Ήττα από την Oλλανδική Lions - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ήττα από την Oλλανδική Lions

Από www.onsports.gr
Η ΑΕΚ έχασε με 27-25 από τη Lions στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Με σκυμμένα κεφάλια αποχώρησαν από το κλειστό του Λαυρίου οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά την ήττα τους από τη Lions στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Η «Ένωση» έχασε με 27-25 και πλέον χρειάζεται νίκη με διαφορά τριών γκολ στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Ολλανδία για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία.
Βασικό πρόβλημα του συγκροτήματος του Γιάννη Αρβανίτη ήταν η άμυνα, που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κρατήσουν τη Lions μακριά από την εστία τους.


ΑΕΚ: Καφφάτος, Μπακαούκας 9 , Αϊβάζης , Γεωργιάδης 2, Γιαννόπουλος, Βακάλης, Κοκολοδημητράκης 3, Κουλούρης, Κόντης, Συγγάης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης 3, Παπαδόπουλος 1, Μαξίμοβιτς 5.

Lions: Πέγιοβιτς 5, Μιούλενς 3, Φενρόι 1, Κόβερς 1, Φαν Ντε Βαλ, Μέιερ2 , Κρέμερς, Μιρίτσκι 11, Φαν Λέβεν, Γιάνσεν, Τίμερς, Στάινς, Μπταρτ, Φέριανς, Τ. Φεριανς 1, Χότινγκ.

11 comments

Anonymous said...

έλα, να βγουν όλοι οι πονεμένοι να σχολιάσουν....

Anonymous said...

Πονεμένος είσαι συ απο την ΑΕΚ σίγουρα.Ξεκινάμε απο κει...

Anonymous said...

Για τα 'λιοντάρια' είναι φέτος η ΑΕΚ τελικά. Έδιωξε Μεγαλοοικονόμου και Μάνιτς (και Παρκχανιουκ) για να πάρει τον Κοκό με κοιλιά ταβερνιάρη και τον μυρωδιά τον Σέρβο. Φαντάζομαι βέβαια ότι τουλάχιστον δεν πρέπει να τους πληρώνει πάνω από 1000 ευρώ και τους 2, γιατί άμα τους πληρώνει τότε και η διοίκηση είναι για τα θηρία.

Anonymous said...

Κακέ 12.35, "ταβερνιάρη" τον "ταβερνιάρη" τον αλλο μυρωδιά (!) χαχαχαχαχα ντροπή σου που λες αληθειες τωρα θα αρχίσουν οι αληταράδες να βριζουν . Διαλυμενα ΟΛΑ τα πρωταθλήματα κλπ οι αεκοπαοκτζιδες με τους χθεσινους βρωμερους παραγοντες και "φιλαθλους" ΧΑΟΣ
Όλα τα λεφτά η "μετάδοση" του αγώνα "κουτσοί - κουλη" του αεκακιού που στο χαντμπολ είναι αεκάρα! Και μετά σου λέει τουλαχιστον κάποιος "μεταδίδει" χαντ.. μπρος σκατα πισο απόσκατα..

Anonymous said...

katarxhn o servos o maximovits epaixe polu kala, einai kaluteros tou manic kai tha to apodeixei!!! esu 12:35 hsoun sto ghpedo kai ton les myrwdia? exw parakolouthisei ola ta paixnidia ths AEK toso sthn slovakia oso kai sthn ellada kai sou lew oti h AEK tha parei pali to double kathws epishs kai thn prokrish to savvato, otan etoimastei o koko giati akomh einai anetoimos, tha trexete na kryfteite oloi

Anonymous said...

Φέτος θα γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ Διομήδη, Δούκα και ΑΕΚ για τους τίτλους.

Anonymous said...

O Koko na ma8ei na strivei prwta, kai meta na etoimastei, xeiroteros apo ntalika einai, perastika sas me to palto, o an8rwpos einai tempelis, min perimenete veltiwsi.

Romeo said...

kala 4 52 auto tha to doume...
sto telos tha proskunate pali opws persi!!!
o maximovits xthes htan o kalyteros paikths ths AEK

Anonymous said...

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΕΚ LIVE ΤΟ HANDBALL ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ?? ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΚ ΝΤΑΜΠΛ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ .ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ..ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΚΑ ΕΑΝ ΞΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΞΛΗΜΑ

Anonymous said...

Εμφανιστηκε και το AEK-LIVE. Που ήταν αυτοί κρυμμένοι μετά το Άργος? Λαλίστατοι πριν το παιχνίδι, μούγκα μετά. Που να πάτε ρε με τις νταλίκες και τα παλτά...

Anonymous said...

Τους αεκλάιβ, αν γραφουν έτσι τους θέλουμε εδώ να ανταλάσουμε απόψεις και στα γήπεδα αν φερονται σαν άνθρωποι και ελέγχουν μερικά νούμερα είναι εκπληκτικοί και αξία για το άθλημα Και την ΑΕΚ θέλουμε και την χρειαζόμαστε να συμμετεχει και να παίρνει και πρωταθλήματα, ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ και με αβέβαιο μελλον και να πρέπει να κερδίζουν οποσδήποτε είναι το πρόβλημα. Για τις λάθος επιλογες κολοκο, αιβγαζ δεν φυαίει ο αγνός αεκτζης, ούτε φταίει για την παρακμή του Φιλιππου. Ο κακός οπαδος της αεκ που δεν σέβεται την προσπάθεια Δούκα Διομήδη ή καταδέχεται χλευάζει τον Κυδωνάκο ...ε είναι φάουλ.