AEK ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2010-11 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

AEK ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2010-11



ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 22 - 23
Πρωταθλήτρια Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ!
Παρόλο που ένα πεντάλεπτο πριν από την λήξη έχανε με τρία γκολ διαφορά και παίζοντας χωρίς τερματοφύλακα στην τελευταία επίθεση (!), η Ένωση -με γκολ του Μπακαούκα σχεδόν σε νεκρό χρόνο- έκλεψε τη νίκη (22-23) και τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ!
Η ΑΕΚ ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε αφού πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα βρισκόταν πίσω στο σκορ με 22-19 και όλα έδειχναν πως ο τίτλος θα βαφτεί ασπρόμαυρος! Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη βρήκε το σθένος να «γυρίσει» το παιχνίδι με 2 γκολ του Μπακαούκα και ένα του Τσαούση ισοφαρίζοντας τον ΠΑΟΚ.
Η απίστευτη ανατροπή ολοκληρώθηκε λίγο πριν την λήξη όταν και ο Χριστόφορος Μπακαούκας σκόραρε και έδωσε το έναυσμα για τρελά πανηγύρια για τους παίκτες της ΑΕΚ που «πάγωσαν» το κλειστό της Μίκρας.  Ο ΠΑΟΚ αν και ήταν καλύτερος, συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του. Ο Μπακαούκας, ο Καφφάτος και ο Μάνιτς είχαν καταπληκτική απόδοση σε ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο από οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» που είχαν δημιουργήσει στο γήπεδο εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Για την ΑΕΚ, οι πρωταθλητές του Γιάννη Αρβανίτη ήταν οι Καφφάτος, Μπακαούκας, Μεγαλοοικονόμου, Γεωργιάδης, Μάνιτς, Βακάλης, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης, Σύγγαρης, Ασαρίδης, Τσαούσης, Τούτσης και Πάρχανιουκ.

Παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας, Σίμου Λαζαρίδη έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ αφού πρώτα χρειάστηκε να εκκενωθεί το γήπεδο από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικό ήταν πως κατά την απονομή του τροπαίου οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά χειροκροτούσαν τους Πρωταθλητές Ελλάδος.

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Μισυρλής 2, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Σαουλίδης 2, Κοκκώνης 5, Αποστολίδης 2, Πετρίδης 1, Ιωαννίδης, Ναουμίδης, Τσακίρης 1, Καράγγελος, Σεβαστίδης 3, Μαραγκός 2

ΑΕΚ: Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Μεγαλοοικονόμου, Γεωργιάδης 1, Μάνιτς 7, Βακάλης 1, Κουλούρης, Παπαδόπουλος 1, Κόντης, Σινγκάρης, Ασαρίδης 1, Τσαούσης 1, Τούτσης, Πάρχανιουκ 4

57 comments

Anonymous said...

Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ματς στην ζωή μου. Τα ξεράνανε τα ΠΑΟΚια, στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Έτσι, να μην περνάει η τρομοκρατία, μπράβο στους ρέφερι που δεν μασήσαν στην κόλαση.

Anonymous said...

Μπράβο ΑΕΚΑΡΑ!
Μπαόκια τι έγινε χωρίς τίτλο φέτος;
Ελά διαλύστε το. Φτάνει τόσο. Δεν είστε για τέτοια εσείς.
Μπράβο στον Σεϊρεκίδη κατόρθωσε το ακατόρθωτο.
Καφάτε Θεέ μοναδικέ!

Anonymous said...

an kai o Kominek edikse gia alli mia fora pios einai ta katafere i AEK ... Christofore eisai theos re !!!

Anonymous said...

ΜΠΑΟΚ κάντε τώρα ομάδα στο μπάντμιντον. Μπορεί εκεί να πάρετε κανένα πρωτάθλημα. Τελειώσατε Μπαόκια. Το άθλημα δεν σας πάει πάρτε το χαμπάρι. Το μόνο άθλημα στο οποίο τα πάτε καλά είναι το γυναικείο ποδόσφαιρο. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Anonymous said...

Ποιός Μπάκα ρε, ο Μήτσος πρέπει να την πάρει σπίτι του την κούπα, δικιά του είναι 100%.

Anonymous said...

Σεϊρεκίδη τι έγινε; Χάντμπολ πάιζατε σήμερα. Αρβανίτη δώσε στο συνάδελφό σου συγχαρητήρια, κρίμα είναι. Να δούμε του χρόνου που θα είναι. Το τμήμα ανάπτυξης του .... σε περιμένει.

Anonymous said...

Καλά, έχετε ξαναδεί ποτέ τέτοιο ξέραμα; Εκεί που ετοιμάζονταν να πηδήξουν μέσα να πανηγυρίσουν, σε 15 δευτερόλεπτα γύρισε το παιχνίδι τούμπα. Τι ησυχία ήταν αυτή μετά!!!! Σσσσσσσσ!!!!!!!!!

Anonymous said...

Μόνο αν η ΑΕΚ έπαιζε με τέσσερις θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πάρει την ισοπαλία. Γιατί δεν του κάνατε το χατίρι; Μπράβο σους διαιτητές. Όχι σαν κάτι άλλους που ούτε τα προσχήματα δεν ξέρουν να κρατούν. Ξέρουν αυτοί! Μπορεί και να ήταν στο παιχνίδι.

Anonymous said...

Μάντζο διώξε τον Γεωργιάδη και πάρε τον Στέλιο. Φοβερό μυαλό.

Anonymous said...

Γιατί δεν μας δείξατε την απονομή; Πιστεύω ότι η ΑΕΚ άξιζε την νίκη με το παραπάνω. Κρίμα για τον ΠΑΟΚ να έχει τέτοιο προπονητή.

Anonymous said...

Φοβεροί και οι δυο τερματοφύλακες! Πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν και οι δύο.
Πολλοί επιπόλαιοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που "κατάφεραν" να χάσουν το πρωτάθλημα.

Anonymous said...

Το πρωτάθλημα δεν το έχασε ο ΠΑΟΚ αλλά το κέρδισε η ΑΕΚ. Δώρο του έκανε του Αρβανίτη ο Στέλιος. Ούτε τα στοιχειώδη; Κρίμα. Εδώ φαίνονται οι προπονητές με μυαλό και ψυχραιμία. Εσύ φταις Στέλιο. Ο άλλος είχε την προνοητικότητα να πάρει time out παρότι στη συγκεκριμένη επίθεση η ΑΕΚ έβαλε γκολ. Εσύ τι έκανες; τους είπες φουλ επίθεση γιατί με ισοπαλία χάνατε το πρωτάθλημα; Κατάλαβες τι έκανες Στέλιο; Κρίμα.

Anonymous said...

Αεκαρα εγραψες ιστορία θα το θυμόμαστε για χρόνια μπράβο σε όλους !!!!!με σωστές κινήσεις πρέπει να γίνει δυναστεία πρωτάθλημα στην νέα Φιλαδέλφεια !

Anonymous said...

Ωραια η ανατροπή, ωραίο το φινάλε...
κρίμα για την Παοκαρα μας...τραγικά τα λάθη στο τέλος....

Anonymous said...

Μπραβο και στις δυο ομαδες.παρακολουθησαμε ενα απο τους καλυτερους αγωνες τα τελευταια χρονια στην ελλαδα,τα ειχε ολα σασπενς,ανατροπες,δυο τερματοφυλακες που κυριολεκτικα ειχαν κατεβασει τα ρολλα και απιστευτο φιναλε!δυστυχως ομως καποιοι στη ΕΡΤ συνεχιζουν να αντιμετωπιζουν το Χαντμπολ σαν "χαντμπολακι"τελειωσε ο αγωνας γεια σας.ουτε απονομη ουτε τιποτα!κυριοι σας εμεις οι ελληνες πολιτες σας πληρωνουμε και απαιτουμε σεβασμο,τελικος πρωταθληματος ηταν.....

Anonymous said...

Φανταστειτε τι θα γινοταν αν ηταν διατητες ο Κατσικης με τον Μιχαηλιδη.Στην τελευταια φαση φυσικα δεν θα εδιναν επιθετικο στον Σεβαστιδη και ο τιτλος θα ειχε αλαξει χερια.Ετσι απλα!

Anonymous said...

Αν ήταν ο Κατσίκης με τον Μιχαηλίδη; Ότι έγινε μέσα στη Βέροια. Απορώ πώς τους κρατάνε ακόμη;

Anonymous said...

Ρε παιδιά κανένα σχόλιο από τον ΠΑΟΚ δεν βλέπω! Πού να κατεβαίνατε και Αθήνα! Κρίμα στον Κόμινεκ να έχει τέτοιους συμπαίχτες και τέτοιο προπονητή. Ο Παπαδόπουλος κόκκινη αλλά ο Αποστολίδης; Κρίμα να μην είχε άλλα 20 δευτερόλεπτα. Η ΑΕΚ θα έβαζε τουλάχιστον άλλα δύο γκολ. Έτσι πάει γκολ ανά 7 δευτερόλεπτα.

Anonymous said...

Αν ήταν ο Βήτας θα έδινε όλα τα ΄΄θέατρα΄΄ του Τσακίρη... που ευτυχώς τα replay δικαίωσαν τους referi...

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΙΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΦΦΑΤΟ !!!
ΥΓ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ...ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...
patra21

Anonymous said...

Ελπίζω να δείξουν την απονομή! Κάτι πρέπει να κάνουν οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ. Το χρωστάνε στον κόσμο της ΑΕΚ και γενικά στους φίλους του χάντμπολ. Την απονομή ρεεεεεεε!

Anonymous said...

bravo kai stis dyo omades amfiropo mats,kerdise o poio tyxeros,bravo stous diaithtes(polu kala sfyrigmata krathsane se isoropia to mats xoris na xampariazoun apo edra,paiksane sta isia).mvp tou agona o kafatos kai as ebale to teleutaio goal o bakaoukas.seirekidh eisai ligos gia ton paok esu exases to mats.sygxarhthria sto kosmo tou paok den anoikse myth.h et1 metria metadosh xoris aponomh sto telos,tzampa ta lefta pou tous dinoume.

Anonymous said...

Για να δούμε το δημοσιογράφο και μέλος της ΕΑΠ/ΟΧΕ Μπραουδάκη, τώρα που δεν έγιναν επεισόδια στον αγώνα θα αφιερώσει το εξώφυλλο της Goalnews στην πρωταθλήτρια AEK?

Νομίζω πως την ανάπτυξη του αθλήματος την βλέπει με ποδοσφαιρικά κριτήρια οπότε μην περιμένετε εξώφυλλο.

Anonymous said...

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΩΣ.....ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ?
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΞΥΔΗΣ ΚΕΝΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΜΕ .
ΜΟΝΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ !!

Anonymous said...

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ Α1 . ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΜΠΑΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΛΕΛΑ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ .
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΧΑΝΚ- ΚΑΛΑΜΑΡΙ Ή ΕΑΤΕΚ -ΒΑΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

Anonymous said...

Ο Σειρεκιδης τωρα θα καταλαβει ποσα λαθη εκανε τα τελευταια δυο χρονια που νόμιζε πως επιασε τον παπά απο τα αρχ@@@@ και χαλάστηκε με πολλους .
Τώρα θα καταλάβουν εκει στην Θεσσαλονίκη πως δεν φτάνει μόνο το όνομα .
Ασχολήσου τώρα με κανένα σοβαρό χαντμπολικό σωματείο και κοιτα να βγάλεις κανένα παίκτη
Εσύ και κάποιοι άλλοι διαλύσατε τον ΒΑΟ και σήμερα καθήσατε και στον πάγκο μαζί .
Ο ΒΑΟ ΖΕΙ

Anonymous said...

Χίλιοι Σεϊρεκίδηδες ενός Κατσίκη γνώση.

Anonymous said...

Μπράβο στους διαιτητές. Όχι σαν εκείνο το δίδυμο της αμαρτίας. Σοβαρά παιδιά, κοντά στις φάσεις, ψύχραιμοι ακόμη και όταν έδωσαν το επιθετικό στο τέλος. Ποιος θα το περίμενε αυτό από το δίδυμο της θύρας 4; Αποκλείεται να είχαν τη δύναμη για κάτι τέτοιο.

Anonymous said...

μετα το παθητικο του παοκ ο καφατος δεν κανει ριψη με αλμα και ο τσακιρης φαουλ ?? αρα ταιμ -αουτ ,επαναληψη ριψης και κοκκινη στον τσακιρη.στο 57 δυο πεναλντυ για παοκ εγιναν 9 μετρα ?? για αυτα δεν λεμε τπτ ??

Anonymous said...

aekakia elate sta xania tin alli ebdomada na ta poume apo konta . enas gavros !!!

Anonymous said...

εύγε σε αυτούς που φρόντισαν να είναι τηλεοπτικό το παιχνίδι, εύσημα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήπιαν το πικρό ποτηρι χωρίς να παρεκτραπούν.
πάνω από όλα όμως συγχαρητήρια σχεδόν σε όλους τους αθλητές [εξαιρώ έναν που τον έπιασε ο φακός χαρακτηριστικα να βρίζει αντίπαλο] που ανταπεξήλθαν στην ένταση μέσα σε αθλητικά πλαίσια ,αναμφίβολα και οι διαιτητές βοήθησαν σε αυτή την κατεύθυνση.
φίλε 6.29 το χάντμπωλ έγινε πρωτοσέλιδο για το ''ευ αγωνιζεσθαι'' στο παλιό SPORTIME την χρονιά που έφυγε και ο ΕΛΥΤΗΣ το 1996 νομίζω ήταν , καί μάλιστα εγινε πρωτοσέλιδο σε αντιδιαστολή με τους καφρους του μπάσκετ .
o καφετζης

Anonymous said...

Στον 7:00 & στον 8:10

Φίλοι μου βλέπω σας πέτυχα αδιάβαστους...

Υπάρχει και άλλο εξώφυλλο για το handball από την Goalnews (23/2/11)μόνο που αυτό ήταν προβοκάτσια και διαστρέβλωση της αλήθειας κατ' εντολή Μπραουδάκη για να εξυπηρετήσει προσωπικά του συμφέροντα.

Δείτε παρακάτω τα links
http://ilovehandball.blog.com/?p=34
&
http://ilovehandball.blog.com/?p=42

Anonymous said...

Κύριοι 7:00, 8:10 κλπ.: το 1ο πρωτοσέλιδο για το handball μπήκε την άνοιξη του 1998, όταν ο Δούκας, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, πήρε στα πέναλτυ για 1η φορά το πρωτάθλημα, από τον Ιωνικό, στο Ζηρίνειο. Είχαν γίνει επεισόδια - στο μπάσκετ νομίζω, όπως ανέφερε κάποιος - και την άλλη μέρα βγήκε το Sportime του μεγάλου Ξύδη, με τον τίτλο: "ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!". Για την ιστορία...

Anonymous said...

ειμαι ο 7:οο
ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Ο ΞΥΔΗΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .
ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΟΥ 2003
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ , ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

Anonymous said...

ο φίλιππος στο γήπεδο του έχει αναρτήσεις εφημερίδων σε καλαίσθητη βιτρίνα πρωτοσελιδα εφημερίδων εκείνης της εποχής που είχε παίξει τελικό ευρ΄πωπης.
τα είδα πρόσφατα που έπαιξα εκεί ημιτελική φάση παιδικού.

αθλητής παιδικού ΔΡΑΜΑ 86

Anonymous said...

τι πρωτοσελιδα ψαχνουμε?
τελευταια ειδηση μας ειχαν στην νετ , μετα το γυναικειο πολο του ολυμπιακου
καληνυχτα

Anonymous said...

mhn milate gia thn diaiathsia giati an deite ta markarismata kai ola den mporousan na kanoun kai polla perissotera. o kokkwnhs xtypaei ton megalooikonomou kai oi diaithtes petane xartaeto akoma kai h anyparkth kokkinh den tous epiase gia na afhsoun thn aek me 6 sta teleytaia paixnidia.edwsan ena epithetiko to opoio htan mprosta toy kai den mporouse na to katapiei kai mou lete oti htan katharoi kai mou brizete katsikh mixahlidh to kalutero didumo edw kai xronia OTI NA NAI kollhmenoi!!

Anonymous said...

Η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στον ΠΑΟΚ αν και το γήπεδο "έγερνε" πολύ κυρίως στο 2ο ημίχρονο υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο Κόμινεκ κατώτερος των περιστάσεων, οι ξένοι της ΑΕΚ πολύ καλοί, σούπερ ο Μπακαούκας, η διαιτησία πολλές ποινές, ο κόσμος καταπληκτικός, το παιχνίδι διαφήμιση και η μετάδοση ερασιτεχνική.

Anonymous said...

Τι λες ρε άρρωστε; Αυτός ο κόσμος στην Μίκρα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ; Πας καλά ρε; Έπερνες την γυναίκα σου εσύ ή τα παιδιά σου να δεις χαντμπολ εκεί μέσα; Τα βρισίδια και οι φτισιές είναι ο καταπληκτικός κόσμος; Γιατί είναι καταπληκτικός; Επειδή (το έφερε η τύχη έτσι) και δεν μπήκε μέσα;
Γιατί δεν αφήναν αυτόν τον καταπληκτικό κόσμο στην απονομή να χειροκροτήσει τους νικητές, αλλά εκκενώσαν το γήπεδο;

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ SUPER.
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ!ΟΜΩΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΟΛ ΕΜΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΓΩΤΟ.ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ HANDBALL.AYTA!!!!!!!

Anonymous said...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ?

Anonymous said...

paok paok paokara mou,zw mono gia sena omadara mou!!!

paidia gera na xtusoume thn autokratoria mas!

kataplhktikos kosmos!

kai mellon...

Anonymous said...

Συγχαρητηρια στα παιδια της αεκ , το πιστεψαν , το παλεψαν ως το τελος και δικαιωθηκαν. Αυτη ειναι η ομορφια του handball και πραγματικα αυτο το τελος του αγωνα με την απιστευτη ανατροπη ειναι διαφημηση για το ταλαιπωρημενο μας αθλημα. Ο παοκ εχασε ενα δικο του παιχνιδι απο μεγαλα λαθη του παγκου του , ειδικα υστερα απο δυο time-out με παικτη να σουταρει στα 25'' , αντι να πεταξει την μπαλα πισω στο δικο του κορνερ και ασ την εχανε με παθητικο και με παικτες στα 7'' να μαρκαρουν στα 15μετρα (τσακιρης) και αμυνα στα 9 !!! Οσον αφοαρα τη διαιτησια νομιζω οτι μετα το 40 ειχαν προβληματα, ανυπαρκτες δυο διλεπτες για παικτες του παοκ καθως και ανυπαρκτη τριτη διλεπτη στον παπαδοπουλο.καποιες φασεις στο 50 αν θυμαμαι καλα που ειναι πεναλντυ για παοκ δινονται 9 , καθαρα βηματα του τσαουση - γκολ και 22-21 , λαθος ριψη του καφατου(με αλμα)εκει ειναι time out επαναληψη ριψης και κοκκινη στον παικτη του παοκ (παρεμποδιση δημιουργιας καθαρης ευκαιριας για γκολ),τελος πολυ σωστο το επιθετικο φαουλ. Αυτα και ελπιζω να βλεπουμε τετοια παιχνιδια συνεχως !!

Anonymous said...

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 1994 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟ SPORTIME,H AΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ,ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Anonymous said...

Δύσκολοες οι επόμενες μέρες για τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς ελλείψει υποχρεώσεων θα έχουν καθαρό μυαλό να σκεφτούν για προπονητή, τερματοφύλακα, για λεφτά κ.α. Η αυτοκρατορία φαίνεται να κλονίζεται ανεπανόρθωτα.

Anonymous said...

aparadekth h metadosh apo tin et1... h mpekatorou sto tileasti kalitera tha to elege... san hamdbollaki mas exoun ntropi tous. mpravo ston paok kai thn aek gia tin diafimisi kai ena megalo mpravo ston kosmo tou paok.

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στους διαιτητές. Αν και δεν τα πήγαν και τόσο καλά αγωνιστικά και μόνο που έδωσαν το επιθετικό φάουλ στο τέλος έδειξαν ότι έχουν @@. Αλήθεια, οι διεθνείς διαιτητές (εκτός Κατσίκη - Μιχαηλίδη) πού ήταν κρυμμένοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Anonymous said...

Εντάξει ρε φίλε 10.21, μπορεί οι υπόλοιποι διαιτητές να είχαν κανένα "κώλυμα" ή να μην είχαν όρεξη για βόλτα στη Θεσσαλονίκη, γιατί ήξεραν ότι θα είχε πολύ κόσμο και ποιος ξέρει πώς θα αντιδρούσε η κερκίδα;

Anonymous said...

ego thelo na po kati asxeto : o k. paratiritis tou agona afine ton pagko tou PAOK anekselegkto, fainotan asximo pou oloi ekanan voltes pano - kato, eno apo oti ksero ego mono enas exei dikaioma na einai orthios.

Anonymous said...

ωραιος τελικος με ανατροπες δυνατες αμυνεσ(αεκ σε ολο το ματς παοκ μονο στο δευτερο)σε τετοια ματσ πρςτο λογο εχουν οι αμυνες και ο παοκ στο α'ηιχρονο επαιζε με τα ματια γελοια γκολ με τον κομινεκ θεατη στο πρωτο μερος στο β' ανεβηκε κτακορυφα.η αμθνα ειναι θεμα ορεξης ψυχολογιας και συγκεντρωσης.δεν μπορω να καταλαβω γιατι ηοι παιχτες του παοκ δεν ειχαν τπτ απο αυτα αφου παιζαν εντος εδρας και με την στηπιξη του κοσμου..τραγικη επιλογη σεβαστιδη στα τελευταια λεπτα να παρει την επιθεση πανω του..απλα εγωιστης.στην τελευταια φαση απλα μπορουσαν να κανουν ενα φαουλ εστω και αντιαθλητικο(εδω φαινονται οι προπονητες)και στην τελικη στο τελευταια δευτερα πριν αλλαξει η κατοχη απο το λαθος του ηλια μπορουσε ο παοκ να κρατησει την μπαλα και ασ σηκωναν και παθητικο..η αεκ τοτε θα βρισκοταν απεναντι σε οργανωμενη αμυνα(λεμε τωρα)χαθηκε αδικα αυτο το πρωταθλημα..η αεκ το αξζε σε ολη την διαρκεια της χρονιας καθωσ και στο α μερος του χτεσινου τελικου,οχι ομως και στο δευτερο..απο την αεκ μουα αρεσε πολυ ο καφφατος που ειναι σταθερη αξια ο μεγαλοοικονομου σταθερος ξυλοκοπος οπωσ και ο μανιτσ που απ'τα 9 εδινε πνη στην αεκ.αυτα τα ολιγα απο ενα αντικειμενικο παοκτζη πρωην αθλητη

Anonymous said...

διορθωνω το παραπανω μου κειμονο λεγωντας οτι δεν ειναι ο σεβαστιδης αλλα ο αποστολιδης

Anonymous said...

φιλε 12΄39 συμφωνω μαζι σου και να ξερεις κατι.σε ενα αδυνα μο πρωταθλημα ο παοκ ειχε κορυφαιο τον κομινεκ.σε ενα ματς δεν επιασε τα γνωστα στανταρ και ο παοκ εχασε δεν ειχαν αμυνα..ειχαν κομινεκ και μερικες φορες γουργουμη.αυτη ειναι η αληθεια του φετινου παοκ.χωρις τον γιαν θα παλευε για την 4τραδα...

Anonymous said...

edw fenetai h diaithsia poy den fovatai ton kosmo!epifetiko swsto sto telos kai as xasei to mats kai o paok!to swsto swsto omws!o paok tragikos sta 3 teleytaia lefta!

Anonymous said...

sugharhthria sthn aek,sigoura einai megalh epituxia!
eplizw na thn ekmetaleutoun kai na ftiaxoun ena gero oikodomima!
oso gia ton paok thewrw oti ta 2 prwtathlimata einai gerh vash kai den prokeitai na dialuthei h omada opws lene polu kakovouloi,o kosmos ths thessalonikhs dipsaei gia omades pou fernoun epituxies kai den prokeitai na afhsoun etsi to tmhma handball...
kathws epishs osoi htan sto ghpedo eidan tosa polla paidakia apo tis akdhmies me ton dikefalo sto stithos na upostirizoun thn antrikh omada,auto apo mono tou einai megalh epituxia!
elpizw to idio na kataferoun kai stin aek....

kai suntoma na akolouthisoun kai oi alloi megaloi: olumpiakos,panathinaikos,aris,iraklis ktlp!

Anonymous said...

12:59...

dn eimai sigouros an thelw Panathinaiko-Olympiako ktl sto Athlima mas ... idika meta ta episodia tis lamias kathisa kai skeutika oti tetoies omades boroun na pane brosta to HandBall alla boroun kai na to upovathmisoun... episis m'aresei poly pou einai to athlima " tis periferias " me polles omades protagonistes apo polhs - komopolhs ktl ...akoma kai apo xoria pou agapane to athlima kai asxolounte m'auto

Anonymous said...

EGINE MATSARA PAIDIA KAI PISTEYW OTI THA THN THIMOMASTE GIA POLLA POLLA XRONIA!DIAFIMHSH TOY HANDBALL!!

Anonymous said...

etsi akrivws to handball tha paei mprosta me omades tis eparxias kai megalous istorikous sulogous!

omades san thn xanth,vrillhsia,iwniko,panellhnio,douka k.t.l. den mporoun na kanoun distuxws thn upervash, kai logou kosmou kai logo oikonomikwn!

epitelous theloume ta ghpeda gemata,me dunata nterby mpas kai ertei kanenas xorhgos ths prokophs!!!