ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ F4 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ F4

Ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Μπιτσαξής σε επιστολή του προς την ΟΧΕ αναφορικά με την πραγματοποίηση του 13ου F4 στα Χανιά που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 14-15 και βρήκε Κυπελλούχο την ομάδα των Βριλησσίων μετά από αναμέτρηση με την ΑΕΚ τόνισε: «Σας συγχαίρω για την άρτια διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών που έγινε στα Χανιά. Ο αγώνας αυτός αποτέλεσε ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία. Εύχομαι τα φαινόμενα της βίας στον ελληνικό αθλητισμό να εκλείψουν παντελώς».

39 comments

Anonymous said...

Δεν ντρεπεται να στελνει συγχαρητηρια επιστολη,για το αυτονοητο! Ευτυχως που δεν πλακωθηκαν στο ξυλο και μετα τί θα καναμε!
Κατι τετοιες νοοτροπιες εφεραν την χωρα στο γκρεμο !

Anonymous said...

Δηλαδη 9,51 εισαι απο αυτους που μονο κραζουν.Και το καλο νομιζω πρεπει να το επικροτουμε και ας ειναι αυτονοητο.Κακα τα ψεματα αλλα το συγκεκριμενο F4 πετυχε απολυτα και ηταν επιτυχια και της ΟΧΕ γιατι δεν υπολογισε το κοστος και το μονο που ηθελε ηταν μια πετυχημενη διοργανωση.Οπως επισης απολυτα επιτυχημενη ηταν και η τελικη φαση του πρωταθληματος με τα play off και play out που ενω ηταν επικυνδηνα τα ματς δεν ανοιξε μυτη και ειχαν και συγκλονιστικη εξελιξη που κρατησε το ενδιαφερων των φιλαθλων κυριολεκτικα μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο.

Anonymous said...

τί λες ρε κομματοσκυλο 12.40!
"να επικροτουμε το αυτονοητο"
Ε λοιπον οχι ρε πονηρε καρεκλοκενταυρε
ξαναλεω:
Κατι τετοιες νοοτροπιες εφεραν την χωρα στο γκρεμο !
και κατι αφισοκολητες σαν και σενα

Anonymous said...

Καταρχην 1,57 ουτε καρεκλοκενταυρος ειμαι ουτε αφισοκολητης κα φυσικα ουτε κοματοσκυλο ειμαι, με αυτους τους ηλιθιους που μας κυβερνανε τωρα και τα τελευταια 30 χρονια,Απλα μου επιβεβαιωσες οτι το μονο που σε νοιαζει ειναι να πανε ολα κατα διαολου για να σου δινουν πατημα να κραζεις.Μαλον κουμουνιστης εισαι αχρηστος αναπαγγελτος που το μονο που σε νοιαζει ειναι να ψοφισει η κατσικα του γειτονα και δεν σε νοιαζει τι κανει η κατσικα η δικη σου.

Anonymous said...

τιποτα απο αυτα που λες δεν ειμαι
και την κατσικα,μου την εχουν κλεψει εδω και καιρο!
αγανακτησμενος ειμαι με ολα αυτα που συμβαινουν τριγυρω 30 χρονια τωρα

συγνωμη για τους χαρακτηρισμους,χαιρομαι που δεν εισαι ολα αυτα που θεωρω καταντια,
αλλα εχω αλλη αποψη περι επιτυχιας,επιδοκιμασιας ...

Anonymous said...

Κανενα προβλημα. Κατανοητο να εισαι αγανακτησμενος με αυτους τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΑΛΗΤΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ που μας κυβερνουν απο το 1981 και μετα.Το προβλημα ειναι πως κανενας μας δεν κανει τιποτα για να αλαξει η κατασταση ειδικα τωρα που μας κυβερνανε οι πλεον ηλιθιοτατοι ολων των εποχων.(Γιωργακης Παπανδρεου η αλλιως Τζεφρι)και ο σπασικλας με τα γυαλακια Παπακωνσταντινου.Πραγματι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας που τους αφηνουμε να μας καταστρεφουν και να μας κανουν να ντρεπομαστε.

Anonymous said...

mpravo mpoufoi xairomai pou ta brikate sto telos anepaggeltoi

Anonymous said...

Αφού δεν είσαι κοματόσκυλο ή καροκλοκένταυρος ή οτιδήποτε άλλο και επειδή πρέπει να επικροτούμε το αυτονόητο, άκου μερικά αυτονόητα. Τη στιγμή που μερικοί έκαναν διακοπές στα Χανιά με έξοδα πληρωμένα από την ΟΧΕ (επιπλέον σύμβουλοι,υπάλληλοι και δημοσιογράφοι), κάτι γονείς μάζευαν από το υστέρημα τους για να στείλουν τα παιδιά τους στα καλοκαιρινά όπεν της ανάπτυξης. Γιατί ήθελαν τα παιδιά τους να διασκεδάσουν παίζοντας χάντμπολ. Αυτονόητο έτσι; Και σαν να μην έφτανε που πετάγονται χρήματα από το παράθυρο για ταξιδάκια αναψυχής, ήρθε η επιτροπή της δήθεν ανάπτυξης στην οποία επικεφαλής είναι ο Κος Καψάλης και αποκλείει, άγνωστο γιατί και με ποια κριτήρια, ομάδες που είχαν γίνει δεκτές προηγουμένως. Τι θα πείτε κύριε Καψάλη σε αυτά τα παιδιά; Μπορείτε εσείς ή κάποιος από άλλος αρμόδιος, να τους εξηγήσετε το αυτονόητο σε αυτή την περίπτωση; Περιμένω κε Καψάλη από εσάς και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής σας, την ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ανάκληση της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ απόφασης σας.

Anonymous said...

8.01 μαλον μπουφοι ειμαστε που αφηνουμε επικυνδηνους και ανοητους σαν εσενα να λενε τις βλακειες τους.Μαλον θα εισαι φιλος του Τσοχατζοπουλου η εισαι σαν αυτον και σε τσατισαμε.Το αναπαγγελτοι που λες που κολαει?Ξερεις μηπως αν δουλευουμε η αν ειμαστε ανεργοι?Για σενα ομως ξερω κατι που φενεται απο χιλιομετρα..Εισαι ΑΓΑΜΗΤΟΣ και φενεται.Και θα σου δωσω μια συμβουλη.Κοψε την πρωινη.

Anonymous said...

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕΜΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ TV ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Ο ΠΙΛΑΦΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΟΝΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Η ΟΧΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟ F4.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ 8,05 ΠΟΥ ΕΝΑ F4 ΤΟ ΛΕΣ ΤΑΞΙΔΑΚΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΣΥ ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ EURO ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ.Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ.

Anonymous said...

Αυτονόητη η βλακεία σου χαζούλη. Ταξιδάκι αναψυχής με λεφτά του δημοσίου, ήταν για τους επιπλέον από τους απαραίτητους συμβούλους, υπαλλήλους, δημοσιογράφους. Αν δεν ήσουν κρατικοδίαιτος και ήξερες πως βγαίνουν τα λεφτά στον ιδιωτικό τομέα, θα γνώριζες τι σημαίνει σπατάλη και πρόκληση. Θέμα κάνω γιατί ενώ μερικοί γονείς δίνουν λεφτά, δεν θα πάνε τελικά, επειδή άκριτα ο κος Καψάλης και οι συνεργάτες του, το αποφάσισαν.

Anonymous said...

Δεν ειμαι δημοσιος υπαληλος ειμαι ιδιοτης και ξερω πολυ καλα πως βγαινουν τα λεφτα και να ξερεις οτι δουλευω τουλαχιστον 14 ωρες την ημερα για να τα βγαλω περα.ΟΚ χαζουλη βλακοαυτονοητε 9,50?

Anonymous said...

Αυτονοητο δεν ειναι οτι ο κ Καψαλης θα πρεπει να δωσει εξηγησεις ;
Να μας πει ποια ειναι τελικα η αληθεια.

Anonymous said...

8:05,9:50,9:36

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ? Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ BLOGS ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙΣ ?

Anonymous said...

επειδη πολλους τους δερνει η μαλακια αυτονοητα, οι συμβουλοι που ηταν στα χανια ειναι: ο προεδρος κ. Λαζαριδης, ο γενικος γραμματεας κ.Πιλαφας και ο κ. Σταυρακακης υπευθυνος για τα μετρα ταξης και συντονιστης της προβολης αυτης της εκδηλωσης.
αν δεν πηγαιναν αυτοι παλι θα λεγατε πως ελειπε η ομοσπονδια.
πραγματικα σε κτυπησε στο κεφαλι και καλα θα κανεις να κοψεις την πρωινη.

Anonymous said...

Αυτονόητη η βλακεία σου χαζούλη. Ταξιδάκι αναψυχής με λεφτά του δημοσίου, ήταν για τους επιπλέον από τους απαραίτητους συμβούλους, υπαλλήλους, δημοσιογράφους. Αν δεν ήσουν κρατικοδίαιτος και ήξερες πως βγαίνουν τα λεφτά στον ιδιωτικό τομέα, θα γνώριζες τι σημαίνει σπατάλη και πρόκληση.

ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ?
ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΥ ?
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ?(ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ)ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ , ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΛΠ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΟΧΕ , FINAL 4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ , ΕΤΣΙ ?
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΝΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(ΔΣ, ΣΥΠΧΕ,ΣΑΧ) Η΄ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ(ΓΓΑ,ΥΕΟ,ΣΔΟΕ) ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕΣ

Anonymous said...

Εσύ που έχεις απορίες με την ανάπτυξη, γιατί δεν κάνεις το αυτονόητο και μας πρήζεις με τις κατινιές σου απο εδώ ?
Στην ανάπτυξη έχουν γραφείο, ονόματα ,τηλέφωνα και mail αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Anonymous said...

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ-ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ , ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥΛΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ .
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΙΟΣ-Α ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Anonymous said...

Είχα γράψει και χθες ενα σχόλιο που έλεγα για τα αποστομοτικά επιχειρήματα σου και για το δημοσιογράφο διαχειριστή του μπλόγκ, που ενω πριν λίγο καιρό έγραφε "Σώστε το χάντμπολ", τώρα μόλις γράφτηκε κάτι κριτικό για τον κο Καψάλη, έσπευσε να αναρτήσει θέμα με δράση της ανάπτυξης και στη συνέχεια να σβήσει το σχόλιο μου. Δεν ξέρω αν είστε από αυτούς που "εργάζονται σκληρά" στην ΟΧΕ εσείς που γράφετε τα σχόλια, αλλά προβολή χρειαζόταν και ο τελικός του πρωταθλήματος στον οποίο δεν είδαμε ούτε την απονομή. Εκεί δεν χρειαζόταν προβολή; Πήγαν στη Θεσσαλονίκη τόσοι όσοι πήγαν και στα Χανιά; Όσο για την κριτική που εσεις την αποκαλείτε καταγγελίες ή κατινιές, αφήστε με να επιλέξω εγώ το πού και τι θα κάνω και εσείς να σπαταλάτε τα χρήματα, όπως νομίζετε.

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΤΩΟΥΜΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΜΟΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΣΥ -ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΣΕΡΒΕΤΑΚΙΑ !
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΧΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΕΤ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ.
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ) ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ,ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ "ΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΑΛΛΟ"
ΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΓΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ , ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ? ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ?
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΕΓΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!

Anonymous said...

Στον γνωστο-αγνωστο κριτικο ή κατινιαργο που εξακολουθει να γραφει σαχλες εδω και δυο μερες για σπαταλες στα Χανιά -προβολη τελικου πρωταθληματος-αναπτυξη , του συνιστω να τα μαζευει σιγα σιγα γιατι ξερουμε ποιος ειναι.

Anonymous said...

ρε παιδιά όλοι ξέρεται ποιός είναι ο ένας κ ο άλλος...γιατί δεν το λέτε να το μάθουμε κ εμείς..??
όλο απειλές κ παπαριές ο ένας γιά τον άλλο είστε....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ....

Anonymous said...

τελικά θα με αποκαλύψεις? ακόμη περιμένω..............................................................

Anonymous said...

Σαν απλος φιλαθλος που ειμαι και δεν εχω να κερδισω τιποτα απο αυτους που ειναι στην ΟΧΕ η απο αυτους που δεν γουσταρουν την ΟΧΕ η απο τους δημοσιογραφους,και το μονο που με νοιαζει ειναι να βλεπω να γινονται σωστα πραγματα στο αθλημα που αγαπαω εχω να πω τα εξης.Πολλες φορες εχω διαφωνησει με κινησεις που εχει κανει η ΟΧΕ και οι δημοσιογραφοι αλλα στις συγκεκριμενες περιπτωσεις(FINAL 4 και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) κυλησαν ολα καλα αν και να πω την αληθεια δεν το περιμενα.Οφειλουμε ομως ολοι να πουμε ενα μπραβο σε ολους τους φορεις που φροντισαν να απολαυσουμε δυο αψεγαδιαστες διοργανωσεις αλλα πρεπει να υπαρχει και συνεχεια.Αλωστε μονο οσοι δεν δουλευουν ειναι αλανθαστοι.

Anonymous said...

ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΙΖΕΣΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.
ΤΟ ΚΡΙΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Anonymous said...

αυτο το παραμυθι με την "επωνυμη καταγγελια" καιρος ειναι να σταματησει.
Το θεμα ειναι δηλ αν καποιος μιλαει επωνυμα ή ανωνυμα;
Σε μπλογκ ειμαστε δεν ειμαστε σε γεν συνελευση
Αν λεει αληθειες ή ψεμματα δηλ δεν εχει σημασια
Και γιατι εχετε τοσο προβλημα να δημοσιοποιησετε τα εξοδα;
Υπαρχει και το site της ΟΧΕ,αναρτηστε τα εκει,αφου δεν υπαρχει τιποτα επιληψιμο
Και απο ευγενεια βλεπω το προσωπικο και οι δημοσιογραφοι σκιζουν...

Anonymous said...

Λοιπόν.....Ακόμα να με αποκαλύψετε; Μόνο βρισιές ξέρετε σε συνεργασία με τον δωρεάν συνταξιδιώτη σας δημοσιογράφο διαχειριστή του μπλόγκ, που πριν από λίγο καιρό σας προέτρεπε "Σώστε το χάντμπολ". Φίλε 3.41 θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου, αν δεν γίνονταν τα ίδια και τα ίδια. Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω. ΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΙ λεφτά για άλλους σκοπούς από το πραγματικό άθλημα. Δηλαδή δεν θα γίνονταν καλή διοργάνωση ή θα υπήρχε λιγότερη προβολή, αν αντί τόσων ατόμων με πληρωμένα τα έξοδα πήγαιναν οι μισοί; Να μην τρελαθούμε τώρα. Ας με βρίζουν όσο θέλουν οι υπάλληλοι. Το πρόβλημα μου δεν είναι αυτοί, αλλά εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που ενοχλούμαι.

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ , ΔΗΛ ? ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ? ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ , Ο ΠΙΛΑΦΑΣ? Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Ή Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ? ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ? ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ? ΔΗΛ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ? ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΜΕΤΑΛΙΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ?
ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ?
ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ? ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ? Ο ΜΑΧΑΙΡΑΣ? Ο ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ Η΄Ο ΧΑΤΖΗ ?
ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ . ΜΕ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΠΟΓΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ . ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΧΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΚΡΥΑ .
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΥΡΙΟΥΛΗ ΠΩΣ ΟΣΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΝΤΥΣΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Anonymous said...

Rε συ 5:57 κόψε την πρωινή γιατί σε κτύπησε καλά στο κεφάλι , δεν πας καλά να το ξέρεις.
Γράφεις ένα σωρό μαλακίες στο αυτονόητο θέμα του final 4 . Στα Χανιά παίζαμε δεν παίζαμε στην Αθήνα ! Έτσι ήταν όταν παίξαμε και με την Εθνική ομάδα διότι δεν έχουμε ούτε εκλεγμένουσ παράγοντες ούτε διορισμένο προσωπικό στα Χανιά.
Άιντε κόψε τις μαλακίες και άσε μας ήσυχους να παίξουμε χάντμπολ και όχι αυτό που παίζεις εσύ !

Anonymous said...

Παιδια ο 3,41 ειμαι.Δεν εχω καμια σχεση με τον 5,57.Αυτος ειπαμε μολις τελειωνει απο την πρωινη ερχεται και ξεσπαει εδω στο μπλογκ και λεει βλακειες

Anonymous said...

Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερα επιχειρήματα από αυτά που χρησιμοποίησες στο σχόλιο σου αγαπητέ 7:12. Κοίταξε με αυτά που γράφεις, μην ξεντύσεις τους φίλους σου αντί εμένα. Ο Λαζαρίδης, ο Πιλαφάς και ο Σταυρακάκης (αλήθεια θύμισε μου τα σωματεία τους), οκ έχεις δίκιο. Αλλά το κόστος αεροπορικής μετακίνησης με δυο διανυκτερεύσεις, για προσωπικό μόνο για να μοιράσει τα μετάλλια την ώρα του τελικού ή να κάνει τις αναγγελίες κατά τη διάρκεια των αγώνων, μου φαίνεται υπερβολή. Λες και αν ζητούσατε από τον Φάσουρα να το κάνουν δύο όμορφες Κρητικοπούλες, θα αποτύγχανε η διοργάνωση. Και για το δελτίο τύπου θα μπορούσα να συμφωνήσω, αν δεν είχατε χρεώσει τον προϋπολογισμό της ΟΧΕ, με τα έξοδα φιλοξενίας των τριών δημοσιογράφων που ανέφερες. Και στο τέλος γιατί αυτοί και όχι πχ άλλοι; Από τη στιγμή που τους κάνατε τα έξοδα ένας θα μπορούσε να βγάζει το δελτίο τύπου.

Και κάτι για το τέλος. Αν δεν κάνω λάθος, από το γράψιμο σου, καταλαβαίνω ότι ήσουν αυτός που έλεγες ότι η ΟΧΕ δεν είναι υποχρεωμένη να αναρτά τις πράξεις της στο διαύγεια και σε μία μέρα σκοτώθηκαν να δημοσιοποιήσουν 6 μόνο αποφάσεις.

Θυμήσου λοιπόν ότι το διαύγεια θα ξεντύσει μερικούς αργά και βασανιστικά, όπως τους αξίζει...

Και τώρα πάμε πάνω, στα 7 μέτρα, γιατί ο δημοσιογράφος έγραψε βαρυσήμαντο άρθρο

Anonymous said...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΦΙΛΗ ΤΙ ΕΙΣΑΙ...ΤΙ ΣΕΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΗ ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΓΟΠΟΤΗ ?ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...Κ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ,ΠΟΛΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ? ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΓΙΑΤΙ? ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΑΙ ΤΙ ??? ΠΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΣΤΕ....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ? ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΑΝΑΠΤΥΞΗ ? ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?

Anonymous said...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ .
ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΣΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Anonymous said...

Τελικά από το αργό και βασανιστικό ξέντυμα και από το κόψιμο της πρωινής, φτάσαμε στο δεν συνεχίζω άλλο. Καλό θα ήταν να συνέχιζες και να έδινες κάποιες πειστικές απαντήσεις και ο κόσμος που διαβάζει θα κρίνει. Αντί γι αυτό βάζεις προσχηματικά το προσωπικό μπροστά, γιατί οι υπάλληλοι κάνουν αυτό που τους λένε και όχι ότι θέλουν. Απλά κριτικάρω (και όχι καταγγέλλω), αυτούς που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΑΣΚΟΠΑ δεξιά και αριστερά χρήματα για δημόσιες σχέσεις, αφαιρώντας τα από το πραγματικό άθλημα. Όσο για τους παράγοντες και τις διαδικασίες, σκέψου πότε ήταν η ακμή του αθλήματος και θα πάρεις την απάντηση σου.

Anonymous said...

Η ακμη του χαντμπολ με χρηματα αρκετα στην Ελλαδα πιστευω οτι ξεκινησε κοντα στο99 με 2000 τοτε που ο Δουκας και ο Πανελληνιος αρχισαν να ξοδευουν λεφτα,κορυφωθηκε το 2002 με 2005 με τον Φιλιππο και μετχρι το 2007 κατι γινοταν.Βοηθησε βεβαια και η Ολυμπιαδα και η Τυνησια με την Εθνικη.Μετα το 2007 δυστηχως game over

Anonymous said...

Ας υπήρχε αντίπαλο δέος για τους οπαδούς της ΑΕΚ και θα σου έλεγα τι θα γινόταν.

Anonymous said...

4.43 ti enoeis?

Anonymous said...

Αν υπηρχε αντιπαλο δεος για την ΑΕΚ δηλαδη αν ειχε ομαδα ο Ολυμπιακος στο χαντμπολ τοτε η ΑΕΚ στην καλυτερη της θα ηταν δευτερη

Anonymous said...

A) ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ (ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ) ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΛΟΓΚ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ

Β)ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΡΓΑΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ- ΦΟΡ? Η ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ?

Γ) ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΡΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ? ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ.

Δ)ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙ- ΟΦ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ- ΦΟΡ

Ε)ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΧΑΝΙΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ Η ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ Η ΦΙΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ