Δελτίο τύπου ΟΧΕ 28-11-2011 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου ΟΧΕ 28-11-2011

ΜVP ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ο τερματοφύλακας Κώστας Γουργούμης του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε MVP της 8ηςαγωνιστικής.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι τιμή μου που με ανέδειξαν οι προπονητές ως MVP της 8ηςαγωνιστικής. Έχω κάνει και άλλες ισάξιες ή και καλύτερες εμφανίσεις. Θέλω να πω, πως με έχουν προσέξει περισσότερο οι ξένοι παρά οι Έλληνες, για το λόγο αυτό έχω υποβάλλει τα χαρτιά μου για να πάρω ρουμάνικο διαβατήριο, διότι έχω ρίζες και από τη Ρουμανία. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να κληθώ στην εθνική Ρουμανίας. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ θέλουμε να κάνουμε σερί νίκες μέχρι να φτάσουμε στα ντέρμπι του δεύτερου γύρου. Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος». Με βάση τα στατιστικά του συλλόγου ο Κ. Γουργούμης στο δεύτερο ημίχρονο είχε ποσοστό επιτυχίας 60% στις αποκρούσεις. Προπονητής των τερματοφυλάκων της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι ο συνεργάτης του Στέλιου Υετίωνα, Κώστας Γκαγκανάς.

ΑΕΚ
Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαστε κοντά στους στόχους μας στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον Μπακαούκα


τα γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον Πανελλήνιο δεν τα εκβίασε, γυμνάζεται με σοβαρότητα. Η ομάδα τον εμπιστεύεται απόλυτα. Επίσης είναι σημαντικό πως όλοι οι παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους και όσοι δεν αγωνίζονται και βρίσκονται στην κερκίδα, είναι χαρακτηριστικό πως συμβάλλουν με τον τρόπο τους. Κανείς δεν είναι αδιάφορος»

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΞΕΚΙΝΑ Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι δυο αγώνες της 9ης αγωνιστικής λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Δούκα (με την Αγγλική ομάδα London GD HC ) και του Διομήδη (με την Πολωνική Stal Mielec) το επόμενο Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του 3ουγύρου του Τσάλεντζ Καπ.

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011, Α1 ΑΝΔΡΩΝ, 9η Αγωνιστική, -, Α' ΦΑΣΗ

ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ
18:00
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - Χ.Α.Ν.Θ

ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΔΓ
18:00
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ -ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΜετά από την απόφαση του Αθλητικού δικαστή για επανάληψη του αγώνα της 5ηςαγωνιστικής μεταξύ των ομάδων Φίλιππος-Κύδων Χανίων, τελικά ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 3/12/2011 και ώρα 18:00 στο Φιλίππειο Δημοτικό Γυμναστήριο Βέροιας.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Πάνω από 250 μαθητές και μαθήτριες πήγαν στο φεστιβάλ του Κορωπίου που για πρώτη φορά διοργάνωσε ο ΓΣ Κορωπίου σε συνεργασία με τη ΕΑΠ ΟΧΕ. Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό του Κορωπίου σε 4 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα.
Στην εκδήλωσε παραβρέθηκε και στην αρχή μίλησε ο Δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του στον τοπικό σύλλογο και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στο σύλλογο.
Ο Αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού Ανδρέας Ντούνης δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την επιτυχία του πρώτου φεστιβάλ. Υπήρχε μεγάλος αριθμός μαθητών και μαθητριών. Οι γονείς έδειχναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη γιορτή αυτή»
Ο εκ των ιδρυτών του ΓΣ Κορωπίου Μανώλης Κακάκης δήλωσε: «Θα προχωρήσουμε στη δημιουργία τμημάτων μικρών ηλικιών στις γυναίκες αξιοποιώντας και τα ταλέντα όπου είδαμε στο φεστιβάλ, ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Κώστα Κότσιρα για την συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης».

19 comments

Anonymous said...

re gourgoumi ti pineis kai den mas dineis ? ante na paikseis stin ethniki roumanias , milisa me ton georgi hadji kai eipe se perimenoun pws kai pws... sto podosfairo omws... kala tha itan prin milisoume dimosia na skeftomaste ti leme....

Anonymous said...

kala ta eipe okwstas re mpoufo.xavale sas kanei giati eiste polu ligoi

Anonymous said...

ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΚΡΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΕΞΩ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 30 ΜΠΑΛΕΣ ΣΕ ΝΤΕΠΜΠΑΡΑ.
ΜΩΡΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

Anonymous said...

tote na bgalete diabatirio kai deltio stin albania

Anonymous said...

an anaferese ston gewrgiadi filaraki 30 mpales se ntermpara exei vgalei polles fores kai paizei vasikos stin omada tou arketa xronia... min sugkrinoume tin p.....a me tin vourtsa.

Anonymous said...

poion georgiadi lete tou savva h tou xaralampous?????

Anonymous said...

Γουργούμη πρόδωσε την χώρα σου. Ωραίος.

Anonymous said...

Ντροπή στον παίκτη του ΠΑΟΚ που παραδέχεται πως γράφει στους όρχεις του πιθανή πρόσκληση από την Εθνική Ελλάδας για να παίξει σε ξένη χώρα. Οι Παοκτσήδες πρέπι να τονν γιουχάρουμε στους άλλους αγώνες γιατί του αξίζει. Να τα μαζεύει να φεύγει σήμερα κιόλας.

Anonymous said...

e oxi kai kalos o georgiadis plaka kanete???

Anonymous said...

Gourgoumeskou în afară de a fi un portar rău şi foarte moale

Anonymous said...

TO ΠΑΙΔΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ Τ/Φ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ???ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ??? ΟΕΟ>?ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ?

Anonymous said...

11.40 EGO PISTEYO OTI SAS KANEI HAVALE TO PAIDI,,,,,KAI DIKAIOLOGIMENA,,,,KAI FYSIKA PISTEYO POS DEN TO ENNOOYSE,,,,,,KALOS TERMATOFYLAKAS,KALO PAIDI ALLA ADIKIMENOS LIGO,,DEN NOMIZEIS?

Anonymous said...

trela sas poulaei o kostas.ti egine?sas ethukse to handballaki????

Anonymous said...

oxi re blaka ton eafto tou ethixe kai tous paoksides

Anonymous said...

plaka sas kanei o kostakis .
kai profanos kai o idios einai gia gelia .
ayto einai to epipedo ton paikton stin ellada. xavales plakitses kai frapedakia

Anonymous said...

POTE EGINE PROSKLHSH STHN ETHNIKH KAI DEN TO AKOYSA ?
MHN ASXOLISTE ALLO RE PAIDIA APOGOHTEYTIKE O ANTHRWPOS EIDE KAI APOEIDE SOY LEEI DEN EIMAI... KOLHTOS ME KANENA... ,SE KANENA LOBBY ...DEN ANHKW... ,DEN TOYS PATAW OLOYS ENA KSEXESMA TO POLY POLY NA MH ME KSANAKALESOYN STHN ETHNIKH...MPOYAHAHAHA!!!!

Anonymous said...

panivlaka 9.32 mallon eisai enas apo tous thigmenous

Anonymous said...

nai eimai enas thigmenos paoksis den eisai blakas to katalabes

Anonymous said...

diladi kai paoksis kai panivlakas