Ο Στέλιος νίκησε τον Στέλιο! ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ 20-29 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Στέλιος νίκησε τον Στέλιο! ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ 20-29


Ο ΠΑΟΚ του Υετίων επικράτησε 29-20 της ΧΑΝΘ του Σεϊρεκίδη στο ματς των εορταζόμενων και πρώην συνεργατών.

Ένα ματς ιδιαίτερο από κάθε άποψη διεξήχθη στο κλειστό της ΧΑΝΘ, ωστόσο τελικώς δεν πήρε το χαρακτήρα του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, όπως φαινόταν στα χαρτιά. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε σχετικά εύκολα 29-20 της ΧΑΝΘ και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την τετράδα έναντι της αντιπάλου του, που πλέον έχασε πολύτιμο έδαφος για τα πλέι- οφ, αλλά και την 5η ευρωπαϊκή θέση. Πρόσωπα της αναμέτρησης δεν ήταν άλλα από τους δύο εορτάζοντες προπονητές τον Στέλιο Σεϊρεκίδη και τον Στέλιο Υετίων, οι οποίοι για πολλά χρόνια ήταν συνεργάτες στον «δικέφαλο» του Βορρά, ωστόσο φέτος είναι αντίπαλοι. Ο νέος «μαθητής» και νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που χαμογέλασε, κερδίζοντας τον «δάσκαλο» προπονητή της ΧΑΝΘ.

Δηλώσεις-Συνθέσεις:
«Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο δώρο»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων σχολίασε: «Ημασταν συγκεντρωμένοι και στα 60 λεπτά. Παίξαμε πολύ καλά και βγήκε η δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση. Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο δώρο. Η νίκη αυτή καθώς και οι τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες είναι ένα καλό σκαλοπάτι για την συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Ηταν διαβολική σύμπτωση να παίξουμε αντίπαλο με τον Στέλιο ανήμερα της εορτής μας, αλλά δεν ήταν ένα ματς Υετίων- Σεϊρεκίδη. Τον Στέλιο τον εκτιμάω απεριόριστα και του εύχομαι καλή επιτυχία».

«Πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα»

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΧΑΝΘ Στέλιος Σεϊρεκίδης επεσήμανε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και κάναμε ποιοτικό ματς, αλλά στο δεύτερο δεν είχαμε την στόφα που θα έπρεπε. Με προβληματίζει η εικόνα της ομάδας, εξάλλου τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι ένας καθρέπτης για το που βαδίζουμε. Ισως πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράματα και να βρούμε λύσεις. Από την μία μέρα στην άλλη δεν αλλάζουν τα πράγματα. Μας λείπουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια απέκτησε μέταλλο και δικιά του δυναμική. Ηταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια».





ΧΑΝΘ- ΠΑΟΚ 20-29

Τα δεκάλεπτα: 5-5, 8-8, 11-14 (ημχ), 15-18, 17-21, 20-29

ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Τίκος, Τσαβδάρης, Σπυρόπουλος 4, Κοκτσίδης 1, Λάππας 2, Ναουμίδης, Τσιρώνης, Κουτσικόπουλος 4, Ευαγγελίδης 4, Ορφανουδάκης, Αργυρίου, Ανανιάδης 1, Κεσίδης 3, Παντελίδης 1.

ΠΑΟΚ: (Στέλιος Υετίων) Κνιέζεβιτς, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Αποστολίδης Β. , Πετρίδης 5, Ανγκελόφσκι 3, Ιωαννίδης 3, Τσακίρης 2, Τσίλης , Σεβαστίδης 3, , Κεσίδης 1, Πίτσιος, Αποστολίδης Π. 3, Κοκώνης 6.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος - Μπέτμαν

Δίλεπτα: 3/9, Κόκκινη: 15:44 Παντελίδης (για επικίνδυνο παιχνίδι), Πέναλτι 2/2-3/5

33 comments

Anonymous said...

είμαι περίεργος ρε φίλε να δώ ποιόν θα βγάλουν τώρα MVP οι προπονηταράδες και οι δημοσιογραφάρες ?

Anonymous said...

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΚΝΙΕΖΕΒΙΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.MVP

Anonymous said...

Synxaritiria kai xronia polla ston Stelio Yetiwn pou pire to protathlima simera.

Anonymous said...

Ρε σεις παιδιά οι πρώην παίκτες του Δάσκαλου Σεϊρεκίδη έδωσαν ένα πολύ ωραίο δώρο στον καινούργιο τους προπονητή και μαθητή Υετίων, και τώρα από το νηπιαγωγείο προβηβάστηκε στο δημοτικό (ΑΝΤΕ Ο ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ...)

Anonymous said...

PRAVO GERA PROTATHLHMA XANA

Anonymous said...

XANEI O PAOK KRAKSIMO, KERDIZEI O PAOK MOYRMOYRA KAI EIRWNWIA. PW,PW KOMPLEX.....
EIPAME , EXEI POLOUS PIKRAMENOUS,TA TO KSEPERASETE SIGA, SIGA...

Anonymous said...

ΒΛΑΚΑ Ο ΓΟΥΡΓΟΥΜΗΣ ΕΠΑΙΖΕ.

Anonymous said...

KAI TOTE TON XENO TI TON THELOUME TSAMPA LEFTA!(PRAVO AGORI MOU TERMARI GOURGOUMH).

Anonymous said...

Τι έγινε ρε παιδιά που ήταν ο φίλαθλος λαός του ΠΑΟΚ? Μήπως σας έχουνε ΚΛ.....ΝΟΥΣ? όπως και η δίοικηση σας...

Anonymous said...

ante re paokara gera kai na skasoun oloi i ziliarides

Anonymous said...

Έχεις δίκο Υετίων 60λεπτά πέξατε πολύ καλά και με αντοχές (πές μας τί πίνουν και δεν μας δείνουν;)ή να ρωτήσουμε τον Κοτσίδα.

Anonymous said...

poios SAOUL poios GAGA..S poios YETION o KOTSIDAS kanei oli tin douleia re [apo entrives mexri ventouzes]

Anonymous said...

ΠΟΝΕΣΑΤΕ ΧΑΝΘΑΚΙΑ ;

Anonymous said...

Papavasiliiiiiiiii pousai

Anonymous said...

ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΩΡΑ ΧΑΝΘΑΚΙΑ;

Anonymous said...

εχει παει στο ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Anonymous said...

ΕΝΤΑΞΕΙ . ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Α2 2009-2010 ΚΕΡΔΗΣΕ Ο ΠΑΟΚ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΑ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΟΚΙΑ..ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΠΑΙΧΤΗ !!! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΩΜΕΣ @@ ...

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΡΓΩΣ (ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ )

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !

Anonymous said...

O Paok mazi me ton diomhdh, ton douka Kai ton filippo einai oi monadikes omades pou exoun upodomes file 1,09 opote Kai xwris lefta Mellon yparxei...

Anonymous said...

sas grafoume sta @@ mas eiste polu mikri na ta baalete me ton PAOK sunexizete tin grinia palio mizeri

Anonymous said...

afhste ta sxolia kai piaste doulia thelei arx...a to handbol kai ligi ta exoun

Anonymous said...

Φίλε 1.09 το 2009-2010 πρωταθλητής α2 ήταν ο Ιωνικός δεύτερη ήταν η Χανθ μην ξεχνιόμαστε

Anonymous said...

esy 4,22 apo to poly grapsimo einai pou diskoleuese na trexeis sto gipedo sou einai mikra kai barenan;

Anonymous said...

ΦΟΒΕΡΗ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ....

Anonymous said...

poios paok arxizei kai denei re lige . parakoloutha ligo to protathlima sproksimo apo tin diaitisia efages exthes ksupna

Anonymous said...

ΠΑΟΚ ΔΙΟΜΙΔΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 92 ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΑΠΟ ΜΙΝΙ...Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΑΝΠΑΙΔΙΚΟ (Α-Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΑΔΑ ...ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΤΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ??? ΜΕ 30 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ?ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ? ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΙΗΝΙΟ ? ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ?

Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΟ ΠΑΟΚΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΥΡΙΕ 27 Νοεμβρίου 2011 1:32 π.μ.

Anonymous said...

oooooooo re glentia... polu sas poneseeeeeeeee PAOKARA mprabo (poula tous trela gia na tous g......me na mi sukosoun kefali pote)

Anonymous said...

ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΓΚΡΙΘΗ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ

Anonymous said...

Ο Στέλιος πάλι την βρήκε την άκρη και έβαλε τον ξέμπαρκο τον Φιλίππου τζάμπα προπονητή στον Δία για να κονομάει από τη ΧΑΝΘ χωρίς να δίνει σε κανένα.Καλά που έχει έφορο τον Μακρυγιάννη και τα ακομπάει κανονικά.

Anonymous said...

12.30 katarxhn milaw Gia tis omades pou agwnizontai auth thn stigmh sthn a1 Kai ti kanoun stis upodomes... Kata ta alla Mia Miley sumvouli, eisai mikros Gia na grafeis sta blog Efoson eisai to 92! Kalutera Kane kammia proponisoula parapanw giati apo pantwgnwstes blogger xwrtasame, oi handballistes mas leipoun.

Anonymous said...

ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ? Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΜΑ ? ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ( ΑΤΟΜΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΜΠΙΚ....ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ (ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ )ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΟΥ ΣΤΗΝ Α2..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥΛΑ...

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΗΡΑΤΕ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΙΒΑΝΟ ΜΠΑΛΙΤΣ ΚΑΙ ΜΙΚΕ ΧΑΝΣΕΝ ... ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ 2423 ΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...


KYPIE 27 Νοεμβρίου 2011 9:10 μ.μ

Anonymous said...

oloi milane gia to mats tou savvatou kai esu xartaeto re file. pwww prepi na exeis fovero provlima kompleks..makarei na ixe ta a@@@@ kai oxi mono pou exei o seirekidi kai dia kai xanth kai ethniki kai den sinexizw giati tha grafo kana xrono..mine lipon stin mizeri zwoula sou kai stamamata na asxolise me auta pou se ponane..

Anonymous said...

ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΣΥΝΕΧΗΣΤΕ ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ, (Η ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ).ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΤΗΝ....ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΝΝΟΩ.

Anonymous said...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ:YOUTUBE.COM <> ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.(Θα την βρώ την άκρη μη το συζητάς. Όταν είσαι αετόπουλο πάντα θα πετάς).