Η ΒΕΝΕΖΟΥΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΒΕΝΕΖΟΥΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ

Η ΒΕΝΕΖΟΥΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης κατόπιν ενημέρωσης από την Παναμερικανική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως η χώρα που θα αντικαταστάσει την Ουρουγουάη στο 2οόμιλο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 17-30 Ιουλίου, θα είναι η Βενεζουέλα. Κατόπιν αυτού οι αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας των Νέων, στο 2ο όμιλο, είναι οι: Δανία, Αργεντινή, Κατάρ, Αλγερία, Βενεζουέλα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ

Την τελευταία της προπόνηση στο Καρπενήσι θα κάνει σήμερα η Εθνικής Νέων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει άύριο στην Αθήνα φιλικό με την ΑΕΚ ενώ το Σάββατο θα αναχωρήσει για Κατάρ για να συμμετέχει στο φιλικό τουρνουά με Πορτογαλία Σλοβενία και Κατάρ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσαβδαρίδης για το τουρνουά στο Κατάρ και την πορεία της προετοιμασίας της εθνικής, σχολιάζει: «Τώρα πια περνάμε σε επόμενο στάδιο. Θα προσπαθήσουμε να δέσουμε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα χρησιμοποιώντας ότι κερδίσαμε σε επίπεδο φυσικής κατάστασης μέσα στο παιχνίδι. Όμως καμία γενική ή ειδική φυσική κατάσταση δεν θα έχει αξία αν δεν καταφέρουμε να βρούμε τους τρόπους να τη βγάλουμε μέσα στο παιχνίδι, ώστε με τον τρόπο αυτό να αναδειχθεί και να εξαργυρωθεί η δουλειά και ο ιδρώτας που έχουμε ρίξει».

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Νέων ,17-30 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, η εθνική ομάδα των Νέων θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή φιλικό αγώνα (προπονητικού χαρακτήρα) με την ΑΕΚ, στο κλειστό γυμναστήριο του Μενιδίου «Μπάμπης Χολίδης» ώρα 6.30μμ.

No comments