αν τιμωρήθηκε για αυτή την ενέργεια.
Σαν παίχτης έφηβος τρομάζω για το τι θα γινόταν αν του τράβαγε τα πόδια.
Ειδικά όταν βλέπω τα σίδερα της μπασκέτας ακριβώς μπροστά.

Anonymous said...

Ο κύριος Μπραουδάκης μάλλον δεν διαβάζει τα χαντμπολικά μπλογκς, γι αυτό φαίνεται ότι δεν απάντησε τίποτα. Περίεργο να μην του είπε κανένας γνωστός του ή φίλος του ότι κάτι γράφουν γι αυτόν...