Δελτίο τύπου Πήγασου Αιγίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου Πήγασου Αιγίου


ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ – ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Το τέταρτο ροζ φύλλο αγώνα, που την κρατά μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα, κατέκτησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου, που το απόγευμα του Σαββάτου επιβλήθηκε εύκολα εντός έδρας του Πανιωνίου με σκορ 31-15, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Οι παίκτες τής αιγιώτικης ομάδας είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο κιόλας λεπτό και αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό χάντμπολ κατάφεραν να επιβληθούν του Πανιωνίου, ο οποίος είναι ουραγός, έχοντας πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες.
Από την πλευρά του ο Πατρινός τεχνικός τού Πήγασου, Τάκης Καρακίτσος, είχε τη δυνατότητα να
κάνει δοκιμές και πειράματα, χρησιμοποιώντας όλους τους αθλητές, τους οποίους θέλει να έχει «ετοιμοπόλεμους» για τα επόμενα πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια.
Ήδη από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου, όπου η αιγιώτικη ομάδα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νέας Ιωνίας σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη μετέπειτα πορεία της. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Πήγασος, έχοντας διανύσει το ένα τρίτο του πρωταθλήματος, θα βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση του στόχου του που δεν είναι άλλος από την παραμονή στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Σε μπαράζ για την παραμονή η γυναικεία ομάδα
Και μπορεί η ανδρική ομάδα του Πήγασου το Σάββατο να πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τη γυναικεία που γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 15-30 από τον καλύτερο Άρη Νικαίας, στο φινάλε του πρωταθλήματος της Α2 χάντμπολ γυναικών. Έχοντας σημειώσει μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και βρισκόμενη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η ομάδα του Πήγασου θα κληθεί το Φεβρουάριο να δώσει παιχνίδια μπαράζ για να επιτύχει την παραμονή της στην κατηγορία και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο αγώνας θα είναι διπλός, κατά πάσα πιθανότητα στις 11 και 18 Φεβρουαρίου. Αντίπαλος της αιγιώτικης ομάδας θα είναι ο τελευταίος του άλλου υποομίλου της Α2, Αργολικός.

Έκοψαν πίτα… έθεσαν στόχους!
Εν τω μεταξύ, όμορφες στιγμές μοιράστηκαν μέλη του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος του Πήγασου, τεχνικές ηγεσίες και διοίκηση κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν το Σάββατο το βράδυ στην ταβέρνα «Ροδοδάφνη» του Στέλιου Πανανουδάκη. Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, σαράντα περίπου άτομα, αντάλλαξαν ευχές αλλά και απόψεις, θέτοντας ταυτόχρονα και στόχους για τη νέα χρονιά. ΄΄Μπορεί οι συνθήκες να είναι δύσκολες, ωστόσο στηρίζουμε την ομάδα και θέτουμε στόχους κοιτάζοντας μπροστά΄΄, είπε ο πρόεδρος του αιγιώτικου σωματείου, Μιχάλης Μπέσκος, ευχόμενος ταυτόχρονα καλή χρονιά σε παίκτες και προπονητές. Λίγη ώρα μετά πραγματοποιήθηκε κλήρωση από την οποία αναδείχθηκε ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πίτας. Ήταν ο αντιπρόεδρος της ομάδας Σωκράτης Μαυρίδης που κέρδισε ένα ρολόι χειρός, προσφορά του κοσμηματοπωλείου Γιώργου Πόντου.

No comments