Ουρόσεβιτς και Νούνγκοβιτς στον Διομήδη. Τη Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ουρόσεβιτς και Νούνγκοβιτς στον Διομήδη. Τη Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό το βλέμμα του νέου μας προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια και με παρόντα όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ξεκινά την Δευτέρα 8 Αυγούστου η βασική προετοιμασία της ομάδας μας, εν' όψει των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα, το κύπελλο και βεβαίως στην Ευρώπη. Η ανανέωση που επιχειρήθηκε από τον Διομήδη εκτελέσθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς το ρόστερ της ομάδας συμπλήρωσαν και νέοι παίκτες, οι οποίοι θα αγωνίζονται στο πλευρό των περσινών πρωταγωνιστών και έτσι, η αγωνιστική περίοδος 2011-2012 αναμένεται να μας γεμίσει με νέες συγκινήσεις και επιτυχίες.Πιο συγκεκριμένα, τα τρία βασικά νέα αποκτήματα για τον Διομήδη είναι τα εξής:

α) Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου, διεθνής Έλληνας πίβοτ, με προηγούμενη ομάδα την ΑΕΚ.

β) Χριστόφορος Nungovitch, διεθνής Κύπριος τερματοφύλακας, με προηγούμενη ομάδα την Σ.Π.Ε. Στροβόλου.

γ) Milan Urosevic, Σέρβος, δεξί ίντερ, με προηγούμενη ομάδα (μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου 2011) τον Ιωνικό Ν.Φ.

Στην ομάδα μας επέστρεψε έπειτα από απουσία ενός έτους και θα παρέχει τις υπηρεσίες του, ο Χρήστος Πριόβολος, ενώ ανανέωσε για ένα έτος το συμβόλαιό του ο Σέρβος Davor Taskovic.

Ο διεθνής παίκτης μας Χάρης Μάλλιος, ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του 100% και είναι έτοιμος να ενταχθεί πλήρως στην προετοιμασία των "πρασίνων".

1 comment

Anonymous said...

Πάλι δυνατή ομάδα το Άργος. Καλή αρχή στο Δημήτρη Δημητρούλια είναι από τα καλά παιδιά του αθλήματος κι αξίζει να πάει μπροστά. Αρκεί να τον στηρίξει η δκση κι αυτόν και τα δικά τους παιδιά που θα πάρουν ρόλο στην ομάδα.