Φιλική ήττα από την Αίγυπτο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλική ήττα από την Αίγυπτο

Η Εθνική ομάδα νέων γνώρισε την ήττα με 28-21 από την Αίγυπτο στο κλειστό της ΧΑΝΘ στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε αρκετά προβλήματα στον επιθετικό τομέα και δεν μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσαβδαρίδης σχολίασε: «Δεν ήταν αυτοσκοπός η νίκη. Θέλαμε να γνωρίσουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα αγωνιστούμε στο Παγκόσμιο. Το σημερινό παιχνίδι μας έδειξε κάποιες από τις αδυναμίες μας, τις οποίες πρέπει και να διορθώσουμε πριν το ματς με την Αλγερία την Κυριακή. Ας είμαστε ρεαλιστές σε πρώτη φάση θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς. Είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε μέρος σε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά και θέλουμε να το διασκεδάσουμε, κάτι που δεν κάναμε στο σημερινό τελικό». Από την πλευρά του ο τεχνικός της Αιγύπτου Μοχάμεντ Αμπντού τόνισε: «Ηταν ένα τέλειο παιχνίδι πριν το Παγκόσμιο. Είχαμε προβλήματος στην ανάπτυξη. Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελληνική ομάδα». «Χαιρόμαστε που παίζουμε σε τέτοια ματς. Είναι μεγάλο το κέρδος. Δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα. Δεν πιστεύουμε πως έχουμε άγχος, αντιθέτως μπορεί να μας οφελήσει».

ΑΙΓΥΠΤΟΣ- ΕΛΛΑΔΑ 26-21 (13-9 ημχ.)

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Μοχάμεντ Αμπντού): Χοσιέν, Χαμίντ Αμπντ 1, Αλ Μπασιούν 4, Αλ Μπαιούμ 2, Ανις Σα 6, Μοχάμεντ 3, Κχαλίλ Μαμ, Μαχμούντ Ιμπρ, Αμπντέλ Σατ, Μοχάμεντ Κι, Μοχάμεντ Ισι 1, Αλίσμα 1, Φουάντ Γουισάμ 1, Αμπντέλ Τ 2, Σοφί Σέι, Αμπντέλ Κι 1.

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσαβδαρίδης): Λοίζος, Ιωαννίδης 1, Κόντης 2, Τζηράς 1, Γιαννόπουλος 2, Αρβανιτίδης 1, Κοκτσίδης 1, Ζαμπούνης 1, Νικολαϊδης 1, Συγγάρης, Κουτσικόπουλος 2, Κουρουμλίδης 4, Δελημύτης, Κανδύλας 2, Τάτσης 2, Παπαδιονυσίου 1. Διαιτητές: Γκούσκο- Ρέπκιν (Λευκορωσία), Παρατηρητής: Χαμπίμπ (Αλγερία)- Μανσούρου (Μπενίν), δίλεπτα: 3-4.

No comments