Δελτίο τύπου Ακαδημίας Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Πάτρας


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 21-28(13-14).
Ένας πολύ ωραίος αγώνας έγινε  το Σαββάτο στο Δ. Τόφαλος με πολλές εναλλαγές στο σκορ μεταξύ δύο δυνατών ομάδων, όπου νικητή βρήκε την φιλοξενούμενη ομάδα, εκμεταλλευόμενη  τους τραυματισμούς  (Καραβανίδη-στο ζέσταμα- Κ. Διαμαντόπουλου και κυρίως στου Σ. Παπαγιαννόπουλου στο 23΄ σκορ 13-9) και τα λάθη που έκανε σε καίρια σημεία του παιχνιδιού η  γηπεδούχος ομάδος. Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ακαδημία πολύ καλά διαβασμένη στο παιχνίδι των αντιπάλων, κατάφερε  να επιβάλει τον ρυθμό της,  ήταν συνέχεια μπροστά στο  σκορ  και γενικά  έδειχνε ότι θα είχε θετική έκβαση ο αγώνας για αυτήν, μέχρι το 23΄ όπου αποχώρησε το
βασικό της πλέει-μέικερ  Σ. Παπαγιαννόπουλος λόγω τραυματισμού. Στο β΄ ημίχρονο  τα  λάθη της Ακαδημίας  τα εκμεταλλεύτηκαν κατάλληλα οι έμπειροι παίκτες του Λουτρακίου, πήραν πρωτοπορία στο σκορ και το παιχνίδι κύλησε μέχρι το 51΄ στο γκολ 20-22 και από εκεί και πέρα μέχρι την λήξη του δίκαια επικράτησε ο Ποσειδών,   όπου μάλιστα στο τέλος χειροκροτήθηκε από τους  300 περίπου φίλαθλους των γηπεδούχων που προσπάθησαν να ενισχύσουν την ομάδα τους με κάθε μέσο.
Εμφανής ήταν πάντως  οι διαμαρτυρίες των  ιθυνόντων  της Ακαδημίας  κατά την διάρκεια του αγώνα  προς τους διαιτητές για τον εκνευρισμό που τους προκάλεσαν με τις αποφάσεις τους(άφηναν πλεονέκτημα  κατά το δοκούν, δίλεπτες αποβολές σε παίκτες της χωρίς λόγο Τρουπή, Αλ. Παπαγιαννόπουλο και  σε λάθος αποφάσεις τους).
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε:
"Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και στους αντιπάλους για την νίκη τους. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.  Νομίζω ότι αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς ο  αγώνας   θα ήταν ακόμη πιο θεαματικός. Αυτό που με στενοχώρησε από τον αγώνα είναι ότι ορισμένοι  δεν σέβονται κάποιες αξίες για το άθλημα και την προσπάθεια μας. Στην ουσία χρηματοδοτούμε από το υστέρημα μας  σε πολύ δύσκολους καιρούς τα πρωταθλήματα της ΟΧΕ και δεν εισπράττουμε τουλάχιστον τον σεβασμό. Νομίζω ότι αν οι πρόεδροι της ΟΧΕ  και της ΚΕΔ δεν κοιτάξουν και αυτό το κομμάτι, θα έχουμε πολύ σύντομα για το άθλημα μας αρνητικές εξελίξεις".
ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Γ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ): Α. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου 1, Σ. Παπαγιαννόπουλος 3, Σακελλαρόπουλος 1,Τριανταφύλλου, Β. Σινούρης 2, Νιάβης, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 9, Τρουπής 2,Ιμέρ, Κ. Διαμαντόπουλος, Δεμίρης 2, Σταθόπουλος 1, Κότσιρας.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ(Κ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ):Θεοφάνης, Βαμβακάς 2,Πέρρος 7, Mucai, Ρουμελιώτης 3, Τούρκια 3, Σγουρός, Γιογκαράκης, Τσίγκης 1, Μπάρμπας, Bena, Vujanovic 8, Χατζηκωνσταντίνου 1, Παπαδόπουλος 3.

No comments