ΔΙΛΕΠΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΛΕΠΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ


Του Ν. Μαχαίρα

*Τα σωματεία της Α2 Ανδρών έχουν τα δίκια τους σχετικά με την αλλαγή στο καθεστώς των μετακινήσεων. Όμως η ειδική προκήρυξη λογικά έφτασε στα χέρια τους μια ημέρα πριν την κλήρωση. Άρα ακόμα κι αν δεν γνώριζαν την αλλαγή, μια απλή ανάγνωση θα έλυνε τις όποιες απορίες οι ενστάσεις υπήρχαν ένα 24ωρο πριν μπουν στην κληρωτίδα.

*Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί πως με τη νέα χρονιά ο Νίκος Βουτσάς θα ενισχύσει και πάλι το ρόστερ του Αερωπού. Αν συμβεί αυτό τότε η ομάδα της Έδεσσας θα έχει μια σημαντική λύση στην περιφέρεια και αν χωρίς τον δεξιόχειρα ίντερ έδειχνε ικανή να κάνει ζημιές, με την επιστροφή του θα αυξήσεις τις πιθανότητες να τις πραγματοποιήσει.

*Αν όλα πάνε καλά ακόμα ένας Έλληνας διεθνής θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά σε ομάδα του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα της Γερμανίας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αφού από το καλοκαίρι μαζί με τον μάνατζέρ του αναζητούσαν την κατάλληλη ομάδα για να φύγει από την Ελλάδα.


*Το κενό όμως που θα αφήσει στην ομάδα του είναι αρκετά σημαντικό, έστω κι αν μέχρι στιγμής ο νεαρός δεξιόχειρας περιφερειακός δεν έχει πιάσει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση. Ίσως να φταίει και το γεγονός πως χρειάστηκε να περιμένει αρκετά μέχρι να φύγει και η ψυχολογία του δεν ήταν η καλύτερη. Πάντως το πρόσωπο που παρουσίασε στην Εθνική στα φιλικά με την Τυνησία ήταν πολύ καλύτερο.

*Όποιος περνούσε από τα γήπεδα που φιλοξένησαν  το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στη Θεσσαλονίκη έπαιρνε κι από μια μπάλα για ενθύμιο. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η επιστροφή στις αποθήκες της ΟΧΕ μόλις 60-80 από τις 350 που είχαν αγοραστεί με συνολική αξία περίπου 22.500 ευρώ (ο υπολογισμός αφορά τιμές λιανικής σε προσφορά).

*Στο φάκελο υποψηφιότητας του Μαρόκο για την ανάληψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος beach handball το 2014 (για το οποίο υποτίθεται πως υπήρχε κι ελληνική υποψηφιότητα) σύμφωνα με τις πληροφορίες η προσφορά για δωμάτιο ξενοδοχείου ανερχόταν στα 50 ευρώ την ημέρα. Η ελληνική ποια θα ήταν;

25 comments

Anonymous said...

ο παικτης ειναι ο Ευαγγελιδης
το βρηκα ?
τί κερδιζω ?

22500/350 = 64,28e

Anonymous said...

ένα φάσκελο...

Anonymous said...

Έδεσσα φούλ για Ευρώπη...

Anonymous said...

τί παπάρας εισαι ρε 5.55 !

Anonymous said...

Ο ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΦΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ η ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ.

Anonymous said...

Ο ΣΚΟΥΦΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ (ΜΗΝ ΓΙΝΑΣΑΙ ΚΑΚΟΣ, ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...). ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΠΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ.
Ο ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ, ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ...


Ο ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Anonymous said...

To "O ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ" ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ COPY-PASTE, SORRY.

Anonymous said...

Και Σωκράτης Σκούφας στην Έδεσσα! Αληθεύει???

Anonymous said...

Και καλα έκανε ρε άχρηστοι όλοι, έδωσε στα σωματεία και στους ανθρώπους που ματωσαν για την διοργάνωση...
Το παγκόσμιο το κάνανε οι εθελοντές και όχι όλοι οι μπούφοι και οι καρακάξες χιλίων καρδιναλιων της ομοσπονδίας...

Anonymous said...

gia tis mpalles toy 2004 giati de lete tipota kai makari na htan mono mpales (apo gazes mexri taraflex fagwthikan)
tote de milouse kaneis palioxarakthres eee palioxarakthres!!!!!!!

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ said...

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια συμβούλων και υπαλλήλων. Είναι απολαυστικά. Καταρχήν αφού ξέρετε ποιος είμαι γιατί δεν λέτε σε αυτόν ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ, να με περιορίσει;

Για το ποιός γελάει με ποιόν, μάλλον έχουμε διαφορετική προσέγγιση. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά δεν πείθετε τον κόσμο σε τίποτα. Επίσης δεν γνωρίζω αν όταν πήγε στα δικαστήρια ο Αλικάκος, είχε πλαστά Φ.Α και μαρτυρία ανθρώπου που συνυπόγραψε το φύλλο για να μην τιμωρηθεί η ομάδα του με -3 βαθμούς, όπως έχω στα χέρια μου.

Σχετικά με την πρόεδρο της ΔΕΠ και εκπρόσωπο του ΑΟ Φούρεσι έχω να πω τα εξής. Ας αφήσει την αλαζονική συμπεριφορά και ας μας πει το έργο που έχει αναλάβει και έχει εκπληρώσει και ποιες οι παρεμβάσεις της τα τελευταία χρόνια συνεχούς παρουσίας της στο ΔΣ της ΟΧΕ και ΕΣΧΑ. Και επειδή όλοι γνωριζόμαστε στο χώρο και όλα μαθαίνονται "...ουδείς ασφαλέστερος εχθρός απ' τον ευεργετηθέντα αχάριστο..."

Anonymous said...

το καλό με τις μπάλλες είναι ότι μεγάλο αριθμό από αυτές πήρε και προπονητής σωματείου(έμμισθος στο 2011)που δεν είναι σε αντρική ομάδα

Anonymous said...

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛO ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΤΑ email, ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ TA ΣΤΕΛΝΟΥΝ , Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΦΙΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΟΝΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.

Anonymous said...

Βαγγέλη δεν είναι σωστό να εκθέτης έναν ιστορικό σύλλογο με αυτόν τον τρόπο.
Είσαι ένας περαστικός γονέας ,που ασχολείται με το χάντμπολ λόγω των παιδιών του .
Όσο για το ΦΑ που λες ότι έχεις εσύ, είναι με τα αναπτυξιακά μεγάλης ομάδας, από την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 πρέπει να εμπλέκεσαι και εσύ, γιατί ενώ το ήξερες δεν το ανέφερες στο ΔΣ (ένωσης) που ήσουν μέλος αν θυμάμαι καλά (και κάπου αλλού).
Αυτό λέγετε δόλος .Ξέρεις εσύ, ασχολείσαι αρκετά με αυτά!
Τώρα για την Κούλα ,επειδή είχες μαζί της κόντρα δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι(και ανώνυμα).Είναι ένα μέλος του χάντμπολ από το 1980.
Θα σε περιμένω στην ΓΣ (αν σε έχουν εκπρόσωπο) με πολλή αγάπη.

Anonymous said...

Οι μπάλλες δεν αγοράσθηκαν. Ήταν στα πλαίσια της χορηγίας της Select προς την IHF.

Για τα Taraflex του 2004:
Των προπ/ρίων παρέμειναν στα κλειστά εκείνα (Ιωνικού, Ρέντη, Παλλήνης, Ζηρίνειο), όπως ήταν η συμφωνία της ΑΘΗΝΑ 2004 με τους ιδιοκτήτες τους.

Τα αγωνιστικά χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα από την ΟΧΕ (τα 3 χρωμα).

Του προθερμαντηρίου είναι εκείνο που είναι στρωμένο στο Βύρωνα.

Anonymous said...

'20 Δεκεμβρίου 2011 1:09 μ.μ.

'Οι μπάλλες δεν αγοράσθηκαν. Ήταν στα πλαίσια της χορηγίας της Select προς την IHF.''

Αυτό δεν είναι το θέμα. Το θέμα είναι που πήγαν.

Anonymous said...

oi mpales panivlaka profanos pigan sta xeria ton paikton kai prospathoun na valoun me aytes goal.
opos alloste armozei kai se mia mpala prepei ayti na kataligei sta dyxtia .
mas exete priksei t arxidia me tis kolompales

Anonymous said...

exeis dikio re file polu kouventa gia tis kolompales kalutera na milisoume gia ta peripou 3.000.000 euro pou dinei to kratos stin oxe kathe xrono gia panw apo 10 xronia...... eeee ??? na milisoume gia tin anaptuksi mipws ? gia tis ethnikes omades pou paizoun tzampa ? gia tous aplirwtous diaitites ? gia tis enwseis maimoudes me emisthous upallilous ? gia ta swmateia maimoudes me psifo ? gia tous proedrous marionetes ? gia tin metafora twn grafeiwn tis oxe pou den egine pote giati den voleve tis kopelies ? (tis volevei na pigainoun sto kentro tis athinas gia douleia vlepeis...) gia ti na milisoume re kseftiles ? peite mas eseis !!!!!

Anonymous said...

Θα σας πω εγώ που πήγαν οι μπάλες του Παγκοσμίου, τις έχουν ο Σειρεκίδης που τις έδωσε στον Δία, ο Νατσιόπουλος που τις κρατάει σπίτι για την εποχή που θα κάνει ομάδα ανδρική, ο ΠΑΟΚ φυσικά που σούφρωσε γύρω στις 50 και η ΧΑΝΘ. Ο Σκούφας δεν τις κατέγραψε επίτηδες για να τις λεηλατήσουν όσοι έχουν κλειδιά καμμιά δεκαριά δηλαδή των γραφείων της μίκρας που είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Και υπάρχει και άλλο υλικό που έμεινε στα γήπεδα.

Anonymous said...

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΟΧΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Anonymous said...

Μπορείς να χαρίσεις ότι σου ανήκει μόνο. Τις βλαχοπονηριές του ο Σκούφας ότι οι μπάλες είναι για να μπαίνουν στα δίχτυα να τις πει αλλού. Να μπούνε στα δίχτυα κύριε καρδηνάλιε, αλλά να τις χαρίσει αυτός που του ανήκουν, τζάμπα μάγκας κυρ-Τάκη, ε; ... Ρε κλωτσιές που πρέπει να πέσουν...
Παντελάκο έχεις να πεις τίποτα για αυτά σαν πρόεδρος που ήσουνα; Ή χάριζες και συ;

Anonymous said...

ρε μαγκες οι μπαλες πηγαν σε αυτους που γαμηθηκανε για να γινει το παγκοσμιο,ολα τα αλλα που λετε ειναι φουμαρα!!

Anonymous said...

γιατι ρε δεν βγαζετε xamenew τις μπαλες στο silver allert ??

Anonymous said...

Ναι ρε μάγκα, το είπαμε αυτό, πήγαν σε αυτούς που γαμηθήκανε, που τρέξανε, που χάσαν τον χρόνο τους. ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΕ ΟΜΩΣ; Ο Ζορό; Ο Ρομπέν των Δασών που κλέβει από τους πλούσιους και δίνει στα φτωχά σωματεία; Με ποιά γαμημένη διαδικασία φτάσαν εκεί που εσύ λες ότι δικαίως πήγαν;

dangerous said...

Ε καλά τώρα,κουβεντα να γινεται..
Με τις μπαλλες,τις κόλλες,τους επιδεσμους,τις σερβιέτες
Εδω στους ολυμπιακους "εφαγαν" και οι πεθαμενοι ...
Την τελευταια μερα πόσοι πηγαν ταξιδακι "χορηγια" ?
Και καποιοι δεν πληρωναν ουτε το εισητηριο στον τελικο !
οι τζαμπατζηδες πηδουσαν τα καγκελα !!!

Και εσεις τώρα αντιδρατε !!
Πειτε καλυτερα οτι δεν γουσταρετε τον Τάκη κ τον Παντελή,γιατί δεν χαρτζιλικωσαν εσας..
Αλλωστε της μιας τυροπιτας ειστε οι περισσοτεροι

Τόσα χρονια γινεται της πουτανας Κ της αρπαχτης στο ελλαδισταν και σεις τρωτε σκατα,τώρα σας πειραξαν τα κουκουτσια ?

ΟΥΣΤ ΡΕ