Ο ΟΠΑΠ χορηγός της Α1 ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΟΠΑΠ χορηγός της Α1 ανδρών

O OΠΑΠ ενέκρινε χορηγία προς στην ΟΧΕ, για την Α1 Εθνική Κατηγορία Χάντμπολ Ανδρών και Α1 Εθνική Κατηγορία Χάντμπολ Γυναικών, συνολικού ύψους 100.000€. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί η σχετική σύμβαση μεταξύ των δυο μερών.

7 comments

Anonymous said...

kai pou tha pane auta ta lefta?

Anonymous said...

να και κάτι καλό για το αθλημα μας!

Anonymous said...

τι γίνεται με το μπητς χαντμπολ, ετοιμάζεται μεγάλο φαγοπότι?????

Anonymous said...

Αμάν μωρε με την μικροψυχία μερικών μερικών. Πόσο ανασφαλείς είστε; Σε κάθε ανάρτηση βγάζετε την χολή σας. Εδω έχουμε για το άθλημα μας μια καλή - έστω και κομματική προσέγγιση - εξέλιξη.
Και αντί να χαρούμε ότι ανασαίνει η ΟΧΕ απο τις περικοπές και ο ΟΠΑΠ κοιτάει και σε άλλα αθλήματα βγάζουμε την χολή μας και τις ανασφάλειές μας. Έλεος ρε παιδιά. Έχουν γίνει μαλακίες απο την ΟΧΕ αλλα αυτό ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη.Και αντί να χαρούμε βρήκαμε πάτημα για μαλακίες!!

Anonymous said...

tha balei tous agones kai sto stoixhma?

Anonymous said...

auti i xorigia apo ton opap ginetai se oles tis omospondies olympiakwn athlimatwn..... twra gt se emas tous "afrikanous" theloun na mas to parousiasoun san to 8 thauvma tou kosmou ,pragmatika den to katalavainw... me exoun perasei gia amerikanakia entelws....(mexri kai sto mouseio athlitismou einai xorigos o opap..... gia osous katalavainoun ellinika...... )

Anonymous said...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΓΑΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΤΕΙ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΗΣΗ;Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ,Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ,ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ.ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ. ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!