Έκλεισαν οι θέσεις για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκλεισαν οι θέσεις για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις



EHF Champions league
         

EHF CUP                     EHF Challenge Cup            EHF Challenge Cup            EHF Cup winners  

10 comments

Anonymous said...

Σκέψεις και απορίες για το φαιναλ φορ....

- Απέδωσαν τα μέτρα ασφαλείας. Δεν άνοιξε μύτη σε ένα γήπεδο που δεν έπεφτε καρφίτσα.....Ιδίως στο πρώτο παιχνίδι.

-Φανταστική μετάδοση από τον Γιάννη Μαμουζέλο. Ότι πρέπει για να κάτσει ο άλλος στην τηλεόραση να δεί χάντμπολ. Αφού δεν ήρθε ο Λιώλης εγώ πάντως θα προτιμούσα Βαγγέλη Φουντουκίδη.

-Καλοί και συμπαθέστατοι οι Κοκολοδημητράκης και Πουλιδάκης, αλλά δεν μπορούσε να πει κάποιος υπεύθυνος στον Μάντζο που ήταν στο γήπεδο να αναλάβει το σχολιασμό;

-Το τάραφλεξ αφού είχε τοποθετηθεί στον αγώνα με την Ολλανδία, γιατί δεν μπήκε και πάλι; Κόστιζε μήπως η μεταφορά; Αφού είμαστε large.

- Ποιος θα κάνει την απονομή αύριο;

- Πόσο θα κοστίσει τελικά η διοργάνωση στην ΟΧΕ;

-Θα ευχαριστήσει κανείς κάποτε τον Σταυρακάκη που κάνει όλη τη δουλειά για να τα βρίσκουν οι άλλοι έτοιμα;

Αυτά...

Anonymous said...

ποσο θα κοστισει , καλη ερωτηση .
4 ατομα προσωπικο ! (ναι καλα διάβασες) , 3 μέλη δσ !! μεχρι χθες τουλαχιστον (Λαζαριδης-Πιλαφας-Σταυρακακης), σημερα μπορει να ερθει και ο Παντελης , 4 δημοσιογραφοι και ενας ομοσπονδιακός !
εαν αυτο δεν ειναι σπαταλη τοτε ποιο ειναι ? 4 ατομα προσωπικο ! μια για καθε ομαδα ετσι χρεωνεται? 3 μελη του δσ και ενας ομοσπονδιακος για να κανουν τι ?
το πιο σπαταλο 3ημερο οταν στα σωματεια χρωστανε του κοσμου τα ευρωπουλα.

Anonymous said...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ. ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ.
ΤΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΩΛΗΣ.
Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΣΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
ΤΟ ΤΑΡΑΦΛΕΞ ΘΕΛΕΙ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Anonymous said...

Ήμαρτον υπεύθυνοι. Όχι το Μαμουζέλο στη μετάδοση. Δεν το γνωρίζει το άθλημα. Καλή φωνή αλλά μας ξενέρωσε. Ίσως φταίει και το ότι συνηθήσαμε σε άλλο δημοσιογράφο. Πάντως αν μπορείτε να κάνετε κάτι έστω και αργά κάντε το.

Anonymous said...

Ο φιλιππακος πού ειναι ρε παιδια...

Anonymous said...

Άραγε πόσες από αυτές τις ομάδες θέλουν να παίξουν στην Ευρώπη; Πόσοι παίχτες θέλουν να ταξιδέψουν με το λεωφορειο της γραμμής και να την βγάζουν με σάντουιτς.

Anonymous said...

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΦΙΛΙΠΠΑΡΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ !
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ, ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ 8 .
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ

Anonymous said...

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ :
Α, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ . ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ? Ο ΦΥΚΑΤΑΣ Η΄Ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ? ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ? ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ 3-4 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Η΄ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ? ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ?
Β, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΠΙΣΤΑ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ , ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ . ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΕΡΓΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΡΓΙΩΤΙΣΕΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΝΤΖΟΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ,ΤΣΟΛΑΚΟΣ, ΠΙΠΕΛΙΔΗΣ ΚΛΠ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Η΄ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΣΑΡΑΦΗΣ, ΔΟΜΠΡΗΣ,ΤΖΟΥΦΡΑΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΝΙΚΗΣ, ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΛΠ ΑΘΛΗΤΕΣ, Ή ΛΟΓΔΑΝΙΔΟΥ, ΑΝΘΙΤΣΗ, ΓΙΟΥΠΗ ΚΛΠ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η΄ΜΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ?
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ? ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ ΠΩΣ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ?
ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΙ ΑΛΛΑ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Anonymous said...

Θα ήταν απόλυτα σωστά αυτά που λες αλλά έχετε φάει κώλυμα με το παρελθόν που ήσασταν πραγματικά μεγάλη ομάδα. Αφού έχετε υποδομές γιατί δεν χρησιμοποιείτε τα παιδιά αυτά από τα ηλικιακά σας. Πόσο έπαιξαν ο Κουρουμλίδης και ο Κωστακίδης τα τελευταία δυο χρόνια? Αντί αυτών παίζει ακόμα ο Γιούπης, ο Πρωτογέρης κι ο Μπαντής που κάνει τα 40 μέτρα σε 8 απογεύματα. Αυτός που είπε Φιλιππάκο είναι ανιστόρητος αλλά κι εσείς πρέπει κάτι να κάνετε κάτι γιατί σε λίγο μόνο η σελίδα της ευρωπαικής θα θυμίζει πόσο μεγάλη ομάδα ήσασταν κάποτε.

Anonymous said...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ , ΛΙΓΟ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥΣ, ΛΙΓΟ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΙΔΗ) ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΙΟΥΠΗΣ -ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΤΗΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ)Η ΟΜΑΔΑ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,
ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Ή ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ.
ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ? Η ΟΧΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ , Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.300 ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ