Νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ. Μεγάλο παιχνίδι στο Δαΐς. Βίντεο και ρεπορτάζ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ. Μεγάλο παιχνίδι στο Δαΐς. Βίντεο και ρεπορτάζ


Στηρίζουμε την προσπάθεια του κου Νιφλή για την προβολή στο άθλημα μας. Κάνετε κλικ στο www.sportshero.gr για να δείτε Video και νέα όλων των αθλημάτων.

Ολοκληρώθηκε ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Ανδρών με την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Δούκα με 28-24 στο κλειστό του Δαϊς. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να ξεπερνούν το κακό ξεκίνημα (1-4 στο 5’) και να φτάνουν να προηγούνται μέχρι και με 4 γκολ (15-11) διαφορά στο 28’, πετυχαίνοντας πολλούς αιφνιδιασμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε και η «Ένωση» ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 17-17 (35’) και να περάσει και μπροστά 18-20 στο 42’, ενώ μπήκε με προβάδισμα 22-24 και 23-25 στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» μείωσε σε 24-25 (57’) με τον Μαστορογιάννη, αλλά τρία γκολ από Βακάλη και Μπακαούκα (2) «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν μετά 5 μήνες, λόγω τραυματισμού στον ώμο με τον Στάθη Ζαμπούνη στην σύνθεση τους, ενώ για τους
φιλοξενούμενους κορυφαίου ήταν οι Χριστόφορος Μπακαούκας με 8 γκολ και ο Δημήτρης Καφφάτος που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Τσαούσης: «Δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε» Ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ Φάνης Τσάουσης, σχολίασε για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο ματς μετά από μεγάλη διακοπή. Ήταν ένα ντέρμπι ψυχολογίας. Κρίθηκε στην ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη. Υπήρχε άγχος, καθώς ήταν ένα ματς νοκ- άουτ. Νομίζω ότι η νίκη μας αυτή θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Τα παιχνίδια με τον Διομήδη είναι πάντα ντέρμπι. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, η θέση μας και το ρόστερ, μας επιτρέπουν να κάνουμε όνειρα». Ο αριστερός εξτρέμ του Δούκα Στάθης Ζαμπούνης σχολίασε: «Είμαστε απογοητευμένοι, διότι χάσαμε το ματς με χαζό τρόπο. Γνωρίζαμε το παιχνίδι με το οποίο παίζει η ΑΕΚ και δεν δώσαμε προσοχή στα πράγματα που γνωρίζαμε και ουσιαστικά αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Θεωρώ πως στο ματς του Σαββάτου μπορούμε να κερδίσουμε, αν δεν επαναλάβουμε τα ίδια λάθη». ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΑΕΚ 24-28 Τα δεκάλεπτα: 4-5, 10-9, 15-13 (ημχ.), 18-19, 22-23, 24-28 ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Τόμπρος 5, Τζηράς 4, Γκέρτσος 4, Ζαμπούνης 3, Νικολαϊδης 4, Αργυράκης, Γεωργιάδης, Παπαδιονυσίου 1, Τσακνής, Μαγκαφουράκης, Μαστορογιάννης 2, Κοτελίδας, Ακάλεστος, Γεωργίου 1. ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8, Βακάλης 1, Κοκολοδημητράκης 4, Κουλούρης, Κόντης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης 3, Τούτσης, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος 3, Μαξίμοβιτς 6, Γιαννόπουλος 3. Διαιτητές: Χασκής- Τζαφερόπουλος, δίλεπτα: 0-3, πέναλτι: 2/3-1/2. 3ος γύρος- ημιτελικά (1/2/2012) Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ ΑΕΚ-Διομήδης Αργους Τελικός (17 ή 18/3/2012)

22 comments

Anonymous said...

Γενική συμβουλή προς Κοκοληδημητράκη και γενικότερα προς όλους τους αχάριστους:

Όταν έχεις φάει ψωμί κάπου και σου έχουν φερθεί σωστά, μην φέρεσαι έτσι ότι προσωπικό και αν έχεις με κανέναν (και αν έχεις). Γιατί εκεί πήρες χρήματα για να ζήσεις την οικογένεια σου και ούτε πουστιά σου κάνανε, ούτε τίποτα.
Μην πανηγυρίζεις έτσι...Σκέψου το.

Anonymous said...

και να ητανε μονο αυτος ο αχαριστος ................................................................................................

Anonymous said...

Πιστεψε με 5:43 επειδή γνωρίζω καλα τον αθλητή δεν το έκανε για να μειώσει το σωματείο του Δούκα!!!άλλωστε και τα δυο τελευταια χρόνια που έπαιζε στα Χανιά ήρθε μέσα στο Δούκα και επαιξε σαν κυρίος!!!με κ κεφαλαιο!!!τώρα άμα εσένα σε ενοχλεί ο τρόπος που πανηγυρίζει άλλαξε άθλημα και δες σκάκι!!!σκέψου το...!!!

Anonymous said...

den nomizw oti o nikos tha skeftotan pote asxima gia tin omada mas,,allo itan to provlima tou

Anonymous said...

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΧΑΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ

Anonymous said...

ας έρθει τώρα το Διομηδάκι για διπλή φάπα σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Anonymous said...

phre to aima tou pisw apo ton kranakh...
kala ekane...
na mathei na mhn ton pairnei sthn ethnikh..
diavaste edw kai tha katalavete
http://aek-live.blogspot.com/2012/01/o-m.html

Anonymous said...

Εγω ξέρω 6:41 ότι οι Κρητικοί είναι ντομπροι άνθρωποι και έχουν κακαλα απο κάτω!!για πες μας και το όνομα σου να το γνωρίζει ο άνθρωπος!!Κότα...κοκοκο

Anonymous said...

Πονούν ωρέ τα κοπέλια ;

Anonymous said...

pragmatika se amok oi paiktes ths AEK pou paizoun san taliban se kathe match...

Anonymous said...

fovero arhtro katapelths pou apantaei se osous kathgoroun ton koko... pragmatika respect se auton pou to egrapse

Anonymous said...

auto einai to arthro
Προτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν για μια ακόμη φορά στο ελληνικό χάντμπολ. Αντί κάποιοι να κοιτάξουν τα χάλια τους και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους, τα βάζουν με αθλητές οι οποίοι αρνούνται να μπουν στο βρωμερό κύκλωμα της ύπουλης συνδιαλλαγής κάτω από το τραπέζι και αγωνίζονται ακόμη για τις αγνές αξίες του αθλητισμού...
Ο Νίκος Κοκολοδημητράκης, είναι ο καλύτερος Έλληνας πίβοτ όλων των εποχών. Αυτή τη στιγμή έχει βιώσει μια κατάφωρη αδικία και αυτή δεν είναι άλλη από τη μη κλήση του στην εθνική! Στην εθνική όπου προτιμήθηκε ο Μεγαλοοικονόμου!!! Ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τον Νίκο και συνέχισε να αγωνίζεται σε φουλ ρυθμούς, αποδεικνύοντας πόσο μεγάλος παίκτης είναι! Έτσι και χθες στο ΔΑΪΣ, πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε από το μέγα πάθος της ΑΕΚ για νίκη πρόκριση. Φυσικά και η ΑΕΚ τα κατάφερε. Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ συναισθανόμενη το βάρος της φανέλας δώσανε το 100% στο γήπεδο και πανηγύριζαν κάθε γκολ έξαλλα.
Μέχρι εδώ όλα ακούγονται άκρως φυσιολογικά... Δυστυχώς, όμως στην Ελλάδα δεν είναι. Αντί να στηθεί στο απόσπασμα (μεταφορικά μιλώντας) ο Κρανάκης για την προδοσία του απέναντι στην πατρίδα να αφήσει τους αστέρες της ΑΕΚ εκτός εθνικής στήνεται ο Κοκολοδημητράκης. Όλη η σάπια κοινωνία της ΟΧΕ και του κατεστημένου που λυμαίνεται του ελληνικού χάντμπολ, κατηγορέι τον ΚΟΚΟ γιατί όπως λένε πανηγύριζε έξαλλα τα γκολ του, χωρίς να σέβεται την παλιά του ομάδα και τον ομοσπονδιακό τεχνικό...
Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέμαι για πόσο βλάκες μας περνάνε...
Κατηγορούν έναν παίκτη επειδή δίνει το 100% στο γήπεδο για την νίκη χωρίς αντιαθλητικά μέσα, αντί να κατηγορούν τον άνθρωπο που με την ασχετοσύνη του και τις μεθοδεύσεις του πήγε το άθλημα 10 χρόνια πίσω. Ντροπή και αίσχος.
Το Σάββατο εύχομαι, ο ΚΟΚΟ να τους περάσει και δεύτερο χέρι, για να καταλάβουν ότι το κουμάντο στο χάντμπολ το κάνουν οι μεγάλοι παίκτες και όχι οι βρωμεροί παράγοντες!

Υγ 1 : Eάν ήταν έξαλλοι οι πανηγυρισμοί του ΚΟΚΟ, τότε αυτοί του Μπάκα τι ήταν?
Υγ 2 : To χάντμπολ είναι άθλημα για άντρες εάν δεν το αντέχεται ασχοληθείτε με το μπάντμπιντον

αρρωστάκι-21

Anonymous said...

sugharhthria ston arhtrografo!!! etsi opws ta leei einai mpravo arrwtaki-21


e oxi omada kai o doukas... edw gelane kai oi petres...

Anonymous said...

Ωραίο γήπεδο το Δαΐς,ένα τέτοιο θέλει η ΑΕΚάρα μας.

Anonymous said...

αεκτζηδες καθήστε να δείτε αν δεν πάρει τα λεφτά του το καλύτερο πίβοτ όλων των εποχών......... και θα δείτε τι εστί βερύκοκο. θα σας λέει ότι είναι στο εξωτερικό για να υπογράψει όπως έκανε και σε μας.περιμένετε σας έρχεται κι εσάς.

Anonymous said...

Ο Κοκο είναι παιχτάρα και εχει πάθος αυτό απέδειξε στο παιχνίδι με τον Δούκα! Απλά υποστηρίζει την ομάδα στην οποία παίζει αυτό δεν σημαίνει οτι έχει κάτι με τον Δούκα ισα ,ισα ! Λοιπόν πρέπει να ξερετε να χάνετε κιόλας απο τους καλύτερους!

Anonymous said...

Ο ΑΣΕΔ έχει αποδείξει διαχρονικά αν σέβεται τους αντιπάλους του κι αν παραδέχεται τις ήττες του. Είναι στην κουλτούρα του σωματείου το ευ αγωνίζεσθαι. Αλήθεια όμως. Μίλησε κανένας για το πως πανηγύριζε ο Μπακαούκας; Το ίδιο θα γινόταν και με τον Κοκολοδημητράκη. Όμως το να βρίζει σκαιότατα τον πάγκο του Δούκα μετά από κάθε γκολ του ήταν μεγάλη απρέπεια και χαρακτηρίζει το ποιόν του ανθρώπου Κοκολοδημητράκη απέναντι σε αυτούς που τον πλήρωσαν αδρά. Λυπάμαι ειλικρινά.

Anonymous said...

Ναι μεγάλε σιγά τα αυγά!!όταν σου πήρε όμως το νταμπλ ήταν καλα ε;Μην ξεχνάς το παρελθόν...όπου και αν έπαιζε την ιδρώνε και την ματωνε την φανέλα!!!η κάνω λάθος!;

Anonymous said...

Προς όλους τους παίχτες συμβουλή δικιά μου αφήστε τους παράγοντες να λένε ότι θέλουνε δεν έχετε υποχρέωση σε κανέναν τα χρήματα που σας δίνουν τα δουλεύετε κάθε μέρα στην προπόνηση και δεν έχετε υποχρέωση σε κανέναν οπότε βγάλτε το πάθος σας με τον τροπο που εσείς θέλετε !!!!!αν δεν υπάρχουν παίχτες δεν υπάρχει παιχνίδι.

Anonymous said...

nai kapoioi einai mastourwmenoi kai kapoioi alites...alla IPARXOUN KAI AYTOI OI ORIGINAL POU EXOUN PRAGMATIKA ANEVASEI TO ATHLIMA...EPREPE NA ISOUN STO MATS ME TON PANELLINIO NA DEIS TON KOSMO KAI ME TON DOUKA KAI ME TIN XANTH KAI ME TIN EDESSA KAI MESA STIN VEROIA KAI KAI KAI KAI KAI KAI ...den antexw allo na akouw gia mastourwmenous ,borei i aek na min parei tipota fetos alla einai to handball ta teleytaia xronia opws kai o paok allwste ligo prin !kai o diomidis logw oikonomikwn...ena gipedo an eixe i aek to handball tha ektoxeyotan xana opws mAS exoun pei gia ta pio palia xronia...

Anonymous said...

Γιατι πρεπει να παρει τον κοκο και μπακα στην εθνικη ?
Ο Κρανας τους καλεσε στο καμπ και αυτοι δεν πηγαν ,εγραψαν και τον προπον και τους συμπαι στα αρχ...
Ο λογος οτιδεν μπορουσαν δεν ισχυει.Το μεροκαμματο απο την εθνικη θα το ειχαν οπως το πηραν και οι υπολοιποι.Μπραβο στον προπονητη και καιρος ειναι να φευγουν και αλλοι.

Anonymous said...

ti les re file? xereis esu ta oikogeneiaka tous kai vgazeis sumperasma?
kai ti mpravo ston proponhth re?
pou mas phge xilia xronia pisw re?