Ευρώπη και... μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευρώπη και... μεταγραφή στον ΠΑΟΚ


ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ
Η αναμέτρηση με την ουγγρική Ταταμπάνια (Μίκρα, 6 μ.μ.) για τον β' γύρο του EHF Cup μπορεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΟΚ, όμως δεδομένα στο μυαλό διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται περισσότερο το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα με τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.
Η πιθανότητα απόκτησης και άλλου ξένου παίκτη, που είχε εκφραστεί πριν από την πρεμιέρα της Α1 από τον Αντώνη Σαουλίδη (ανάλογα με την κίνηση των διαρκείας και τις χορηγίες), έχει αρχίσει να συζητείται έντονα. Με το επιθετικό πρόβλημα στην περιφέρεια να είναι εξαιρετικά έντονο τα ενδεχόμενα είναι τρία στον ΠΑΟΚ. Το πρώτο είναι η απόκτηση δεξιού ίντερ που θα είναι «μπόμπερ», με τον Σεβαστίδη να πηγαίνει στα εξτρέμ στη θέση του αναξιόπιστου (αγωνιστικά και πειθαρχικά) Ιωαννίδη. Το δεύτερο έχει να κάνει με την περίπτωση αντικατάστασης του αριστερού ίντερ Ανγκελόφσκι που δεν έχει πείσει πως μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα με υψηλούς στόχους, ενώ το τρίτο ενδεχόμενο είναι ο συνδυασμός των δύο πρώτων.



Μέσα σε αυτό το κλίμα, η αναμέτρηση με την Ταταμπάνια εξακολουθεί να έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού ο ΠΑΟΚ αναζητάει την πρώτη νίκη του σε επίσημο αγώνα. Οι Ούγγροι δεν είναι φόβητρο, δεν έχουν ξένο παίκτη στο ρόστερ τους και δεν τους λείπουν οι ευρωπαϊκές παραστάσεις. Αυτή είναι η τέταρτή τους συμμετοχή στο EHF Cup. Πέρυσι έφτασαν στους «16», ενώ το 2004-05 και το 2005-06 σταμάτησαν στον γ' γύρο.
«Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Απέναντί μας θα έχουμε μια έμπειρη ομάδα. Θα επιδιώξουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να αφήσουμε πίσω το άσχημο ξεκίνημα στην Ελλάδα» σχολίασε ο πίβοτ του ΠΑΟΚ, Νίκος Κοκκώνης.
Χθες έγινε και η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας αλλά και των χορηγών του ΠΑΟΚ. «Γίνεται μια νέα προσπάθεια, μετά την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος. Η βοήθεια των φιλάθλων, του Ερασιτέχνη και των χορηγών είναι μεγάλη και τους ευχαριστούμε. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί. Αρχικά βλέπουμε τετράδα και στη συνέχεια θα πάμε και ψηλότερα. Ελπίζουμε να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος» τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων.

1 comment

Anonymous said...

ΠΑΟΚΑΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ; ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ; ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 15-20 ΓΚΟΛ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΠΟΡ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΡΩΤΕ ΦΑΠΕΣ