«Λύγισε» στην πρεμιέρα η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Λύγισε» στην πρεμιέρα η ΑΕΚ

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας γνώρισε την ήττα από την πιο έτοιμη Γκούμερσμπαχ στο πρώτο παιχνίδι της για το τουρνουά «Ντομπόι»

Με ήττα ξεκίνησε το τουρνουά «Ντομπόι» η ΑΕΚ. Η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης ηττήθηκε από την πιο έτοιμη Γκούμερσμπαχ με 18-38.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Γερμανικός σύλλογος έχει πάρει ήδη μέρος σε πέντε παρόμοια τουρνουά ως τώρα και δεν βρίσκεται στο μοντάρισμά του όπως δηλαδή η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη παρουσιάστηκε αρκετά κουρασμένη (λογικό αν σκεφτεί κανείς πως βρίσκεται μεσούσης της προετοιμασίας της και πραγματοποιεί καθημερινά προπονήσεις ακόμα και αυτές τις ημέρες στη Βοσνία). Ο τεχνικός της Πρωταθλήτριας Ελλάδος θέλει μέσα από αυτά τα παιχνίδια να δει την κατάσταση των παικτών του και να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα ενόψει της συνέχειας, κάτι που σημαίνει πως μικρή σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ, άλλωστε, αποδέχθηκε την πρόταση των διοργανωτών με σκοπό την αποκόμιση εμπειριών ενόψει των Ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Να σημειωθεί πως την φιλική αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 3000 φίλοι του αθλήματος (όπως και σε κάθε αγώνα) δείγμα της αγάπης που έχουν στην χώρα για το άθλημα.
Τέλος, το μεσημέρι της Τετάρτης οι διοργανωτές παρέθεσαν δείπνο σε όλες τις αποστολές των ομάδων. «Παρών» ήταν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης καθώς και ο Υπουργός Αθλητισμού.

2 comments

Anonymous said...

Ωραία εμφάνιση.Και χορηγός ή LG? Η ΑΕΚ φαίνεται να βαδίζει σε σωστό δρόμο.Αρκεί να μην διαλύσουν την προσπάθεια τίποτα χασικλήδες.

Anonymous said...

DEN EINAI XORIGOS EINAI OTI EMFANISEIS EMEINAN APO TO PODOSFAIRO...