Ευαγγελίδης: "ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ". Μπακαούκας: "ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευαγγελίδης: "ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ". Μπακαούκας: "ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ"


Σήμερα στις 18:00 στο ΔΑΚ Συκεών είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ανδρών ενόψει της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 με αντιπάλους Κύπρο (4 Ιανουαρίου- Μίκρα 3, 8 Ιανουαρίου Λευκωσία) και Βοσνία (11 Ιανουαρίου- Γκόραζντε, 15 Ιανουαρίου- Μίκρα 3) για τον 6ο όμιλο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρίσκεται στις Συκιές μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου (09:30-11:30 τελευταία προπόνηση). Από το απόγευμα της Παρασκευής οι παίκτες θα έχουν ρεπό και επιστρέφουν ξανά στις προπονήσεις  το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς (18:30-20:30) στο κλειστό της Μίκρας -3-.
Ένα από τα βασικά πλέον στελέχη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο Θόδωρος Ευαγγελίδης σχολίασε: «Θεωρώ πως η πρόκριση θα κριθεί κόντρα στην Βοσνία, χωρίς να υποτιμάω
την Κύπρο. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει θέληση για διάκριση και από τους παλιούς και από τους καινούργιους αθλητές. Το άσχημο είναι πως δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Βόσνιοι. Στα δύσκολα η Ελλάδα έχει δείξει πως τα καταφέρνει, όπως έγινε για παράδειγμα στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2011 κόντρα στο Μαυροβούνιο, που ήταν από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη. Θεωρώ πως 8 χρόνια μακριά από μεγάλη διοργάνωση είναι πολλά. Όλοι μας έχουμε ευθύνες για αυτό, εμείς οι αθλητές, η ομοσπονδία, οι προπονητές. Όμως πρέπει να τα αφήσουμε πίσω και να γίνουμε μια μπουνιά.  Διακρίνω σε όλους πως θέλουν μια μεγάλη διοργάνωση, άλλοι για να τελειώσουν την καριέρα τους, άλλοι για να την ξεκινήσουν με μία διάκριση. Το σημαντικότερο όμως είναι πως θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο του αθλήματος στη χώρα μας», σχολίασε ο νεαρός αριστερός ίντερ της ΧΑΝΘ, ενώ για την προσωπική του καριέρα δήλωσε: «Είναι μεγάλο κίνητρο για μένα η Εθνική. Όλο αυτό το διάστημα είναι αυτή που με βοήθησε να ανέβω επίπεδο. Όνειρο μου είναι το εξωτερικό και άμεση προτεραιότητα μου είναι να φύγω έξω, αλλά πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες και η ομάδα φυσικά», κατέληξε.

ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ: «ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ»
Από την πλευρά του ο δεξιός εξτρέμ της ΑΕΚ και της Εθνική Χριστόφορος  Μπακαούκας σχολίασε: «Είναι στο χέρι μας η πρόκριση. Θέλει πολύ δουλειά ωστόσο, διότι δεν είναι εύκολα ματς. Χρειάζεται σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Η γεύση που μου άφησαν τα φιλικά με την Τυνησία είναι πως υπάρχει ομαδικότητα, θετικό κλίμα και όλοι μας έχουμε κοινό σκοπό»

3 comments

Anonymous said...

ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ Σ ΕΣΑΣ Ο ΟΠΑΠ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΚΗ!

Anonymous said...

ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ Σ ΕΣΑΣ Ο ΟΠΑΠ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΚΗ! ΟΡΕ ΕΓΩ Τ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΝΩ ΕΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ;

Anonymous said...

ti ennoeis?