ΜVP ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΟΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜVP ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΟΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ


Το γκολ που σημείωσε 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του μεγάλου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Δούκα στο κλειστό του Βύρωνα, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του με 20-19, ήταν αρκετό για να δώσει στον Νίκο Κοκολοδημητράκη τον τίτλο του MVP της 11ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Ο έμπειρος πίβοτ πήρε 6 ψήφους από τους προπονητές των ομάδων, έναντι τριών (υπήρξαν και δύο λευκά) που συγκέντρωσε ο πλέι μέικερ του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Μπαντής, ο οποίος πέτυχε 11 γκολ στην ισοπαλία (31-31) που πήρε ο Φίλιππος Βέροιας στην έδρα του ΠΑΟΚ.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκαναν. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω τον συγκεκριμένο τίτλο. Για να τα καταφέρω χρειάστηκε και η βοήθεια των συμπαικτών
μου, τους οποίους ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή πως θα είναι ντέρμπι. Ο Δούκας είναι μια παραδοσιακή ομάδα. Πιστεύω ότι μέτρησε ποιος το ήθελε περισσότερο, η εμπειρία μας και η καρδιά του πρωταθλητή. Δυστυχώς η νίκη μας επισκιάστηκε από κάποια άσχημα γεγονότα και ελπίζω να βρεθεί λύση και οι αρμόδιοι να αποδώσουν δικαιοσύνη. Μέχρι τώρα είμαστε μέσα στους στόχους μας. Πιστεύω τα επόμενα τρία ματς θα δείξουν πολλά για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και ελπίζω να είμαστε πλήρεις για να διεκδικήσουμε με τους ίδιους όρους αυτό που μας αξίζει», τόνισε ο 30χρονος πίβοτ.

No comments