Παρελθόν ο Σεϊρεκίδης, αναλαμβάνει ο Υετίων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρελθόν ο Σεϊρεκίδης, αναλαμβάνει ο Υετίων

www.olapaok.gr
Δηλώσεις Υετίων, Σαουλίδη, Μυσιρλή


Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, αφού έλυσαν τα θέματα της ΚΑΕ, ξεκίνησαν να μιλούν για τα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας. Έτσι, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη το απόγευμα (21/6) ο Στέλιος Σεϊρεκίδης έλυσε κοινή συνεναίση τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και διάδοχός του θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Στέλιος Υετίων.

Το who is who του Στέλιου Υετίων
Ο Στέλιος Υετίων είναι από την Τρίτη (21/6) ο νέος προπονητής του πιο πετυχημένου τμήματος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Είναι 40 ετών και πρόκειται για έναν άνθρωπο που ζει την ομάδα από πάρα πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια. Γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής και κάτοικος δυτικών συνοικιών ξεκίνησε να παίζει χάντμπολ στα 11 του στον Φοίβο Συκεών και στη συνέχεια στον ΒΑΟ.
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2000 από τον πάγκο του Φοίβου Συκεών στον οποίο έμεινε ως το 2008 στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Τα τελευταία τρία χρόνια διετέλεσε βοηθός του Στέλιου Σεϊρεκίδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ζώντας από την πρώτη γραμμή τα δύο πρωταθλήματα του "Δικέφαλου".
"Το καλύτερο δυνατό..."
Ο Στέλιος Υετίων μίλησε στο olaPAOK.gr λίγα λεπτά, αφού έγινε γνωστό ότι... προάγεται στη θέση του πρώτουπροπονητή του ΠΑΟΚ. Ο νέος τεχνικός του "Δικέφαλου" αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Στέλιο Σεϊρεκίδη, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του τμήματος.
- Πως αισθάνεστε λίγες ώρες μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας;
- Είναι προφανές ότι είναι μεγάλη χαρά και ευθύνη να είσαι προπονητής σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο σύλλογος σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία με τιμά ιδιαίτερα.
- Αντικαθιστάτε τον Στέλιο Σεϊρεκίδη. Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να πείτε για αυτό;
- Αναλαμβάνω το έργο ενός καταξιωμένου προπονητή με επιτυχίες, του Στέλιου του Σεϊρεκίδη, τον οποίο ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά και για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω κοντά του.
- Η επόμενη μέρα σας βρίσκει πρώτο προπονητή του ΠΑΟΚ. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σας;
- Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει να σκεφτόμαστε τρόπους, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Αντώνης Σαουλίδης
"Ο Στέλιος ο Σεϊρεκίδης προσέφερε πολλά στην ομάδα. Μαζί του κατακτήσαμε δύο πρωταθλήματα. Από εκεί και πέρα, όμως, μετά το αρνητικό φετινό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα θεωρήθηκε ότι πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών και της ομάδας γενικότερα. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα. "
Όσον αφορά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στέλιο Υετίων, ο Σαουλίδης είπε: "Η επιλογή είναι πολύ καλή ο. Ο Στέλιος Υετίων είναι γνώστης της πραγματικότητας της ομάδας μας. Είναι νέος προπονητής και έχει φιλοδοξίες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα τον στηρίξουμε για να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ μας και πάλι ψηλά."
Χρήστος Μισυρλής

"Ο κόουτς Σεϊρεκίδης μας μας έδωσε πολλά. Εγώ τον είχα προπονητή και στον ΒΑΟ για μία σεζόν στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Ήξερα τι άνθρωπος είναι και τι προπονητής είναι για αυτό όταν μου είπε να έρθω στον ΠΑΟΚ, ήρθα. Κερδίσαμε πολλά από αυτόν και αυτός από εμάς", τόνισε ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε για τη λύση της συνεργασίας του "Δικέφαλου" με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη.
Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Μισυρλής τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα. Δεν είναι ένας προπονητής, ούτε δέκα παίκτες. ΠΑΟΚ θα υπάρχει και μετά από τον καθένα μας."
"Η καλύτερη επιλογή..."
Τέλος, ο Χρήστος Μισυρλής αναφέρθηκε και στην... προαγωγή του Στέλιου Υετίων: "Για εμάς αυτή η επιλογή πιστεύω ότι είναι η καλύτερη δυνατή. Θα είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα. Δουλεύαμε και με τον Στέλιο τον Υετίων αρκετά. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Πιστεύω ότι αν έχει υπομονή, κουράγιο και κατανόηση όλα θα πάνε καλά."

9 comments

Anonymous said...

Πάει και η Παοκάρα,λάκισε!

Anonymous said...

τι εννοεις ρε δικε μου?

Anonymous said...

Συγχαρητήρια Στέλιο, καλή δύναμη και πολλές πολλές επιτυχιες!!!!!

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στη νέα σου καριέρα Αντώνη!!!!

Anonymous said...

Η τοποθέτηση του ΔΙΑΥΓΕΙΑ αν γνωρίζει κα΄τι σχετικά με το σχόλιο του 1:56 το περιμένω με ενδιαφέρον

Anonymous said...

Λάκισε λέω η Παοκάρα από το κυνήγι των τίτλων.Διαφωνείς μήπως;!

Anonymous said...

ναι διαφωνω ισως ειναι θετικο που αλλαξε προπονητη αφου πλεον ισως παιξουν και αμυνα και παψουν να στηριζονται αποκλειστικα στον κομινεκ και στον γουργουμη.αυτα τα λεω βεβαια χωρις να ξερω ποιοσ ειναι ο υετιων.(προσ 10:00)

Anonymous said...

o Seirekidis telika ti tha kanei?

Anonymous said...

θα παει στο Φοιβο