ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ… ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ… ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΠΑΟΚ

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε την συμμετοχή του ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε με 40-21 εκτός έδρας της Ακαδημίας Πάτρας και στον 2ο γύρο του θεσμού θα αντιμετωπίσει στην Βέροια τον Φίλιππο.

O τεχνικός της Ακαδημίας Πάτρας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος σχολίασε: «Ηταν μια γιορτή για εμάς. Για ένα 20λεπτο κοντράραμε τον ΠΑΟΚ, αλλά μετά δεν αντέξαμε και υποκύψαμε φυσιολογικά». Προβληματισμένος από την απόδοση κάποιων παικτών εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ακαδημία Πατρών ο Στέλιος Υετίων. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" χαρακτήρισε αναμενόμενη την νίκη- πρόκριση, τονίζοντας ωστόσο ότι τα 21 γκολ που δέχτηκε ο "Δικέφαλος" είναι πάρα πολλά.

Συγκεκριμένα τα όσα είπε:

Για την νίκη και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ:"Αναμενόμενη η νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά από εκεί και πέρα έγιναν κάποια ατομικά λάθη περίμενα πιο σοβαρή την ομάδα"

Για το τι τον ενόχλησε: "Έγιναν κάποια ατομικά λάθη που μας ενόχλησαν, δεν υποτιμώ τον αντίπαλο αλλά τα 21 γκολ που δεχτήκαμε είναι πολλά. Η διαφορά στο σκορ έχει να κάνει με το γεγονός ότι εμείς τρέξαμε παραπάνω είχαμε σωστές επιλογές ωστόσο έπρεπε να είχαμε λίγα περισσότερα σε ατομικό επίπεδο. Υπήρχε μία χαλάρωση στην άμυνα που δεν πρέπει να υπάρχει και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στα τελειώματα".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στον θεσμό του κυπέλλου: "Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου, συνεχίζουμε έτσι".

Τι πρέπει να βελτιώσει ο "Δικέφαλος": "Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, περιμένω μεγάλα πράγματα και πρέπει να προσέξουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Υπάρχει τώρα η διακοπή, θα δοθούν και δύο τετραήμερα ρεπό στην ομάδα, ωστόσο θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό για να είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια".
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντώνης Σαουλίδης σχολίασε: «Παίξαμε σε ένα πονηρό ματς. Δείξαμε σχετική σοβαρότητα. Κρατάμε την πρόκριση και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την συμμετοχή μας στον τελικό του κυπέλλου. Ο ημιτελικός με τον Φίλιππο είναι πολύ επικίνδυνος.  Πρόκειται για έναν αντίπαλο με παράδοση που πρέπει να δούμε με σεβασμό. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το κύπελλο, που λείπει από την συλλογή μας».

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΟΚ 21-40
Τα δεκάλεπτα: 4-7, 8-14, 11-18 (ημχ.), 14-26, 18-33, 21-40
ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Γιάννης Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος Α., Παπαπαύλου 2, Φατούρος, Παπαγιαννόπουλος 4, Σακελλαρόπουλος 5, Καλούδης, Διαμαντόπουλος Κ. 1, Λύγκας, Σκινούρης 1, Γεωργίου 3, Τρουπής 4, Ιμέρ, Μπερτσιάς 1, Κότσιρας.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Μισυρλής, Παλάσκας 5, Γουργούμης, Κοκκώνης 5, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης Π. 4, Πετρίδης 4, Αγγελόφσκι, Ιωαννίδης 4, Τάτσης 2, Τσακίρης 5, Περβανάς 4, Σεβαστίδης 2, Πίτσιος 5.
Διαιτητές: Μεντζελόπουλος- Χρόνης, Κόκκινη: 54’ Τάτσης (3 δίλεπτα), δίλεπτα: 2-5, Πέναλτι: 0-1/3/3.
















3 comments

Anonymous said...

e vevea sas eftege pali i dietisia ti allo tha legate meta apo tetoia xeftila,kata alla pexate pali hardball kai oxi handball kontepsate na tous sakatepsete tous anthropous,auta eprepe na ta dei o k.pilafas kai na xegraftite ap to handbaliko xarti tis ellados..gia to mono pou stenaxorieme einai gia enan athliti sas ton troupi sas epsaxne polu kai autos.tha to katalavi alla tha einai arga tote tha exei xeftilisti kai autos meta apo tetoia kariera ston xoro tou handball..

Anonymous said...

poios troupis re .
aytos apo sponta epaikse xantmpol ,
as einai kala to kollitari .
oyte stin kato raxoula den tha epaize

Anonymous said...

ta parales re si!!!einai monos pou axizi,alla den exei katalavei pou exei paei leme.i ipolipi den eprepe na paizoun pouthena..