Τουρνουά DUKE- Νέα από τις ομάδες του EURO 2012- Ευχές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά DUKE- Νέα από τις ομάδες του EURO 2012- Ευχές


Τουρνουά DUKE- Νέα από τις ομάδες του EURO 2012- Ευχές

ΤΟΥΡΝΟΥΑ «DUKE» 2012

To τμήμα χάντμπολ του αθλητικού συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Δούκα για 3η συνεχόμενη  χρονιά διοργανώνει το διεθνές τουρνουά Handball « DUKE» από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου  2012, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.
Για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος τρεις ηλικιακές κατηγορίες ( Παμπαίδες-Παίδες-Έφηβοι) – και συνολικά 19 ομάδες που θα δώσουν  35 συνολικά αγώνες.
Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής:

( ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ) Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΠΑΟΚ - Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ - ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

( ΠΑΙΔΕΣ ) Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ - ΟΛ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ - ΧΑΝΘ - Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ - Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ - RASTIMO (ΣΕΡΒΙΑ).

( ΕΦΗΒΟΙ ) Α.Σ.Ε ΔΟΥΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ - RASTIMO (ΣΕΡΒΙΑ).
 
MΠΑΕΝΑ ΑΝΤΙ ΚΑΡΑΜΠΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Πλήγμα για την Εθνική Ισπανίας ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012 (15-29 Ιανουαρίου), καθώς ο Ρούμπεν Καραμπάγια δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή τη ομάδας στην Σερβία. Ο πίβοτ της Νάτουρχαουζ έχει πρόβλημα στο δεξί γόνατο και οι νέες εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες 15 ημέρες. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Φούριας Ρόχας» Βαλέρο Ριβέρα κάλεσε για αντικαταστάτη του τον πίβοτ της Αντεμάρ Λεόν Ραφαέλ Μπαένα.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ EURO 2012 Ο ΜΑΡΚΟ ΣΕΣΟΥΜ
Καλά τα νέα για την Εθνική Σερβίας ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα φιλοξενήσει, καθώς ο Βέσελιν Βούκοβιτς θα έχει τελικά στην διάθεση του τον Μάρκο Σέσουμ. Ο 25χρονος δεξιός ίντερ έπαιξε στο ματς της Μπουντεσλίγκα με την Ράιν Νέκαρ Λόβεν κόντρα στην Μπέργκιστερ (34-25) και μάλιστα σημείωσε τρία γκολ, ξεπερνώντας 100% τον τραυματισμό του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέσουμ ήταν από τους πρωταγωνιστές της τραγωδίας που συνέβη σε μπαρ του Βέζπρεμ στις 8 Φεβρουαρίου του 2009, όταν αγωνιζόταν στην Ουγγρική ομάδα. Τότε μετά από καβγά είχε πέσει νεκρός από δύο μαχαιριές στην καρδιά ο Ρουμάνος συμπαίκτης του Μάριαν Κόσμα, ο Κροάτης Ιβάν Πέσιτς έχασε το ένα νεφρό του, ενώ ο ίδιος είχε υποστεί κάταγμα στο κρανίο από κλοτσιές και μπουνιές!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΧΕ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

O Πρόεδρος της ΟΧΕ Χαράλαμπος Πιλαφάς  στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του τονίζει : «Εκ μέρους όλων των μελών του ΔΣ της ΟΧΕ  απευθύνω εγκάρδιες ευχές  σε όλη την οικογένεια του χάντμπολ  για ένα νέο έτος το 2012, ευτυχές δημιουργικό και αγωνιστικά πετυχημένο σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, χωρίς το παραμικρό κρούσμα βίας με το fair play να επικρατεί στους αγωνιστικούς χώρους.


Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας εύχεται επιτυχίες  σε όλους τους τομείς στο ελληνικό χάντμπολ, υγεία σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος   και διαβεβαιώνει  ότι θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των διαιτητών  συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις τις δικές του και όλων των μελών της ΚΕΔ, για τη συνεχή άνοδο του ελληνικού χάντμπολ.

1 comment

Anonymous said...

ΑΣΕ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ!!!!!!!! ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΕΔΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ!!!!!!!1