Δελτίο τύπου ΜΠΣ Φιλώτα Φλώρινας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου ΜΠΣ Φιλώτα Φλώρινας


Κοπή Βασιλόπιτας 2012
Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας 2012 του Φιλώτα Μ.Π.Σ. οπού παρευρέθη σύσσωμη η ηγεσία του Δήμου Αμυνταίου. Παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος κο Ιωσηφίδης Μάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Λιάσης Ιωάννης, οι δύο αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φιλώτα, ο τέως δήμαρχος Φιλώτα κος Μπιτάκης ενώ την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο περιφερειακός σύμβουλος κος Κιοσσές Ιωάννης. Παρεβρέθηκαν επίσης οι πρόεδροι των συλλόγων Φιλώτα, οι χορηγοί, μέλη και φίλοι καθώς και οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου. Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και δηλώσεις υπάρχουν στο φίλο δεσμό  http://anapodoi.blogspot.com/2012/01/blog-post_1406.html#more . Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής παρουσιάστηκε και η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.filotasmps.gr.
Ο τυχερός που πέτυχε το φλουρί, ήταν ο φίλος του συλλόγου κος Μιχαλάκης Ιωάννης ο οποίος κέρδισε δώρο, κρασιά προσφορά από το κτήμα Άλφα.

Αγώνας Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών

Άνετη νίκη σημείωσε η ομάδα του Φιλώτα ΜΠΣ, στον αγώνα  που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αμυνταίου για την 2η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ενάντια στον ΠΑΣ Αίαντα Κοζάνης, με σκορ 22-13.
Το παιχνίδι ήταν πολύ νευρικό και για τις 2 ομάδες, ιδιαίτερα όμως (και αναίτια) για την ομάδα μας που έκανε πολλά λάθη κι ενώ έβγαζε γρήγορες φάσεις δεν τις μετουσίωνε σε γκολ.
Τα δεκάλεπτα ήταν 3-4, 6-6, 9-6 ημίχρονο, 12-9, 17-12, 22-13 τελικό.
Καλύτερες παίκτριες του αγώνα από τον Φιλώτα, ήταν οι Σουμτάκη (2/2 πέναλτυ) και Φυλάκη (6 γκολ) ενώ από τον Αίαντα ήταν η Ιακωβίδου (6 γκολ) και Τσαμπούρη (3/6 πέναλτυ).
Συνθέσεις των ομάδων:
Φιλώτας: (Λιότσκα Θεανώ) Τσουτσουλάκη Τάνια 3, Γκάτσιου Άννα 2, Κλάζογλου Ειρήνη 2, Ταπακαράκη Δέσποινα, Πιχτράκη Γεωργία 2, Σουμτάκη Ιωάννα, Φυλάκη Φιλιππία 6, Κούπα Ιωάννα 1, Παραστατιδου Σουμέλα, Στρατάκη Ειρήνη 3, Τολούδη Ελευθερία 3, Βογιατζή Μαρία, Κέρλοβα  Άννα.
Αίαντας: (Μιχαηλίδης Σ.) Παπαδοπούλου Φωτεινή, Τσαμπούρη Μαρίνα, Μανακίτσα Νικολέτα 3, Κουτσουγιώτα Χριστίνα 1, Γκουντίου Ελένη 3, Γρίβα Χριστίνα-θεοδώρα, Ιακωβίδου Ηλιάνα 6, Πέτση Κυριακή, Πλιάκα Ευαγγελία, Τσιάμη Δέσποινα,  Τσιάμη Δήμητρα,  , Σαββούδη Δέσποινα.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα της Κοζάνης για την νεανική και υποσχόμενη ομάδα που παρέταξε.

Αγώνας Κατηγορίας Νεανίδων
Η ομάδα νεανίδων του Φιλώτα ΜΠΣ έπαιξε με την αντίστοιχη ομάδα του Φ.Σ. Εθνικού Κοζάνης, στο ΔΑΚ Κοζάνης, οπού και ηττήθηκε με σκορ 28-22.
Τα δεκάλεπτα ήταν 4-4, 10-7,  12-11 ημίχρονο, 17-15, 25-17, 28-22 τελικό.
Καλύτερες παίκτριες του αγώνα από τον Φιλώτα, ήταν οι Σουμτάκη και Στρατάκη (με 8 γκολ) ενώ από τον Εθνικο ήταν η Καραγιαννίδου  (18 γκολ).
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ήταν ο τραυματισμός στο κεφάλι, της αθλήτριάς μας Κούπα Ιωάννας, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο οπού και θα παραμείνει προληπτικά για ένα 24ωρο.
Να αναφερθεί εδώ η απαράδεκτη στάση της γραμματείας του αγώνα (Ζαρκοδήμου), η οποία χάζευε, σημείωνε τα γκολ σε άλλη ομάδα απ’ αυτή που τα έβαζε, μίλαγε στο κινητό και δεν έδινε τάιμ άουτ κλπ. Με αυτή την στάση και συμπεριφορά προσβάλει όλους τους παράγοντες του αγώνα αλλά ιδίως δείχνει ότι δεν σέβεται τον ιδρώτα των παικτών.
Πολύ καλή η διαιτησία των Κατσάνου, Τριανταφύλλου .



Με τιμή
Το Δ.Σ.
















No comments