ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ


Ακάθεκτος συνεχίζει ο Διομήδης Άργους, που επικράτησε και του ΓΑΣ Κιλκίς με 34-24 στο κλειστό του Άργους. Έτσι οι «Λύκοι» πέτυχαν την 10η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 ανδρών και στο τέλος του 1ου γύρου αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος επέστρεψε σήμερα το πρωί από το Βελιγράδι, όπου παρακολούθησε το σεμινάριο προπονητών, αλλά και παιχνίδια του EURO 2012, δήλωσε:  «Ξέραμε πως ο αντίπαλος είναι πειθαρχημένος και σταθερός. Κάναμε ένα κακό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μετά το τάιμ- άουτ μεταμορφωθήκαμε και ‘’καθαρίσαμε’’ το ματς σε πέντε λεπτά. Πρέπει να δουλέψουμε στην σταθερότητα, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα ντέρμπι. Σίγουρα δεν περιμέναμε στην αρχή της χρονιάς πως θα είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, αλλά αυτό δεν μας κάνει και πρωταθλητές Ελλάδας. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμα, αλλά σίγουρα πλέον δεν μπορώ να πω ότι δεν κυνηγάμε την πρώτη θέση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία μας».

 ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 34-24

Τα δεκάλεπτα:4-3, 11-5, 16-11 (ημχ), 20-15, 26-20, 34-24
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας):Τσούλος, Ζαραβίνας 4, Μεγαλοοικονόμου 7, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς 1, Μάλλιος 5, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 5, Σαμαράς 4, Σπέντζος, Ελευθερίου 1, Ουρόσεβιτς 2, Τάσκοβιτς 5, Πριόβολος.
ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Τοκατζόγλου, Γκιντίδης 1, Κυπραίος 4, Γιαβασίδης, Γρηγοριάδης 1, Μέτσης 4, Καλπακίδης, Δεληγιάννης 5, Δημάκης 5, Χατζηαγαπίου, Σκάρλος, Σιμιτζής, Μέγκας 3, Πίτος 1.
Διαιτητές: Μεντζελόπουλος- Χρόνης, Κόκκινες: 56:50 Σκάρλος (επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο), 57:17 Σπέντζος (επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο), δίλεπτα: 3-7, πέναλτι: 8/8-2/2.

5 comments

Anonymous said...

Μπράβο στον Δημητρούλια και τους παίκτες του. Είναι η πιο ομάδα του φετινού Πρωταθλήματος.
Φαίνεται εκεί στο Άργος το κατάλαβαν ότι το χρήμα δεν φέρνει Πρωτάθλημα και διορθώθηκαν.
Σιγά σιγά θα την κάνουν κι Αργείτικη την ομάδα αφού στις κλήσεις για προπονήσεις στις μικρές Εθνικές ο Σειρεκίδης έχει καλέσει 3 Αργείτες στην Εφήβων και ο Ιατρούδης 5 στο κλιμάκιο Ν. Ελλάδας της Παίδων.
Που να πάρουν και Πρωτάθλημα ή Κύπελλο (ή και τα δύο) θα καεί η πόλη.

Anonymous said...

Ναι,θα καεί το χωριό και θα χτυπάνε οι καμπάνες της εκκλησιάς.

Anonymous said...

Με διαφορά η καλύτερη ομάδα!!!!
εντός και εκτός γηπέδου!!!

Anonymous said...

Μικρή διόρθωση στον 11:39 αν και δεν φταίει αυτός αλλά τα χονδροειδή λάθη της ΟΧΕ. Οι παίκτες που έχουν κληθεί στην Παίδων "νότου" από τον Ιατρούδη είναι 3 κι όχι 5. Οι άλλοι δύο είναι από τον ΓΝΟΝ Αρη και λανθασμένα πιστώνονται στον Διομήδη...

Anonymous said...

Να σου καεί και το laptop ρε, όπως παλιά που έλεγε ο Χάρρυ Κλυν να σου καεί το βίντεο ρε πούστη... χαχαχα, χαλαρώστε παλικάρια, ένα απλό παιχνιδάκι είναι για να διασκεδάζουμε...!