ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή (1 και 2/10/2011) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας ώρα 6μμ. θα πραγματοποιηθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Νέας Ιωνίας για το Κύπελλο Κυπελλούχων Γυναικών, 2ος γύρος, με την Ολλανδική Ντάλφσεν.

Διαιτητές: Χαραμπάγιου /Στανέσκου Ρουμανία
Delegate: Καρεκλάς /Κύπρος

Η προπονήτρια του ΟΦΝΙ Σοφία Ναϊσίδου δήλωσε: «Η ομάδα φέτος θα είναι ανανεωμένη θα διεκδικήσει την πρόκριση αλλά έχει ένα βαθύ προβληματισμό που έχει να κάνει με την οικονομική συγκυρία. Παρόλαυτα θα διεκδικήσει την πρόκριση. Καλούμε όλους τους φιλάθλους του χάντμπολ να έρθουν και να ενισχύσουν την ομάδα σε αυτά τα δυο σημαντικά παιχνίδια όπου οι παίκτριες θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ».

Φωτεινή Λαφάρα διεθνής παίκτρια Νέας Ιωνίας: « Δεν είμαστε ακόμα έτοιμες θέλουμε να παίξουμε καλό χάντμπολ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για εμάς αυτά τα παιχνίδια είναι μια γιορτή θα πρέπει να τα χαρούμε και με οποιοδήποτε αποτέλεσμα θέλουμε να βγούμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο»

Λαμπρίνα Τσακάλου διεθνής παίκτρια Νέας Ιωνίας: «Έχουμε δουλέψει για αυτό το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Την ομάδα αυτή την ξέουμε γιατί αγωνίστηκε κόντρα στην Ορμή, είναι στα κυβικά μας και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

4 comments

Anonymous said...

λαμπρινα μη φας εχουμε γλαρο

Anonymous said...

Στα κυβικά σας ήταν Λαμπρίνα μου οι Ολλανδέζες; Δεκάμπαλο χαλαρό, με ίδια κυβικά δεν έχω ξαναδεί...!

Anonymous said...

as mhn eixate thn sliakoba na valei 10 gol kai na ths kovei sthn amyna kai tha trwgate 40ara !

Anonymous said...

dikio exeis file ,, mono h shliahova kanei thn diafora sth ionia , me duo agwnes mphke sths top 50 me 16 gol sthn evrwph kai oles oi alles me treis kai tesseris agwne , oute h vaviadou tha patras den mporei na thn koitaksh toso pshla pou eine sthn lista , ti kathete to koritsaki sthn ellada , eine makran h kalhterh paiktria sthn ellada !