ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ "ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΔΟΥΚΑ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ "ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΔΟΥΚΑ.


Είναι ελάχιστες οι φορές, στην ιστορία του Συλλόγου μας, που αναγκαζόμαστε να βγάλουμε ανακοίνωση και να απαντήσουμε δημόσια. Οι δημόσιες αντιπαραθέσεις είναι ενάντια στις πρακτικές και τις αρχές μας (το έχουμε αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια) και η αλήθεια είναι πως αισθανόμαστε ιδιαίτερα άβολα, καλούμενοι να απαντήσουμε σε εσένα Κωστή Δούκα, σε έναν άνθρωπο που πραγματικά αγαπάει το handball και έχει προσφέρει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια. Όμως είναι άσχημο να αφήνονται σκιές και να σπιλώνεται η προσπάθεια των παικτών και των προπονητών μας.


Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα Κωστή Δούκα και ό,τι αποκομίσουμε στο τέλος της χρονιάς, (αν εν τέλει αποκομίσουμε, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα), είναι αποτέλεσμα σκληρού καθημερινού και προπάντων καθαρού αγώνα, εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ποτέ δεν θα απαιτήσουμε κάτι παραπάνω από αυτό που δικαιούμαστε. Η αγωνιστική παρουσία κάθε ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου αποτελεί τον “καθρέπτη” της, πίσω από τον οποίο δεν μπορεί να κρύψει τις ατέλειες, τις αδυναμίες και τα λάθη της.

Η απόπειρά σου να το παρουσιάσεις ως προϊόν κομματικού ρουσφετιού είναι τουλάχιστον άστοχη, επιεικώς απαράδεκτη και συνάμα προσβλητική προς όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου μας. Έχεις κάθε δικαίωμα να επιτεθείς στην ΟΧΕ και σε οποιοδήποτε φορέα του αθλήματος νομίζεις, δεν έχεις το δικαίωμα όμως να χρησιμοποιείς σαν άρμα μια ομάδα που, με την μέχρι τώρα παρουσία της στο χώρο του handball, δεν έχει δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να αμφιβάλλει για την ηθική και την εντιμότητά της.

Επειδή σε θεωρούμε αξιοπρεπή και έντιμο, σε καλούμε να ανακαλέσεις δημόσια τον ισχυρισμό σου για τον Διομήδη ή εναλλακτικά να αποδείξεις με στοιχεία ποιός και με ποιόν τρόπο τον βοηθά παρασκηνιακά. Οι εποχές είναι δύσκολες, ειδικά για το άθλημα που υπηρετούμε, απαιτείται υπευθυνότητα από όλους και ως εκ του τούτου επιβάλλονται ξεκάθαρες θέσεις.

Έχουμε αδικηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και σε πολλά γήπεδα, όμως ποτέ δεν ρίξαμε λάδι στη φωτιά με χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων, πόσο μάλλον να καταφερθούμε εναντίον κάποιου σωματείου. Θεωρούσαμε και εξακολουθούμε να το πιστεύουμε, ότι τέτοιου είδους πρακτικές δεν βοηθούν το άθλημα μας, αντίθετα το υπονομεύουν. Όμως φαίνεται πως τελικά η μετριοπαθής στάση μας εκλαμβάνεται από πολλούς σαν αδυναμία. Θα θέλαμε λοιπόν να κάνουμε σαφές, πως η περίοδος της ανεκτικότητας από την πλευρά μας έχει εκπνεύσει.

Όποιος είναι διατεθειμένος να ρίξει λάσπη στον Διομήδη θα πρέπει να είναι έτοιμος και να το αποδείξει, αλλιώς θα μας βρει μπροστά του.

Δ.Σ. Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

Υ.Γ: Επειδή πολύς λόγος έχει γίνει για την διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα σε προκαλούμε Κωστή Δούκα να δούμε μαζί το dvd του αγώνα (άλλωστε υπάρχει αναρτημένο στο site www.sportshero.gr και ο καθένας μπορεί να το δει και να βγάλει τα συμπεράσματά του).

No comments