ΞΕΦΥΓΕ ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΞΕΦΥΓΕ ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ


Η ομάδα του Άργους νίκησε 29-23 τον Φίλιππο, έκανε το «11 στα 11» και πηγαίνει στα ντέρμπι με αέρα τεσσάρων βαθμών.
Σημαντικό προβάδισμα (βάσει και του προγράμματος του στον δεύτερο γύρο) απέκτησε ο Διομήδης Άργους για την κατάληψη της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ. Οι «Λύκοι» επικράτησαν 29-23 του Φιλίππου Βέροιας και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ, ξέφυγαν τέσσερις βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας. «Είχαμε ένα εκνευρισμό στο παιχνίδι και φάνηκε στην αποτελεσματικότητα, όπου σε αυτόν τον τομέα κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Βιαστήκαμε να κερδίσουμε, διότι είχαμε ήδη το μυαλό μας στο παιχνίδι της Τετάρτης. Ο αντίπαλος παρά τις ελλείψεις έπαιξε καλό χάντμπολ. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς κυπέλλου που είναι δίχως αύριο», τόνισε αρχικά ο
προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας, ενώ όσον αφορά το προβάδισμα της ομάδας του με 4 πόντους στο βαθμολογικό πίνακα είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε άγχος. Το γεγονός ότι πήραμε διαφορά 4 βαθμών θα μπορούσε να μας καθησυχάσει και εδώ είναι που πρέπει να φανούμε δυνατοί. Το ότι έχασε η ΑΕΚ μας δημιουργεί μία αυτοπεποίθηση, αλλά έχουμε να αγωνιστούμε ακόμα σε δύσκολες έδρες και στο γήπεδο μας με ομάδες που καμία δεν είναι εύκολη».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 29-23
Τα δεκάλεπτα: 6-4, 12-6, 18-7 (ημχ.), 23-11, 25-19, 29-23
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας):Τσούλος, Ζαραβίνας 9, Μεγαλοοικονόμου 1, Κρεμαστιώτης 1, Πασσιάς, Ελευθερίου, Μάλλιος 7, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς 2, Κοντούλης, Σπέντζος 2, Ουρόσεβιτς 3, Τάσκοβιτς 1.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Απόστολος Ντέλας): Ευαγγελόπουλος, Κορωνάς, Μπαντής 6, Δεληγιάννης 5, Αρβανιτίδης 3, Κουρουμλίδης 4, Κωστακίδης Π. 3, Δραγκόλας, Κωστακίδης Θ. 1, Τσιρογιάννης, Δινάλης, Κάργατζης, Σερασίδης, Κωσταράκης.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 0/1-2/2

No comments