Στον τελικό η ΑΕΚ. Φίλιππος Βερ. - ΑΕΚ 23 - 27 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον τελικό η ΑΕΚ. Φίλιππος Βερ. - ΑΕΚ 23 - 27

                                 







ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡ.                    ΑΕΚ
       23                                        27


Τα δεκάλεπτα: 5-5, 9-7, 13-9 (ημχ), 18-17, 22-22, 23-27

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιώργος Χατζόγλου- συνοδός): Λοίζος, Τζούφρας 5, Αρβανιτίδης, Μπαντής 3, Κουρουμλίδης, Ρεμπελάκος, Κωστακίδης, Δεληγιάννης 6, Ευαγγελίδης 1, Κορωνάς, Ντομπρόκοβιτς 4, Παπαδόπουλος 3, Γιούπης 1, Πρωτογέρης.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 10, Μεγαλοοικονόμου 2, Γεωργιάδης 7, Μάνιτς 3, Βακάλης 2, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης, Σύγγαρης, Ασαρίδης, Τσαούσης, Τούτσης, Πάρκχανιουκ 3. 

Παρατήρητης: Μπάβας, διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, 
Δίλεπτα: 2-5 πέναλτι: 3/3-3/3.

13 comments

Anonymous said...

AN O ΓΙΟΥΠΗΣ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΥΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ !!

ΚΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΚΑΤΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΚΑΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ , ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 40- 40 ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΦΥΚΑΤΑΣ ΠΑΛΑΙΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Μ Π Ρ Α Β Ο ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΚΕΣ.

Anonymous said...

Εγώ θα 'λεγα και αντινομάρχες και αντιδημάρχους. Δεν χρειάζεται να λέμε μπράβο στο Φύκατα. Εκτός από το πρώτο γράμμα των ονομάτων τους (κοινό), ομάδα και πρόεδρος έχουν και κοινή ιστορία. Δικαιωμένος στη συνείδηση όλων των φίλων της ομάδας, αλλά και της πόλης. Αξιοπρεπής στάση όλης της ομάδας. Παιδιά που παίζουν για την ιστορία της ομάδας τους, της πόλης τους και του αθλήματος. Γεροί να είναι και του χρόνου θα μας χαρίσουν πάλι τις ίδιες συγκινήσεις και χαρές που μας χαρίζουν τόσα χρόνια.
Καλή επιστροφή και πάλι συγχαρητήρια, και σε ΣΑΣ και στην ΑΕΚ για τον αγώνα σας.

Anonymous said...

ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Ν Μ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ sentragoal !!!......Στο β' μέρος του ημιτελικού, η ΑΕΚ αντέδρασε, κατάφερε με ένα σερί 5-1 να φέρει το ματς στα ίσα, 14-14 και με δύο συνεχόμενα γκολ αργότερα του Μπακαούκα, να πάρε «κεφάλι στο σκορ» με 20-19. Η ομάδα της Βέροιας, υπό την παρότρυνση περίπου 300 «ερυθρόλευκων» φιλάθλων της, εκμεταλλευόμενη την δίλεπτη αποβολή του Μεγαλοοικονόμου ισοφάρισε με τα τέρματα των Τζούφρα, Μπαντή σε 22-22 στο 50', αλλά στη σύνέχεια το λόγο πήραν οι περιφερειακοί της «Ένωσης», Γεωργιάδης και Μπακαούκας.

Ακολούθησε το σουτ του «ερυθρόλευκου» Ντομπρόκοβιτς στο δοκάρι, ακολούθησε ένα σερί 3-0 της ΑΕΚ, η οποία με δύο γκολ του Γεωργιάδη και ένα του συνήθη σκόρερ της, Μπακαούκα έβαλε με 25-22 τις βάσεις για την πρόκριση, την όποια «επισφράγισε» με το δέκατο προσωπικό του τέρμα ο «Άγιος Χριστόφορος» της φετινής «Ένωσης», Μπακαούκας, γράφοντας το τελικό 27-23......ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ

Rainmaker said...

Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβαει ο τελευταίος με το αρθρο που απ'οσο βλεπω περιγραφει τη διακυμανση του ματς.

Ουτε υμνους για την ΑΕΚ διαβαζω, ουτε να υποτιμα την ομαδα της Βεροιας.

Καλως ή κακως η ΑΕΚ εχει περισσοτερους φιλους απο τον Φιλιππο και ας μην εχουν την ιδια ιστορια στο αθλημα.

Τελος παντων... Για να πω και γω μια κουβεντα....

Αν σημερα το ματς γινονταν στην Αθηνα (3/4 ομαδες Αθηναικες και πιο κοντα στη Βεροια)παιζει να ειχαμε και ενα μισογεματο κλειστο του οακα να βλεπει χαντμπολ.

Αλλα οχι... ηταν σημαντικο για το αθλημα να το κανουν στα Χανια...
Τελος παντων.

Anonymous said...

ego mia xara th vlepw th diorganwsh estw kai apo thn tv.

alla to 8ema htan oti kati manatzareoi eprepe na plhrwsoun eisithrio...
na plhrwsoun aytoi????
sygxarhthria stous xaniwtes.ayrio ta vrilhsia to shkwnoun.

Anonymous said...

οι παιχτες τοθ φιλιππου παλευουν μονοι τοθσ απο την αρχη της χρονιας,απληρωτοι χωρισ κανεναν απο το ΔΣ διπλα τουσ και χωρις καμια ουσιαστικη βοηθεια απο κανεναν απ αυτους.Παιχτες προπονητης φυσιοθεραπευτης και ενας δημοσιογραφος φιλος της ομαδασ και των παιχτων εκτελουσε χρεη εφορου,ηταν ολη η αποστολη της ομαδασ του φιλιππου στο f4 των χανιων εκτος αν ειδατε καποιων αλλων και δεν τον ειδαν οι παιχτες του φιλιππου....παραιτηθητε ολοι κυριοι και μακρια απο αυτην την ομαδα αν θελετε εστω και λιγο το καλο της.Καποιοι απο τουσ αξιοπρεπεις απληρωτους εθελοντες παιχτες του φιλιππου....Χ.Κ εισαι λαμογιο για το πρωτο σχολιο

Anonymous said...

11.30 για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Anonymous said...

an eisai tou a8lhmatos kai oxi perastikos ta 3ereis ta onomata.

apo tote pou epaiza (prin apo dwdekaetia) oi idioi kai oi idioi.phgaine ekei, mhn pai3eis kala ekei kai ekei, mh milas pou den plhrwnesai, kane ypomonh (afou ego o manatzaraios exw parei th miza mou apo septemvrh)
anoi3te to a8lhma me kainourgio kosmo alliws teleiwsame.
deka an8rwpoi stis kerkides, tesseris dhmosiografoi tou copy paste, proponhtes tempelhdes kai h betoto stis agaphmenes selides sta lap top.
kai gia to telos, exete skeftei giati sto ellhniko handballaki den pianetai ntope kanenas?

SYGXARHTHRIA STIS DYO OMADES POU EFTASAN STO TELIKO.GIA DIAFORETIKOUS LOGOUS EINAI OTI KALYTERO EXEI TO A8LHMA AYTH TH STIGMH.

MAKARI KAI TO EPOMENO FINAL FOUR NA GINEI SE AYTO TO GHPEDO STOLIDI KAI OXI PALI SE KLOUVI MONO KAI MONO GIA NA MPOROUN NA PANE ME TA PODIA OI PAPPOUDES THS "XEIROSFAIRISHS" KAI AYTOI POU PLOUTIZOUN PARANOMA ME MIZES APO TON IDRWTA TON APLHRWTWN PAIKTWN KAI APO TO STOIXHMA.

AS PIESEI H OXE ME NYXIA KAI DONTIA, ME KA8E DYNATO TROPO NA MPEI H ET1 STO A8LHMA.ME TO SPORT+ DOULEIA DE GINETAI.

K.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ 20 ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ 50 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ

Anonymous said...

ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.
ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 75 ΕΥΡΩ.
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ.
ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Anonymous said...

ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΦΑΟΥΛ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΤΕ....ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΣΑΣ.

Anonymous said...

o telikos eprepe na ginei a8hna me kosmo

Anonymous said...

αφου τοσο πολυ θελετε να φυγετε απο τον φιλιππο ας σας δωσουν τα δελτια να πατε στις ομαδες που θελετε δεν νομιζω να σας κρατανε με το ζορι