Με Αγκελόφσκι και Γκαγκανά η πρώτη του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Αγκελόφσκι και Γκαγκανά η πρώτη του ΠΑΟΚ

Ο πρώην αριστερός ίντερ του Πανελληνίου αναμένεται την Τετάρτη (17/8) στη Θεσσαλονίκη για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τον "Δικέφαλο". Ο Κώστας Γκαγκανάς θα είναι ο βοηθός του Στέλιου Υετίων τη φετινή αγωνιστική περίοδο

Παρά την αρχική μεταγραφική στρατηγική που δεν προέβλεπε απόκτηση ξένου παίκτη, οι άνθρωποι της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ με αστραπιαίες κινήσεις ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με τον Φιλίπ Αγκελόφσκι. Ο 26χρονος Σκοπιανός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (17/8), προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον "Δικέφαλο".

Το προφίλ του παίκτη
Ο Φιλίπ Αγκελόφσκι είναι 26 χρονών και κατάγεται από τα Σκόπια. 'Έχει ύψος 1.96 και βάρος 90 κιλά. Από το 2005 έως το 2008 αγωνίστηκε στην Βαρντάρ Σκοπίων (στη δεύτερη και στην πρώτη ομάδα), έπειτα έπαιξε στην Πρίλεμπ, ενώ πέρσι στο δεύτερο μισό εντυπωσίασε με την παρουσία του στον Πανελλήνιο. Εκεί, ο Αγκελόφσκι σε 12 ματς πέτυχε 84 γκολ (7 ανά αγώνα, τρίτη καλύτερη στο πρωτάθλημα) και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποφυγή του υποβιβασμού των Ολυμπιονικών.

Αυτός που ήθελαν
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αγκελόφσκι είναι ο παίκτης που έλειπε από το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα στη θέση του αριστερού ίντερ ήταν γνωστό και με αυτήν τη μεταγραφή όλα τακτοποιήθηκαν. Εκτός από το σκοράρισμα ο Αγκελόφσκι θα βοηθήσει και στην άμυνα, μιας και ο σωματότυπός του βοηθά σε αυτό. Ένας τέτοιος παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστική έλειπε από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, το οποίο αναμένεται να κλείσει μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (18/8), όταν τακτοποιηθούν και οι τελευταίες ελλείψεις.


Ο Γκαγκανάς στο τεχνικό τιμ
Μπορεί να άργησε, αλλά η απόφαση λήφθηκε. Ο νέος βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ θα είναι ο Κώστας Γκαγκανάς. Πρόκειται για τον παλιό προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που στη συνέχεια έγινε διαιτητής, ενώ έφτασε να είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών στη Θεσσαλονίκη. Μετά από κάποιο διάστημα εγκατέλειψε από το πόστο και ασχολήθηκε και πάλι με την προπονητική στα τμήματα υποδομής του Φοίβου Συκεών. Μάλιστα, ο Γκαγκανάς έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ το πρωί της Τρίτης (16/8), ενώ θα παρουσιαστεί και επίσημα στους παίκτες κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης


www.olapaok.gr

11 comments

Anonymous said...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ... ΤΙΜΩΡΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ή ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Anonymous said...

Sycharitiria gia ton Kosta Gagana gia tin kainoyrgia toy thesi kai stadiodromia. Poly kali epilogy o anthropos exei kai ptixio TEFA oxi tis NOMIKIS.Tha pei kai kati sosto ston allo ton anidikefto.

Anonymous said...

παρτε τον τσαβδαρη εκει στον παοκ ειναι νεος με γκαυλα και μελλον.μην χτυπατε το κεφαλι σας αυριο μεθαυριο...

Anonymous said...

είναι αυτοί για Τσαβδάρη! Τον Σκοπιανό με 1.300ευρώ τον πήρανε και θα τον διώξουνε όποτε γουστάρει ο γιός του πετρίδη.

Anonymous said...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΙΧΑΙΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!!!!!!!! Ο ΓΚΑΓΚΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Anonymous said...

σιγά μην πάρουν και τον Δημόλα...

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΡΕ 5:26 ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΕΤΙΩΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΠΟΝΗΤΗ Α' ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?

Anonymous said...

mexri tin Pempti tha mathoume ti ginetai me tin metagrafi toy Maragkou? H exei teleiwsi h istoria edo, pios to epnixe o kontos H o petridis?

Anonymous said...

ena termari kai full gia prwtathlima PAOKARA!!!

Anonymous said...

Δεν κατάλαβες 9:23 έναν πρόεδρο-έναν έφορο-έναν προπονητή και ένα τερμάρη χρειαζόμαστε για να πάμε φουλ για πρωτάθλημα.(ξέχασα και έναν ηθοποιό).

Anonymous said...

sto ginekeio kanena neo?