Με Ρουμανία η εθνική γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Ρουμανία η εθνική γυναικών

Την Ρουμανία αντιμετωπίζει στις 17.00 στο Μίκρα 3 η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών το Σάββατο (22/10) στο πλαίσιο των προκριματικών για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2012


Είναι η δεύτερη αναμέτρηση της εθνικής στον όμιλο ενώ στην πρώτη με την Σερβία την είχε χάσει με 20-36. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Παλαμάς είπε για την αναμέτρηση: «Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσομε το φαβορί του ομίλου, τη Ρουμανία. Στην ομάδα αυτή οι 9 αθλήτριες ανήκουν στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ρουμανίας και οι υπόλοιπες παίζουν σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όσο για εμάς υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών ενώ θα μας βοηθήσει και η Νάνσυ Στρατάκη που αύριο θα ενισχύσει με την αγωνιστική παρουσία της την ομάδα»

Δηλώσεις


Η Νάνσυ Στρατάκη στάθηκε
 
 στις εντολές του προπονητή: « Δεν ήμουν στο πρώτο παιχνίδι τα πράγματα ήταν δύσκολα με τη Σερβία. Η ομάδα έπαιξε όμως με ψυχή. Όσο για αύριο ο προπονητής, μας λέει να παίξουμε με πάθος και να εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε μάθει»

Η Λαμπρίνα Τσακάλου σχολίασε: «Η Σερβία βρίσκεται σε ένα επίπεδο υψηλότερο από το δικό μας. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Η Ρουμανία είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στο παγκόσμιο στερέωμα τα πράγματα είναι εξίσου δύσκολα και μάλιστα και δυσκολότερα. Πάμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να εκπροσωπήσουμε τα ελληνικά χρώματα»

Για την Φραγκούλα Παπανικολάου, σημασία έχει να δώσουν μια καλή εικόνα: «Είμαστε ευχαριστημένες γιατί απέναντι στην τόσο σημαντική αυτή ομάδα δείξαμε χαρακτήρα και χωρίς προετοιμασία. Στο αυριανό παιχνίδι ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε πολύ δεμένες μεταξύ μας. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει στα σωματεία μας επιδιώκοντας να δώσουμε μια καλή αγωνιστική εικόνα της εθνικής».

No comments