ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΧΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΧΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ


Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε η Ομοσπονδία, αλλά και το μέλος και πρώην πρόεδρος της κ. Στέλιος Αγγελούδης από το μέλος του Δ.Σ. του ΑΣΕ Δούκα, κ. Κωστή Δούκα. Καταγγέλλει την συκοφαντική επιστολή που στόχο έχει να δημιουργήσει κλίμα ενόψει Γενικής Συνέλευσης και ενόψει εκλογών. Ο κ. Δούκας –όλως τυχαίως- λίγους μόλις μήνες πριν τις εκλογές θυμήθηκε πως όλα στο ελληνικό χάντμπολ πάνε στραβά, ενώ εκείνος είναι απών εδώ και χρόνια από την καθημερινότητα του αθλήματος. Είναι απών εδώ και χρόνια από τις Γενικές Συνελεύσεις, που είναι η «φωνή» του χάντμπολ. Κατηγορεί την ΟΧΕ ότι δεν ανέβαλε το παιχνίδι πρωταθλήματος Διομήδης Άργους- ΑΣΕ Δούκα την Τετάρτη, λόγω των
Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων το Σαββατοκύριακο, ενώ το σωματείο δεν υπέβαλλε ποτέ αίτημα αναβολής, ούτε και φυσικά και προβλέπεται από τους κανονισμούς αναβολή για Ευρωπαϊκό αγώνα μετά από τρείς ημέρες.
Αναφέρεται σε «οργανωμένες αποστολές» με στόχο να αδικηθεί ο Δούκας και να ευνοηθεί ο Διομήδης.
Η ΟΧΕ ουδέποτε πήρε μέρος σε παρασκηνιακά παιχνίδια και δεν ασχολήθηκε με την διαιτησία, η οποία είναι ανεξάρτητη.
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος σέβεται τα λεφτά του Έλληνα πολίτη και για αυτό είναι και από τις λίγες άλλωστε νοικοκυρεμένες στο αθλητικό στερέωμα ομοσπονδίες, ειδικότερα στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε.
Προσπαθεί με πενιχρά εφόδια να εξελίξει το άθλημα και θα περίμενε σε αυτές τις δύσκολες εποχές την σύμπνοια και την βοήθεια όλων και όχι την σπίλωση με στόχο προσωπικά συμφέροντα.
Τέλος η Ομοσπονδία αναφέρει πως «κάνει το λάθος» φυσικά να απαντήσει στις ανακρίβειες και τα ψεύδη του κ. Δούκα και του δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν εκβιάζεται από κανέναν.
Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε σήμερα να καταγγείλει τον κ. Κωστή Δούκα στα αρμόδια όργανα.

Ανακοίνωση του μέλους του Δ.Σ. της ΟΧΕ Στέλιου Αγγελούδη
Έλαβα γνώση μιας συκοφαντικής επιστολής που υπογράφεται από τον κ. Κωστή Δούκα μέλος του Δ.Σ. του ΑΣΕ Δούκα. Με συκοφαντικούς, αναληθείς και ψευδείς ισχυρισμούς, πλήττεται όχι μόνο την αλήθεια, αλλά και η προσωπική μου υπόληψη, κάτι για το οποίο σύντομα η δικαιοσύνη θα έχει το λόγο.
Επί τις ουσίας, έχω παραιτηθεί από την θέση του προέδρου της ΟΧΕ εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Ως απλό μέλος της Ομοσπονδίας η μοναδική παρουσία μου είναι η συμμετοχή σε ελάχιστα Διοικητικά Συμβούλια, λόγω έλλειψης χρόνου, γεγονός για το οποίο ενημέρωσα και εγγράφως όλα τα σωματεία πριν την παραίτηση μου. Ουδέποτε όλο αυτό το διάστημα είχα οποιαδήποτε σχέση με την καθημερινή διαχείριση του αθλήματος, του οποίου την διαφάνεια και την θεσμική λειτουργία προάσπιζα και κατά την διάρκεια της θητείας μου. Ο εν λόγω κύριος -ο οποίος κάθε χρονιά εκλογών εμφανίζεται στο προσκήνιο- γράφοντας αναλήθειες υπαινίσσεται ότι η Ομοσπονδία δεν έδωσε αναβολή σε προγραμματισμένο αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας του και το συνδέει με την διαιτησία και το πρόσωπο μου. Μόλις σήμερα και με αφορμή την συκοφαντική τούτη επιστολή ζήτησα ενημέρωση από το Δ.Σ. για να πληροφορηθώ ότι ουδέποτε υπεβλήθη στην ΟΧΕ ανάλογο αίτημα αναβολής. Με τον ίδιο βαθμό αναλήθειας και ανακρίβειας αναφέρεται και συνδέει με το πρόσωπο μου χάρες προς σωματεία, Γενικές Συνελεύσεις που γίνονται μόνο στη Θεσσαλονίκη και σωματεία «σφραγίδες». Προφανώς αγνοεί ότι η πλειοψηφία του αθλήματος ενεργοποιείται στην Βόρειο Ελλάδα και ότι οι αποφάσεις για την διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων στη Θεσσαλονίκη, λαμβάνονται ομόφωνα από το Δ.Σ. και ο μοναδικός λόγος είναι η μη μετακίνηση των περισσότερων ανθρώπων σε άλλη περιοχή, ειδικότερα αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές.
Σε ότι αφορά τα σωματεία θα έπρεπε να γνωρίζει ότι είμαστε από τις ελάχιστες Ομοσπονδίες, η οποία διέγραψε 52 σωματεία σε προηγούμενη Γ.Σ. το 2010 και τον καλώ εάν υπάρχει, οποιοδήποτε στοιχείο επ’ αυτού να το καταθέσει άμεσα.
Ως προς την προσφορά του καθενός στο άθλημα λιτά και απέριττα, δηλώνω το εξής: Ήρθα στο χάντμπολ το 2000 γιατί μου το ζήτησε η πλειοψηφία των στελεχών του αθλήματος. Επί δύο θητείες δούλεψα με αυταπάρνηση, διαφάνεια και συλλογικότητα, οδηγώντας το άθλημα στις υψηλότερες διακρίσεις το 2004 και το 2005, μαζί με τα ενεργά στελέχη του αθλήματος.
Κριτήριο ήταν πάντοτε ήταν το συμφέρον του χάντμπολ μακριά από κομματικές ή συλλογικές προτιμήσεις.
Τέλος ο κάθε πολίτης δικαιούται στην κριτική σε όλους όσους ασκούν έστω και εθελοντικά δημόσιο λειτούργημα και την αποδέχομαι καθημερινά. Η σπίλωση όμως συνειδήσεων για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε συμφέροντος με βρίσκει κάθετα αντίθετο και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.

96 comments

Anonymous said...

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ

Anonymous said...

ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ :)

Anonymous said...

ase re stelio tzampa magas...

Anonymous said...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ...

Anonymous said...

Έχει δίκαιο ο πρόεδρος συγνώμη ο Αγγελούδης θέλω να πω.
Αυτός δεν ξέρει τίποτε.....
Ούτε προπονητές βάζει στις εθνικές
Ούτε παράγοντες βάζει σε επιτροπές
Ούτε ασχολείστε με αποσπάσεις
Ούτε διορίζει προέδρους
Μετά τον ενημερώνουν......
Αφού πρώτα διαβάσουν το χαρτάκι.....
........:-))))))))))
Ε ρε γέλια..........

Anonymous said...

Γειά σου Γιωργάκη .
Πως είσαι......;;;;;

Anonymous said...

ΟΛΑ ΤΑ 'ΧΕΙ Η ΜΑΡΙΩΡΗ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ!0ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ,ΤΡΩΓΟΣΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΥ ΣΑΣ!

Anonymous said...

Ποιά χατίρια κάνει ρε 8:52;;;;
Για πες μας να μάθουμε...Αλλά αυτοί είστε....Πετά τε μία μπούρδα έτσι για να την πείτε...

α)Τι κακό είπε ο Δούκας;; Και για τις δύο ομάδες καλύτερο ήταν να αναβληθεί το ματς.
β)Διαφωνεί έστω και ένας αθλητής απ'όλες της κατηγορίες ότι ο Αγγελούδης είναι λαμόγιο;;;Όλοι μας τα συζητάμε πριν και μετά τα ματς.

Anonymous said...

φιλε στελιο το καλοκαιρι που ειπες ναι για τον γιωργακη δεν ηξερες οτι εβαλες φιδι στον κορφο σου....

Anonymous said...

Στελλάρα δεν λες στην ουσία τίποτα. Αν είσαι μάγκας φέρε τη συνέλευση στην Αθήνα και ας δούμε ποια πλειοψηφία ενεργοποιείται και που. Να δούμε τότε τα 20χρονα που ψηφίζουν στις ΓΣ με τις ταυτότητες τους. Αν βγουν τα στοιχεία στον αέρα ποια σωματεία συμμετέχουν στις ΓΣ με ποιους εκπροσώπους, όλοι θα καταλάβουν για τι διαφάνεια και καταστατική νομιμότητα μιλάμε. Για να μην μιλήσουμε για αδιαφανείς προσλήψεις συγγενών και φίλων.

Anonymous said...

ΚΩΣΤΗ ΠΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΗ;

Anonymous said...

Ο Κρανάκης ποιό από τα δυο αφεντικά του θα υποστηρίξει; Ρε πως ήρθαν τα πράγματα...!

Anonymous said...

Κάτι μου λέει ότι θα ξαναρχίσουμε να διαβάζουμε τον Διαύγεια, θα πάρει το ελεύθερο να ξαναγράψει.

Anonymous said...

Aγγελούδη πάρε την αυλή σου και φύγει. Θα βγείκαταιγίδα που δεν θα ξέρεις που νακρυφτείς. Άκου που σε λέω φύγε ...έχεις ανοίξει πολλάμέτωπα καρντάση

Σ.Ρ-Κ said...

Ευτυχώς που δεν ανακατευεσαι....κ.Αγγελούδη!!!
τηλεφωνάκι και άμεση απάντηση από τους δικού σου ανθρώπους,αν ζητήθηκε αναβολή.Ετσι απλά και χωρίς να ανακατευεσαι,επαναλαμβάνω,
τακτοποιούνται όλα.
Φίλοι και γνωστοί,κολλητοί κτλ νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν
ότι...γουστάρουν!!!
Και φυσικά ο Δούκας είναι μακρυά και απών από τις γεικές συνελευσεις,θέλει γερό στομάχι και νεύρα για να αντέξει κανείς την διαπλοκή για πάνω από 2 δεκαετίες
και όχι 2 θητίες όπως ο Αγγελούδης

Anonymous said...

κουιζάκι για γνωστες της συνέπειας και του σεβασμού των οργάνων........

ποιο ατομο εχει εκπροσωπο το σωματείο με εδρα τη διευθυνση λυκαονος 8 ????

Anonymous said...

Αρκετά τα παραμυθάκια κύριε Δούκα.
Αν θεωρείς ότι είσαι καλύτερος απο τον Αγγελούδη και τους δικούς του να φτιάξεις παράταξη και να πας να πάρεις τη διοίκηση.
Εσύ ο ίδιος μην ψάχνεις πάλι κανένα καψοδαμιανό για να μην φαίνεσαι.
Αν μπορείς άντε στα μαρμαρένια αλώνια να τους κερδίσεις και μην κρύβεσαι σαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο (που είσαι) πίσω από δακρύβρεχτες ανακοινώσεις.
Αλλά ξέχασα πως να χάσεις εσύ ένας πρίγκιψ απο τους Αγγελούδηδες , τους πιλαφάδες και τους Χειβιδόπουλους.

Anonymous said...

skepsou na mhn se kerdize mesa exw to Argos ti thas eleges. den peirazei koita na mphs sthn tetrada me ton proponhtara ton Kranakh kai meta grapse ki alles anakoinvseis.

Anonymous said...

Αλήθεια ρε πολέμιε του ρουσφετιου Κώστα Δούκα εκεί στην Κοινωνια της Πληροφορίας που ήσουν με την αξία σου σε βάλανε ή με την αξία του Παυλόπουλου.

Anonymous said...

Stelio go home

Anonymous said...

Φτάνουν τα σχόλια για την ΔΙΟΜΗΔΑΡΑ
Αυτή που σας πήρε την ταυτότητα δύο φορές φέτος και την κοιτατε από χαμηλά.
Με την αξία τους είναι οι λυκοι εκει που είναι.
Αλλά που να καταλάβει από αξίες το παιδί του μπαμπά.

Anonymous said...

kala eseis ekei sto argos stamatiste na lete polla polla. gt an to paidi tou mpampa neuriasei kai asxolithei opws to ekane o mpampas tha psaksete trupa na krufteite. ligos sevasmos gia tin monadiki oikogeneia pou exei valei ena skasmo lefta sto athlima kai den xrwstaei oute ena euro se kanenan.kai gia na to pw akoma kalutera ligos sevasmos gia to sovarotero swmateio stin istoria tou athlimatos.

Anonymous said...

Μπα μυρίσανε εκλογες και φάνηκε ξανά ο Δούκας?
Άντε πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες στην Εκάλη.
Πάρε το Ζαλώνη και το Βάτη και σηκώστε την σημαία της επανάστασης για να διώξετε τον Αγελούδη και την παρέα του και να τα φτιάξετε όλα...
Ουστ νούμερα που νεκραναστηθήκατε και περιμένετε να σας ψηφίσουμε εμείς οι "μαιμούδες"

Anonymous said...

θυμαστε τον πολυδωρα που ελεγε ποιος ειναι ο αγγελ-ικ-ουδης με τις 7 θεσεις?? το κουιζακι κανεις ???

Anonymous said...

Αλήθεια εκεί στην κοινωνία της πληροφορίας ο φτωχός Κωστής Δούκας που τοποθετήθηκε με την αξία του (Παυλόπουλου) πόσα επαιρνε μισθό. ή μήπως τα χάριζε στο Χαμόγελο του Παιδιού...

Anonymous said...

Ρε συ 12.18 γιατί άμα νευριάσει ο καβούριας τι θα κάνει? Θα πάρει παίκτες? μακάρι να το δούμε κι αυτό.
Όσο για το Άργος Respect οι τύποι τα χώνουν χρόνια και σε παίκτες και σε ανάπτυξη και τους έσκιζε η διαιτησία που κατάγγέλειο Δούκας.
Τα ιστορικά σωματεία πρώτα τα σέβονται οι παραγοντές τους και δεν γράφουν τέτοιες ανακοινώσεις όπου για να θίξουν τον Αγγελούδη προσβάλλουν αυτούς που δεκα χρόνια τώρα ματώνουν για το άθλημα στην επαρχία. Αν δεν ξέρετε γι αυτους ρωτήστε το Μούκιο...

Anonymous said...

Κωστάκη μπορείς να μου πεις σε ποιές επιτυχίες του αθλήματος είχες συμμετοχή ως αθλητής,παράγοντας σωματείου,μέλος της διοίκησης της Οχε,της ευρωπαϊκής και της κοινωνίας της πληροφορίας;
Μπορείς να μου πεις τι κάνουν οι φίλοι σου Ζαλώνης,Βιτζηλαίος,Παπαδόπουλος,και Μπραουδάκης;
Μπορείς να μου πεις αν θα είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές ο φίλος σου ο Δαμιανός;
Mπορείς να μου πείς πόσα χρόνια ήσουν φίλος με τον Αλικάκο και πόσα όχι;
Έχεις περιθώριο να μου απαντήσεις μέχρι αύριο το μεσημέρι και τότε θα σου πω ποιός είμαι.

Anonymous said...

ΚΩΣΤΗ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS

Anonymous said...

Ευτυχώς που ξύπνησε ο Κωστής και θα έρθει η Άνοιξη στο handball.
ρε τι άλλο θ' ακούσουμε πάλι...

Anonymous said...

λυκαονος 8. ποιο ατομο εκπροσωπει το σωματειο με αυτη την εδρα???? αντε για να παμε σε αλλο κουιζ πιο ενδιαφερον.

Anonymous said...

KOYIZ την ανακοίνωση του Δούκα την έγραψε ο Δούκας , ο Μπραουδάκης ή ο Ζαλώνης?
Όποιος το βρεί κερδίζει μια συνδρομή στο ΔΑΙΣ.

Anonymous said...

ο γκαντης η ο καρανασος

ΧΑΤΣΙΚΑΣ Δ. said...

ΡΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔ..Ι, ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ HANDBALL ΕΙΣΑΙ? ΦΤΑΝΕΙ,ΤΟ ΡΗΜΑΞΕΣ.ΠΩΣ ΔΕΝ Σ'ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟ?
ΘΑΧΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ.
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛΑΚΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΕΙΧΕΣ,ΑΠ'ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΤΟ 2000 ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ...ELEPHANT.

Anonymous said...

Μέχρι κι ο Χατσίκας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κωστα Δούκα.
Που ήταν τόσα χρόνια αυτή η ψυχή?
Κωστής Δούκας ο ανανεωτής του αθλήματος με Ζαλώνη, Βιτζηλαίο , Παπαδόπουλο , Χατσίκα και ξανά προς τη δόξα τραβά...

Anonymous said...

gkanti o pao sofadwn ti tha psifisei ? i' mipws ton exei diagrapsei o aggeloudis ? staurakaki posa swmateia exei i mutilini ? trexoume twra agoria ..... trexoume leme xaxaxaxaxaxaxaxa

Anonymous said...

Όλοι οι γλείφτες και οι αυλικοί του Αγγελούδη τρέμετε. Σας πήρε ο Αγγελούδης τηλέφωνο να γράφετε και δεν έχετε σταματημό. Αληταράδες, κομματόσκυλα...Σηκωθείτε και φύγετε από το άθλημα...

Anonymous said...

Ψαξτε όσα σωματεία θέλετε. κι αμα βρείτε τίποτα γράψτε μου. Ο Καρανάσος η Βάνα κι ο Γκαντής τα έχουν φτιάξει όλα στην εντέλεια.
Άμα κατέβει αντιπολίτευση και πάρει πάνω από 20 πρέπει να παραιτηθεί ο Στέλιος.

Anonymous said...

ρε 1.16 ξέρεις που σε έχουμε γραμμένο εμείς τα κοματόσκυλα...

Anonymous said...

Eκεί στον Διομήδη μάλλον δεν καταλάβατε καλά...Ο Δούκας δεν είπε κάτι κακό για εσάς...Το αντίθετο μάλιστα. Και όσοι τον ξέρουν, λέει τα καλύτερα για τον Διομήδη λόγω της υγιούς διοίκησης του. Ο Αγγελούδης είναι το θέμα που έχει 15 δημόσιες θέσεις ....

Anonymous said...

ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα. αφου ο στελιος θα παει τον κωστη στα δικαστηρια ολα θα τα βρει η δικαιοσυνη. λυκαονος 8 για να μην ξεχνιομαστε.

Anonymous said...

Καταλάβαμε πολύ καλά αγαπητέ 1.21
Του κ. Δούκα δεν του αρέσει να χάνει από επαρχιώτες που προκρίνονται στους 8 του challenge "οριακά".
Μέσα από εμάς κι εξαιτίας του Χειβιδόπουλου χτυπαέι τον Αγγελούδη.
Αν θες κ. Δούκα κατέβα εσύ για πρόεδρος να δεις πόσα απιδια πιάνει ο σάκος...

Anonymous said...

Ρε χαζέ 1η21 που ακόμα ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ γιατί είσαι γίδι και ζώον, οι εκλογές στην ΟΧΕ είναι στημένες...Μάθε...

Anonymous said...

Bλάκα 1:26 τον Δούκα δεν τον ενδιαφέρει το πρωτάθλημα...Και γι'αυτό έχει μικρότερο μπάτζετ από την Έδεσσα. Να υπάρχει στο άθλημα τον νοιάζει για λόγους προβολής...
Στ' αρχίδια του κιόλας να γράψει ''καλή επιτυχία στον Διομήδη''. Προφανώς και το εννοεί.

Anonymous said...

Μέσα από την απάντηση της ΟΧΕ, πραγματικά διάβασα το ανέκδοτο "η διαιτησία είναι ανεξάρτητη". Ποιους δουλεύετε ρε μάγκες?

Anonymous said...

O σειρεκιδης μένει ΛΥΚΑΟΝΟΣ

Anonymous said...

Οι εκλογές είναι , και θα είναι πάντα στημένες. Με τα χαρτιά από τα σωματεία έτοιμα απο πριν. Ποιος δεν το ξέρει αυτό. ..? ο Αγγειλούδης με τους αυλικούς προπονητές κάνει ότι γουστάρει το ΔΣ έχει ευθύνη γιατί κανένας δεν του λέει όχι ...ο Λαζαρίδης με μεγάλη αξιοπρέπεια φέρθηκε. Έχω ένα ωραίιο βίντεο κι απο το παγκόσμιο του καλοκαιριού, με Στέλιος, 2 ομοσπονδιακούς πουέλεγαν ωραία πραγματάκια, κάποια στιγμή θα το βγάλω στον αέρα

Anonymous said...

O Aγγελούδηςλέει οτι η μόνη συμμετοχή του στο άθλημα είναι η συμμετοχή του στα λίγα ΔΣ, λοιπόν ας μας πει ποιός προσλαμβάνει τους γλύφτες προπονητές, ....και το πιο σημαντικό με ποια κριτήρια, ουστ..ουστ...Παταβούκα το νου σου... (

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΑΘΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥ ΔΟΥΚΕΙΚΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ (ΖΑΛΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , ΒΑΤΗΣ ΚΛΠ) , Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧ@@@@
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧ@@@@ ΤΟΥ .
ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΧΕ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ? ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΑς ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ !
ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ?
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΛΙΜΑΝΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .
ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΩΣΤΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΦΤΕΙΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ.
ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤ ΠΟΥ ΑΙΦΝΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑ.

Anonymous said...

Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) ισον Δούκας.....
Καλώς τα παιδιά, ξυπνήσανε
χααχχαχχαχαχα

Anonymous said...

ακομα απαντηση στο κουιζακι ποιο ατομο εχει εκπροσωπο το σωματείο με εδρα τη διευθυνση λυκαονος 8 ????

Anonymous said...

ανθρωποι που λένε το χάντμπολ, χαντμπολάκι δεν έχουν θέση
αντε στο καλό
τι έγινε ήρθε το Πάσχα, νωρίτερα και αναστήθηκαν????
και ξαφνικά ξύπνησε ο αρχιτουριστάς του αθλήματος
ελεος

Anonymous said...

Ρε σεις κουτομπόληδες του Αγγελούδη δε πάτε να φορέσετε κανένα στριγκάκι ? Δεν ντρέπεστε λίγο ? Μιλάτε έτσι για τον μοναδικό ευεργέτη του αθλήματος ? Ξεχάσατε τόσο γρήγορα όλα αυτά που έκανε για σας και τα σωματεία σας ? Ποιός Πρόεδρος διοίκησε το άθλημα με τόση αξιοκρατία και ανιδιοτέλεια βρε άχρηστοι ? Ποιός Κωστής ξαφνικά μίλησε για το άθλημα ? Που ήταν ο Κωστής όλα αυτά τα χρόνια ? Πόσο γλύψιμο έριχνε του Αγγελούδη ο Κωστής και πόσο γρήγορα τα ξέχασε όλα ? Αυτός σαν απλό μέλος του ΑΣΕΔ δεν διάβασε προκήρυξη και δεν γνώριζε πως τα Ευρωπαικά παιχνίδια είναι για όλους τα ίδια ή δεν αγωνίσθηκε έτσι και τα προηγούμενα χρόνια ? Για ποιά διαιτησία μιλά ? Ξεχάσατε τόσο γρήγορα απο το 1997-2000 τι έκανε ο Ζαλωνάκος στην ΟΧΕ ? Ποιός έφερε τα λεφτά στην ΟΧΕ όλα αυτά τα χρόνια ? ο Κωστής ? Ρε πάτε καλά ? Έχετε καεί εντελώς ?
Αν Δεν υπήρχε ο Αγγελούδης δεν θα υπήρχε άθλημα σήμερα , το λέω και το εννοώ ! δεν θα υπήρχε ομοσπονδία ! Και αν κάνει πως φεύγει ο Αγγελούδης απο την ΟΧΕ στα αζήτητα θα πάει το άθλημα , οι συνεργάτες, το προσωπικό, οι προπονητές κ.α.

Anonymous said...

Οι τσάντες οι του Αγγελούδη μην προκαλείται . Στέλιο ναβγάλουμε στην φόρα τις ιστορίες με τον Ξύδη,κτλ για να δούμε τι μάγκας είσαι?

Anonymous said...

Δούκα κοίτα να μη σκορπάς τζαμπα τα λεφτά σου σε Κρανάκηδες και πλήρωσε κανένα παίκτη που να κρατάει την ομάδα και άσε τις μαγκιές.
Σε πονάει που χάνεις από το Διομήδη αλλά τι να κάνουμε....

Anonymous said...

Αστε ρε την κινδυνολογία ,και για να μας πειτε ποιοι προπονητές θαμείνουν άνεργοι, οι 3' 4' που εναλλάσσονται στις εθνικές . Φίλε γιαπεςμαςτιςιστορίεςμε τον Ξύδη,.....Αγγελούδη π´οσουςμισθούςσου δίνει ο κολλητ´οςσου.

Anonymous said...

Στέλιο ακομα να πας στην ευελπιδων??????? χατζικα εγραψες με το στρατολογο. λυκαονος 8 για να μην ξεχνιομαστε......

Anonymous said...

Που τον θυμήθηκες τον Ξύδη ? αυτός πέρασε για δυό λεπτά από το άθλημα , για κάποιον που υπάρχει στο άθλημα έχεις κάτι να μας πεις ? και αναφέρομαι σ αυτούς που έχασαν περιουσίες .
"κότες" κτυπάτε τον Αγγελούδη ? Ποιος έφερε τα λεφτά στο άθλημα άχρηστοι και αγνώμονες ? Ποιος ??

Anonymous said...

εχεις δικιο. εφερε λεφτα οπως ολοι οι πασοκοι στις ομοσπονδιες.ειδες μηπως αναπτυξη??ειδες μηπως βελτιωση των πρωταθληματων που καθε χρονο αποχωρουσε και απο μια ομαδα?τα πηραν τα σωματεια που επενδυαν? τελικα που πηγαν?? μαλλον σε υπερωριες προσληψεις και σοφαδες και πολυδροσα.αφου επικαλείστε τη διαφανεια βγαλτε απο ολους τους εμπλεκομενους τι πηρε ο καθενας απο το 2000 μεχρι σημερα σαν φυσικα προσωπα και σαν σωματεια και βουλωστε στοματα.τολματε? καντε το.και μην πειτε για ΓΣ και μαλακιες γιατι ειναι υπεκφυγες. ακομα για τη λυκαονος 8??

Anonymous said...

Αδελφέ Στέλιο ,
σ ένα πράγμα έχεις ευθύνη, που μάζεψες στην αγκαλιά σου αρκετούς αριβίστες και αχάριστους που σήμερα σου βγάζουν γλώσσα , ποιοι; αυτά τα ερπετά που ούτε η μάνα τους χαντμπωλικά δεν τους ήξερε !

Συμβουλευτικά στο λέω επειδή ξέρω πόσο πολύ πονάς γι αυτό το γαμ...νο άθλημα : υπομονή και καλύτερες επιλογές στους συνεργάτες μας ,... να φοράνε παντελόνια !!

Όσο αφορά εσένα κ Δούκα , καλά θα κάνεις να γυρίσεις το χρόνο πίσω και να σκεφτείς, μόνο να σκεφτείς τα οφέλη που είχες από τον άνθρωπο Αγγελούδη.

Και κάτι προς όλους τους όψιμους συκοφάντες του Αγγελούδη : καρντάσια σαν τον Αγγελούδη άνθρωπο τίμιο , ειλικρινή και "αγαθό" χαντμπωλικά δεν θα βρούμε !

Και στους λίγους εναπομείναντες εραστές του αθλήματος : Συνάδελφοι και λάτρεις του αθλήματος , αντεπίθεση στο Δουκέικο καρναβάλι, να μη ζήσουμε πάλι στιγμές του 1997 με Ζαλώνη κλπ παρέα των Βορ. προαστίων.

Anonymous said...

11.03 δημοσ ενταξει το ξερουμε οτι εχεις τον προηγουμενο καταλογο.Τον καταλογο τον εχεις, αρχ@@@@ δεν εχεις, γιατι παντα γραφεις σαν ανωνυμος η με καποιο διαυγες ονομα.
Φτανει εχεις γραψει 500 φορες απο χθες.

Anonymous said...

Για τον 11:03
δεν είναι αγαπητέ ζήτημα Πασόκου που έφερε τα χρήματα αλλά ικανότητας του και ο Αγγελούδης είτε το θέλεις είτε όχι , ΕΧΕΙ ικανότητες .
Και ανάπτυξη είδαμε και αξιόλογα πρωταθλήματα με πολύ καλούς ξένους παίκτες είδαμε και Εθνικές ομάδες με επιτυχίες . Τώρα αν κάποιες ομάδες αποχωρούν σ αυτό δεν φταίει ο Αγγελούδης ή η ΟΧΕ , άλλαξαν οι εποχές και οι επιταγές της ζωής.
Για προσλήψεις και υπερωρίες αν ξέρεις κάτι ευχαρίστως να δω γραμμένα τα επιχειρήματα σου , εκείνο που ξέρω είναι πως όσοι δούλεψαν πληρώθηκαν αλλά όχι και τόσο καλά όσο υπονοείς.
τέλος όσον αφορά τα σωματεία δεν γνωρίζω κανένα που να πήρε χρήματα πλήν των οδοιπορικών του.
Το επιχείρημα σου για Σοφάδες και Πολύδροσο είναι ακραίο και δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς συνεχώς, έτυχε να γίνει μια προσπάθεια και τίποτα παραπάνω, αν απέδωσε ή όχι θα το δείξει το μέλλον. Να σκεφτείς και πως στα άλλα αθλήματα τα ίδια συμβαίνουν με αποχωρήσεις κλπ.

Anonymous said...

11:03

Γεια σου Βαγγέλη .

Anonymous said...

11.33 δεν αξιζεις απαντησης γιατι δεν εχεις να πεις κατι.εχω και τις τωρινες αν ενδιαφερεσαι.

11.34 χαιρομαι που υπαρχουν και ανθρωποι σαν και σενα και μπορουμε να ανταλλαξουμε αποψεις. σαφως εχει ικανοτητες αλλα το θεμα ειναι πως και που τις διοχετευει. μπορει επισης να αλλαξαν οι επιταγες της ζωης αλλα καμια προβλεψη η διορατικοτητα δεν υπηρξε για να ξεπερνιουνται τετοια προβληματα αφου οπως συμφωνουμε λεφτα ηρθαν στο αθλημα ή μαλλον στον κωδικο της οχε γιατι επιμενω λεφτα δεν μπηκαν στο αθλημα. για προσληψεις τα εχω πει πολλες φορες. εγω κανω την προταση και αν θελεις την κανεις δεκτη ή οχι. 2000-2012 ποιοι πήραν λεφτα και ποσα. προσωπα και σωματεια και υπολοιπα εξοδα. και το βουλωνουμε ολοι.

το επιχειρημα δεν ειναι ακραιο γιατι ειναι πραγματικο. αλλωστε αποτελεσαν τη βαση για τις ιδρυσεις ενωσεων παρατυπως με προσληψεις προσωπικου κλπ. υπαρχει περιπτωση να γινουν συντομα γνωστα αυτα τα θεματα και ο καθενας θα κρινει ποιος εχει δικαιο ή οχι κι αν ειναι αβασιμες οι καταγγελιες.

Anonymous said...

O DIAS POLIXNIS RE FILE IPARXEI SE ETHNIKI KATHGOREIA...

Anonymous said...

12.00 ξερολα,οι καταστασεις δεν εχουν φυγει απο οχε.

Anonymous said...

Επανέρχομαι για να απαντήσω στον 12:00
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποια πράγματα καλύτερα από σένα λόγω εντοπιότητας , διάβασε προσεχτικά τα επιχειρήματα μου.
α) η ΕΣΧΚΕ με έδρα την Λάρισα (σωματεία 18) ιδρύθηκε πριν την αναγνώριση και εγγραφή του ΑΟ ΣΟΦΑΔΕΣ στα μητρώα της ΟΧΕ και είχε υπάλληλο την κα Γεωργιάδου αργότερα την κ. Δεσκάτα σε μορφή part time και στις δύο περιπτώσεις . Σήμερα η ΕΣΧΚΕ δεν έχει υπάλληλο και λειτουργικά έξοδα διότι την υποστηρίζει γραμματειακά υπάλληλος άλλης Ένωσης για λόγους οικονομίας .
β) Διορατικότητα ? που να την βρούμε όλοι μας , όταν εμείς οι ίδιοι δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει αύριο ? Που και πως να σκεφτούν οι άνθρωποι της ΟΧΕ ? να γίνουν μάντεις , αυτό θέλεις να πεις ? Αύριο μπορεί να μην υπάρχει ούτε ΟΧΕ με τα νέα μνημονιακά μέτρα.
γ) λεφτά στο άθλημα μπήκαν και μπήκαν από χορηγούς και Προέδρους και μάλιστα πολλά, χάρις στις προσπάθειες του Αγγελούδη διότι μόνο αυτός ενέπνεε εμπιστοσύνη.
δ) στους κωδικούς της ΟΧΕ μπήκαν χρήματα της Ελληνικής Πολιτείας έπειτα από εισηγήσεις και ελέγχους βέβαια , σε τι λοιπόν φταίει ο Αγγελούδης ?. Αν η ΟΧΕ δεν ήταν συνεπής δεν θα την επιχορηγούσε η Πολιτεία. Κατά συνέπεια ενισχύεις την ικανότητα και την εργατικότητα του Αγγελούδη και των συνεργατών του
και ε) Αν τόσο πολύ θέλεις να μάθεις τις δαπάνες 2000-2012 δύο λύσεις σου προτείνω : 1) στην ΓΣ να ζητήσεις νόμιμα τα στοιχεία που επιθυμείς ή 2) προσφεύγεις στην Ανεξάρτητη Αρχή και τα απαιτείς , αυτό κάνει ένας δημοκρατικός πολίτης που δεν θέλει να είναι συκοφάντης ή λαικιστής.

Anonymous said...

ΔΕΠΑ, ΕΤ3 και τρεις φορές ΟΠΑΠ. Όλα αυτά και άλλα πολλά, Κε Δούκα ποιός τα έφερε; Μήπως τα φέρατε εσείς? ¨Η έπρεπε να ήσαταν μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ ή στην ΕΟΕ για να το κάνετε;
Μιλάτε για "κομμματισμό και ρουσφέτι": άρα να υποθέσει κάποιος ότι εσείς δεν έχετε καμία σχέση με αυτά τα πράγματα....(εδώ γελάνε)
Όπως επίσης και ότι δεν έιχατε ποτέ "δικούς" σας ανθρώπους στην ομοσπονδία. Η σχεση του σωματείου σας με τον επι χρόνια Γεν Γραμματέα που ελυνε και εδενε στην ΟΧΕ ήταν προφανως συμπτωματική και τυχαία και ο τελευταιος λειτουργούσε πάντα ανεξαρτητα απο εσας.
Αφήστε τα αυτά για κάποιους που δεν τα ξέρουν και που είναι νέοι.
Και τον Κο Αλικάκο να μην τον επικαλείστε ως "κακό παραδειγμα", γιατί χερακι-χεράκι τρεχατε μαζί στα δικαστήρια και στις αγωγές πριν 7-8 χρόνια. Αλλά η μνήμη έχει κοντά και επιλεκτικά πόδια...

Anonymous said...

αγαπητε 12.44

α)18 σωματεία η ΕΣΧΚΕ, 10 του Αργους και παει λεγοντας. Και επειδη ολως τυχαιως γνωριζεις πραγματα βγαλτε ολα τα ιδρυτικα σωματεια ολων των ενωσεων, ποσα παιχνιδια επαιξαν και σε τι κατηγοριες. δεν μπορω να επεκταθω αλλο τουλαχιστον αυτη τη στιγμη.
β)διορατικοτητα στο να αναζητησεις πορους εκτος ΔΕΠΑ και ΟΠΑΠ που στο κατω κατω και ο Χαρδαλιας τους ειχε χορηγους. Και κυριως να χτισεις το μελλον και οχι οτι προσκαιρα οφελη.
γ).................
δ-ε)μιλαω για τα χρηματα που βγηκαν απο την ΟΧΕ σε ποιες τσεπες μπηκαν. Εχουμε διαφορετικη προσεγγιση. Οπως στο θεμα του κουιζ. Δεν μπορει να ηταν ευγενικη προσφορα αν δεν το ειχε ζητησει καποιος? Μπορω επισης να σου απαριθμησω αρκετες καραμπινατες παρατυπιες και ενεργειες που προσβαλλουν την ηθικη και το κοινο αισθημα. Αντιστρεφω την προταση σου και επανερχομαι. Αν ο Δουκας ειναι συκοφαντης τον πας στα δικαστηρια οπως ειπε ο Στελιος οτι θα τον παει. Αν ειναι λαικιστης βγαζει τη λιστα τι μπηκε και σε ποιους ακριβως βγηκε και τον στελνει στα ταρταρα και την απαξιωση. Επισης βγαζει καθε εκπροσωπος σωματειου που εχει ψηφισει σε ΓΣ τη σχεση εχει με το σωματειο και το χαντμπολ.

Ακομα πιο αποστωμοτικο να ζητησει απο το ελεγκτικο συμβουλιο να προβει σε ελεγχο της 12ετιας και να τεθουν ολα τα στοιχεια στο τραπεζι και απο τις δυο πλευρες. Και για οσους δεν ξερουν τι κανει το ΕΣ της ΓΓΑ:

Έργο του Ελεγκτικού Συμβουλίου είναι κυρίως:
α)η διενέργεια λογιστικού και διαχειριστικού ελέγχου, καθώς και ελέγχου κάθε άλλου στοιχείου που αποτελεί αντικείμενο του νόμου ή των καταστατικών των αθλητικών σωματείων ,των ενώσεων και των ομοσπονδιών, καθώς και των άλλων επιχορηγούμενων φορέων.
β)η διαπίστωση της τήρησης από τα σωματεία , τις ενώσεις και τις ομοσπονδίες των διατάξεων των νόμων ,των διαταγμάτων,των υπουργικών αποφάσεων, των κανονισμών που αφορούν,διαχειριστικούς και λογιστικούς κανόνες,οι οποίοι επιβάλλονται από το νόμο και από άλλες διατάξεις,
γ)η γνωμοδότηση για περικοπή της επιχορήγησης , εφόσον διαπιστώνονται σοβαρές παραβάσεις.
Ο έλεγχος διενεργείται τακτικά, μια φορά το χρόνο και έκτακτα,οποτεδήποτε , με εντολή του Υπουργού Πολιτισμού.

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ?
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ?
ΕΘΝΙΚΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ...

Anonymous said...

Βρε ζώα το 1997 απαλλάχθηκε το άθλημα από τον Αλικάκο και μπήκε σε τροχιά εξυγίανσης. Αλλά δεν είστε ζώα. 2-3 άτομα είστε που γράφετε βλακείες και ψέμματα, καθώς έτσι σας υπέδειξε ο Αγγελούδης.

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ!
ΣΤΕΛΙΟ ΦΥΓΕ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΛΑ.

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ? ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ! ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ! ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ. Ο ΔΟΥΚΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ. ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ???

Ζαλώνης Φραγκίσκος said...

Λοιπόν επειδή ειπώθηκε το όνομα του πατέρα μου, θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα.
Όσοι σπιλώνουν και συκωφαντούν πίσω από το πληκτρολόγιο, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμφέροντα εξυπηρετούν αυτή την εποχή. Μία εποχή που έχει τεθεί εν αμφιβόλλω η ύπαρξη της χώρας μας. Το να σφάζεστε για το Ελληνικό χάντμπωλ, αν και όλοι το αγαπάμε όλοι πολύ, είναι τουλάχιστον ανόητο.
Άνθρωποι που πραγματικά συνεισέφεραν στον χώρο χωρίς να πάρουν ούτε μία δραχμή (τότε) και γι' αυτό βάζω το χέρι μου στην φωτιά, καλό θα ήταν να μην γίνονται αποδέκτες αρνητικών σχολίων.
Επιπρόσθετα, για όσους ρώτησαν, ο πατέρας μου έχει πάψει να ασχολείται εδώ και περίπου εννιά χρόνια ύστερα και από δική μου παραίνεση, καθώς ο φόρτος εργασίας του είναι μεγάλος.
Είναι γνωστό ότι όταν πετάς λάσπη, κάτι θα μείνει βέβαια και γι' αυτό βλέπουμε αυτές τις πρακτικές σε (και) σε αυτό το blog, το οποίο είναι μικρός καθρέπτης της κοινωνίας μας.
Λυπάμαι πολύ για το επίπεδο ορισμένων και θα παρακαλούσα τον διαχειριστή, τον οποίο πραγματικά εκτιμώ πολύ, να σκεφθεί αν πρέπει να συνεχιστεί η συνέχεια των ανώνυμων σχολίων.

ΥΓ: Όσοι εδώ γράφετε για τον έναν ή τον άλλο, καθίστε σε ένα τραπέζι και μεριμνήστε για το καλό του αθλήματος. Τα μέσα που έχετε δεν είναι πολλά, αλλά αν υπάρχει μεράκι μπορεί να δημιουργηθεί κάτι καλό.

Ευχαριστώ πολύ και καλό μεσημέρι.

Anonymous said...

Kαλα τα λες Φραγκι!Αντε επιτελους εδω μεσα με ολους τους ανωνυμους.Δεν εχει σημασια ποιος πστευεις οτι εχει δικιο,αλλα ειναι ντροπης πραγματα οσα λεγονται εδω μεσα εδω και πολυ καιρο.

Anonymous said...

http://www.sportsnet.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=250:2012-01-10-12-24-17&Itemid=788&layout=default

Ντροπη στη λογοκρισια. Για να σε δουμε Παπαχαρτοφυλη τολμας να το δημοσιεύσεις? Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Αρθρο 8
5. Όπου εφεξής στον παρόντα νόµο αναφέρεται αθλητικό σωµατείο νοείται το σωµατείο που έχει την κατά το παρόν ειδική αθλητική αναγνώριση.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟΝ 1:28

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ......α)18 σωματεία η ΕΣΧΚΕ, 10 του Αργους και παει λεγοντας. Και επειδη ολως τυχαιως γνωριζεις πραγματα βγαλτε ολα τα ιδρυτικα σωματεια ολων των ενωσεων, ποσα παιχνιδια επαιξαν και σε τι κατηγοριες. δεν μπορω να επεκταθω αλλο τουλαχιστον αυτη τη στιγμη...... ΔΗΛ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ? ΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ , ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΣΤΗΝ DHB ??
.........
β)διορατικοτητα στο να αναζητησεις πορους εκτος ΔΕΠΑ και ΟΠΑΠ που στο κατω κατω και ο Χαρδαλιας τους ειχε χορηγους. Και κυριως να χτισεις το μελλον και οχι οτι προσκαιρα οφελη....ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ? ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ , ΔΗΛ ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η΄ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ?? ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ......................
δ-ε)μιλαω για τα χρηματα που βγηκαν απο την ΟΧΕ σε ποιες τσεπες μπηκαν. Εχουμε διαφορετικη προσεγγιση. Οπως στο θεμα του κουιζ. Δεν μπορει να ηταν ευγενικη προσφορα αν δεν το ειχε ζητησει καποιος? Μπορω επισης να σου απαριθμησω αρκετες καραμπινατες παρατυπιες και ενεργειες που προσβαλλουν την ηθικη και το κοινο αισθημα. Αντιστρεφω την προταση σου και επανερχομαι. Αν ο Δουκας ειναι συκοφαντης τον πας στα δικαστηρια οπως ειπε ο Στελιος οτι θα τον παει. Αν ειναι λαικιστης βγαζει τη λιστα τι μπηκε και σε ποιους ακριβως βγηκε και τον στελνει στα ταρταρα και την απαξιωση. Επισης βγαζει καθε εκπροσωπος σωματειου που εχει ψηφισει σε ΓΣ τη σχεση εχει με το σωματειο και το χαντμπολ........ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.........................
Ακομα πιο αποστωμοτικο να ζητησει απο το ελεγκτικο συμβουλιο να προβει σε ελεγχο της 12ετιας και να τεθουν ολα τα στοιχεια στο τραπεζι και απο τις δυο πλευρες. Και για οσους δεν ξερουν τι κανει το ΕΣ της ΓΓΑ:....................ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ?? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΜΕΙΣ ??
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΠΑΡΑΤΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ , ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Anonymous said...

α)Προφανως δεν ειδες σε παραπανω σχολιο την επισημη λιστα των σωματειων που αναγνωρίζει η ΓΓΑ και που αριθμει 92 σωματεια απο τα οποια 5-6 δεν τα γνωριζει κανεις. Ενδιαφερον εχει να δουμε αν εχουν λαβει αθλητικη αναγνωριση τα σωματεια των συμβουλων του ΔΣ που θεωρητικα προασπιζουν το αθλημα.

Σχετικα με το παρελθον σε καλω να δημοσιευσετε ολα τα σωματεια που ειχαν ψηφο με ποιες συμμετοχες και σε ποια πρωταθληματα νομιμοποιησαν την ψηφο τους και αν ειναι δυνατον και τα Φ.Α. των αγωνων αυτων.

β)Εαν βγαλεις καθολικη λιστα με το που δοθηκαν τα χρηματα που μπηκαν ολα αυτα τα χρονια θα παρεις την απαντηση σου. Εαν εχεις καποιον δεικτη αξιολογησης ποιοτικης η ποσοτικης που να δειχνουν οτι υπηρξε προοδος δεν θα διστασω να το αποδεχτω δημοσιως.

δ-ε)Τα πραγματα επιμενω ειναι απλα. Εχετε τα στοιχεια στα συρταρια σας. Βγαλτε τα στη δημοσιοτητα να δει ο κοσμος του αθληματος οτι ο Κωστης ειναι λαικιστης και αριβιστας. Βγαλτε τα στοιχεια με τα σωματεια που ψηφιζαν-ουν, αν συγγενης τεως συμβουλου ειχε τον ιδιο χρονο συμβαση εργασιας με την ΟΧΕ, αν υπαρχει πρακτικο για τις προσληψεις που εγιναν και τα βιογραφικα οσων απορριφθηκαν και για ποιες θεσεις και αλλα πολλα. Εν κατακλειδι ο Στελιος δηλωσε οτι θα προσφυγει στα δικαστηρια γιατι συκοφαντείται. Εκει θα λαμψει η αληθεια. Και η ΟΧΕ θα στειλει τον Κωστη στα αρμοδια οργανα. Και εκει παλι θα λαμψει η αληθεια.

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ

ΩΡΑΙΑ SENTRA ΕΚΑΝΕΣ

Anonymous said...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 10:01
ΓΡΑΦΕΙΣ.....
α)Προφανως δεν ειδες σε παραπανω σχολιο την επισημη λιστα των σωματειων που αναγνωρίζει η ΓΓΑ και που αριθμει 92 σωματεια απο τα οποια 5-6 δεν τα γνωριζει κανεις. Ενδιαφερον εχει να δουμε αν εχουν λαβει αθλητικη αναγνωριση τα σωματεια των συμβουλων του ΔΣ που θεωρητικα προασπιζουν το αθλημα. ΡΩΤΩ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΓΓΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Η ΓΓΑ ΕΧΕΙ ΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ 5-6 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΓΓΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ...................
Σχετικα με το παρελθον σε καλω να δημοσιευσετε ολα τα σωματεια που ειχαν ψηφο με ποιες συμμετοχες και σε ποια πρωταθληματα νομιμοποιησαν την ψηφο τους και αν ειναι δυνατον και τα Φ.Α. των αγωνων αυτων.
ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΣΕ ΚΑΛΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ , ΣΥΝΕΠΩΣ:
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΤΙ ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟ ??

Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ
β)Εαν βγαλεις καθολικη λιστα με το που δοθηκαν τα χρηματα που μπηκαν ολα αυτα τα χρονια θα παρεις την απαντηση σου. Εαν εχεις καποιον δεικτη αξιολογησης ποιοτικης η ποσοτικης που να δειχνουν οτι υπηρξε προοδος δεν θα διστασω να το αποδεχτω δημοσιως.

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ
δ-ε)Τα πραγματα επιμενω ειναι απλα. Εχετε τα στοιχεια στα συρταρια σας. Βγαλτε τα στη δημοσιοτητα να δει ο κοσμος του αθληματος οτι ο Κωστης ειναι λαικιστης και αριβιστας. Βγαλτε τα στοιχεια με τα σωματεια που ψηφιζαν-ουν, αν συγγενης τεως συμβουλου ειχε τον ιδιο χρονο συμβαση εργασιας με την ΟΧΕ, αν υπαρχει πρακτικο για τις προσληψεις που εγιναν και τα βιογραφικα οσων απορριφθηκαν και για ποιες θεσεις και αλλα πολλα. Εν κατακλειδι ο Στελιος δηλωσε οτι θα προσφυγει στα δικαστηρια γιατι συκοφαντείται. Εκει θα λαμψει η αληθεια. Και η ΟΧΕ θα στειλει τον Κωστη στα αρμοδια οργανα. Και εκει παλι θα λαμψει η αληθεια.
ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ Η΄ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ Η΄ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ. ΕΓΩ ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ , ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ , ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑ 3000 ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ .

Anonymous said...

kai otan milame gia xrimata ,milame gia peripou 3 ekat. euro etisios .ena poso apo to 2000 kai meta pou einai metaksi 30 -32 ekat. euro. einai polla ta lefta magkes ;).kai gia na min pareksigithw den isxurizomai oti kapoios exei klepsei.oxi ,ola einai nomima alla einai kai ithika ? kai to simantikotero pigan pros ofelos tou athlimatos ????? peite mas me onomateponima posa exei parei o kathe enas kai poia ergasia exei prosferei .

Anonymous said...

Σου εγραψα την παραγραφο 5 του αρθρου 8 του αθλητικου νομου που οριζει ρητως τι νοειται αθλητικο σωματειο. Τα αναγνωρισμενα σωματεια τα εχει αναρτησει η ΓΓΑ στη σελιδα της. Η προσφυγη του Αλικακου ειναι εντελως διαφορετικη και το ξερεις. Αλλα επι της ουσιας συμφωνω οτι τα δικαστηρια ειναι αρμοδια αν και ειναι νωρις μεχρι το Νοεμβριο.

Καθολικη λιστα εννοω αναλυτικη περιγραφη του καθε σεντ που βγηκε απο το λογιστηριο και σε ποια τσεπη μπηκε. Επισης αν υπαρχει δεικτης ποιοτικης ή ποσοτικης μετρησης αποτελεσματων για τα χρηματα που αποδοθηκαν.

Στην τελευταια παραγραφο δεν σχολιασες κατι που ειπα για προσληψεις με βιογραφικα και για μελη του ΔΣ που επρεπε να εκπεσουν δεν βλεπω να αναφερεσαι. Αν βγουν στοιχεια τι χρηματα πηραν μερικοι θα σηκωθει η τριχα ορισμενων. Αυτα ο Στελιος και σαν δικηγορος επρεπε τουλαχιστον να τα προσεξει. Και τα χρεωνεται ο ιδιος.

Ναι εχεις δικιο. Δεν τον γουσταρω και εξηγω γιατι. Δεν αμφισβητω την εντιμοτητα του αλλα εμμενω στην αποψη οτι χρησιμοποιησε ΣΚΟΠΙΜΑ την ομοσπονδια σαν φεουδο για ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ σκοπους. Αν δεν ηταν ανασφαλης και δεν εβλεπε με καχυποψια καποιους αξιους συνεργατες που περασαν διπλα του κατα καιρους που εφυγαν αηδιασμενοι και χρησιμοποιουσε τις ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ του ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΙΣΟΤΙΜΑ και οχι ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ το αθλημα θα ηταν μετα το ποδοσφαιρο ή αντε μετα το μπασκετ.

Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ αρκετοι εχουν την ιδια αποψη. Τι θα γινει? Ο καιρος θα το δειξει.

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ
ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΩΣΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΝΕΤΑΞΕΣ ΕΒΑΛΕΣ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΤΣΙ ??

ΛΕΩΝΙΔΑΡΑ ΟΛΕ !!!

Βαγγέλης Μπραουδάκης said...

Αν και δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι με ανώνυμους (δειλούς, δηλαδή, ώστε να υπογράψουν με το ονοματάκι τους κι έτσι να υποστηρίξουν με το θάρρος που απαιτείται, αντί του ανέξοδου θράσους, την όποια άποψή τους), θα το κάνω επειδή η απαξία μπορεί να ερμηνευτεί ή να χρησιμοποιηθεί ως "ένοχη σιωπή": Οτιδήποτε, λοιπόν, ήθελα και θέλω να γράψω το έκανα και το κάνω πάντοτε (στη δημοσιογραφική πιάτσα το ξέρουν καλά εδώ και 22 χρόνια -μπορεί να μου χρεώνουν πολλά, αλλά ποτέ ανωνυμία)με την υπογραφή μου. Επειδή δεν ντρέπομαι γι' αυτή...

Anonymous said...

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.
Η προσφυγη του Αλικακου ειναι εντελως διαφορετικη και το ξερεις. Αλλα επι της ουσιας συμφωνω οτι τα δικαστηρια ειναι αρμοδια αν και ειναι νωρις μεχρι το Νοεμβριο.
Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΛΙΚΑΚΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛ.ΑΓΩΝΑ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ .

Καθολικη λιστα εννοω αναλυτικη περιγραφη του καθε σεντ που βγηκε απο το λογιστηριο και σε ποια τσεπη μπηκε. Επισης αν υπαρχει δεικτης ποιοτικης ή ποσοτικης μετρησης αποτελεσματων για τα χρηματα που αποδοθηκαν.

ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ, Η΄ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΓΝΩΣΗ, Η΄ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΟΧΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Στην τελευταια παραγραφο δεν σχολιασες κατι που ειπα για προσληψεις με βιογραφικα και για μελη του ΔΣ που επρεπε να εκπεσουν δεν βλεπω να αναφερεσαι. Αν βγουν στοιχεια τι χρηματα πηραν μερικοι θα σηκωθει η τριχα ορισμενων. Αυτα ο Στελιος και σαν δικηγορος επρεπε τουλαχιστον να τα προσεξει. Και τα χρεωνεται ο ιδιος.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΠΡΙΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

Ναι εχεις δικιο. Δεν τον γουσταρω και εξηγω γιατι. Δεν αμφισβητω την εντιμοτητα του αλλα εμμενω στην αποψη οτι χρησιμοποιησε ΣΚΟΠΙΜΑ την ομοσπονδια σαν φεουδο για ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ σκοπους. Αν δεν ηταν ανασφαλης και δεν εβλεπε με καχυποψια καποιους αξιους συνεργατες που περασαν διπλα του κατα καιρους που εφυγαν αηδιασμενοι και χρησιμοποιουσε τις ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ του ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΙΣΟΤΙΜΑ και οχι ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ το αθλημα θα ηταν μετα το ποδοσφαιρο ή αντε μετα το μπασκετ.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ? ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ , ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΘ .
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ , ΕΝΑ - ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

Anonymous said...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΗΣ ΕΣΚΕ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΛΠ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ.

ΦΕ94
79
ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΣΟΦΑ∆ΩΝ
ΣΟΦΑ∆ΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1 43200
ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟ
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Anonymous said...

ΑΡΑΓΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ 10 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ? ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ? ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΑΣ ? ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ? ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ Η' ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ? ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ? ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ , ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ... ΚΑΤΑΝΤΙΑ , ΝΤΡΟΠΗ .ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

Anonymous said...

Λες να μην το ξερω? Με υποτιμας. Και η ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ 93 και ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ και οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΡΤΑΣ ειδα και το ΒΑΟ μαλιστα. Ολοι εχουν αθλητικη αναγνωριση αφου κατεθεσαν μεταξυ αλλων δικαιολογητικων βεβαιωση της ΟΧΕ οτι αγωνιζονται στα πρωταθληματα της και λιστα με 20 αθλητες που εχουν δελτια στην ΟΧΕ. ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΙ και ΜΠΡΑΒΟ τους. Εντυπωση μου κανει οτι τα σωματεια αρκετων συμβουλων δεν τα βρισκω στην κατασταση. Ξερεις να μου πεις τι εγιναν?

Συμφωνω με τα δικαστηρια. Εκει που θα προσφυγει ο Στελιος -αν δεν το εχει κανει ηδη- εναντιον του Κωστη για τους συκοφαντικους χαρακτηρισμους του.

35 περιπου εκατομυρια ειναι αυτα. Και ειναι προσωπικα δεδομενα να πουμε οτι καποιος εχει λαβει σε μια 10ετια απο ελαχιστο 30 χιλιαδες ενω υπαρχουν ανθρωποι που εχουν λαβει παραπανω απο 150 χιλιαδες μερικοι μαλιστα σε μικροτερο χρονικο διαστημα. Τα στοιχεια μεχρι το 2011 υπαρχουν και ειναι για τρελλα. Οσο για τη ΓΣ προσυπογραφω την ανακοινωση του Κωστη. Ουτε στην Κατερινη δεν τολματε να την πατε. Ετσι για ξεκαρφωμα. Και θα μιλησετε εσεις για τον Κωστη οτι δεν συμμετεχει στο πανηγυρακι σας. Που δεν πατησατε ουτε στο Παγκοσμιο νεων.Που εχουν να σας δουν σε γηπεδο χρονια. Η σιωπη ειναι χρυσος μερικες φορες.

Θελεις να σου πω προσληψεις και συμβουλους με κωλυμα λες και δεν τα ξερεις. Και ολα αυτα εγιναν επι προεδριας Στελιου. Τον συμβουλο τον τιμω γιατι παροτι ειχε κωλυμα και επρεπε να εκπεσει και το ξερατε παραιτηθηκε για λογους αρχης.

Εδω καταφερατε και διωξατε το Χαρδαλια μετα το Δουκα. Και ο ανθρωπος πηγε και πηρε ευρωπαικο. Ενας ενας οι επικινδυνοι εφυγαν και μαλιστα χωρις να φαινεται οτι εκδιωχθηκαν. Και θα μου πεις ισοτιμα και συλλογικα? Ασε γιατι κατι ξερουμε κι εμεις.

Anonymous said...

Θέλει πολλούς σαν και σένα ο Αγγελούδης γιατί και κανονισμούς ξέρει και τους αθλητές των εθνικών μας ομάδων αλλά παρακολουθεί και Παγκόσμιο χάνμπωλ καθημερινά .
Για αυτό κάπου αλλού πεστα αυτά , ξέρεις εσύ.

Anonymous said...

Ο αυριανισμός, ο μηδενισμός των πάντων και η ανώνυμη λασπολογία είναι φαινόμενα που πλήττουν τη ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια ελέω ΠΑΣΟΚισμού και αριστερίστικου λαϊκισμού. Εσχάτως, ήλθε να προστεθεί και ο "τζαμπαμαγκισμός και κουτσαβακισμός" μέσω του ανώνυμου σχολιασμού στα blogs. Δυστυχώς, όλα αυτά έχουν πλήξει και το handball...

Πικραμένοι, ηττημένοι, αδικημένοι, με ή χωρίς στον ήλιο μοίρα, καταφεύγουν εκεί εκ του ασφαλούς...

Τόσο δύσκολο σας είναι να αναγνωρίσετε σε κάθε ένα ό,τι του πρέπει;... Κάθε ένας από τους Αγγελούδη, Δούκα, Ζαλώνη, Βιτζηλαίο, Ξύδη, Μπραουδάκη κ.ά. είναι υπεύθυνος για πολλά καλά που έχουν συμβεί στο άθλημά μας και πρέπει να χρεωθεί και τα όποια λάθη (κάθε ένας στο μέτρο της εμπλοκής του). Το άθλημα τους ευχαριστεί όλους και τους χρειάζεται.

Ο συλλήβδην μηδενισμός, το πιο επαφανειακό είναι να σημαίνει αγνωμοσύνη, και αμέσως μετά εμπάθεια, ανικανότητα, αμορφωσιά ή ψυχολογικά συμπλέγματα κατωτερότητος.

Όποιος πιστεύει ότι υπάρχει κάτι παράνομο οπουδήποτε, δεν έχει παρά να προσφύγει στα αρμόδια Όργανα. Όποιος έχει άποψη, δεν έχει παρά να απευθυνθεί και να πείσει στη ΓΣ των Σωματείων. Τι πιο ξεκάθαρο, νόμιμο, τυπικό και δημοκρατικό από αυτά;... Ο,τιδήποτε άλλο είναι εκ του περισσού και παραπέμπει στην προηγούμενη παράγραφο...

Anonymous said...

τί μας λες κε 11,26!
τα ιδια λενε και οι πολιτικοι που κατεστρεψαν τον τοπο
"οποιος εχει στοιχεια στον εισαγγελεα.."
ειδαμε τα αποτελεσματα !!!

μην ξεχασετε να τους ξαναψηφισετε...

Anonymous said...

Ειναι θεμα προσεγγισης φιλε ανωνυμε 11.26. Προφανως φανταζομαι οτι εσυ διαφερεις απο εμας τους τσαμπαμαγκιστες και αυριανιστες γιατι εισαι ευγνωμων και αισθανεσαι συμπαθεια για οτι σου εχουν προσφερει. Εκει ειναι η διαφορα μας και γι αυτο δεν θελεις να καταλαβεις τι εννοουμε.

Φιλτατε τα γεγονοτα μιλουν απο μονα τους. Οι παρατυπιες δεν επιδεχονται αμφισβητησης. Τα υπολοιπα που καταγγελονται ειναι μεν νομοτυπα αλλα προκλητικα. 33-35 εκατομυρια ευρω σε μια δεκαετια για να εχεις το σημερινο χαντμπολ.

Σχετικα με το τελευταιο εχεις δικιο. Αλλωστε το θεμα του κειμενου του Κωστη Δουκα ηταν ανοιχτη επιστολη και ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι μια καθολου αμελητεα ποσοτητα σωματειων που ασχολουνται πραγματικα με το αθλημα συμμεριζεται τους προβληματισμους που δημοσιευτηκαν.

Βεβαια δεν ειναι ακομα αρκετα να αντιταχθουν στην πλειοψηφια που σχηματιζουν τα σωματεια που βαζουν τα χρηματα τους για το αθλημα οπως ο Σπαρτακος το Πολυδροσο το Φουρεσι και αλλα τινα αλλα υπαρχουν ακομα 8-9 μηνες.

ΥΓ Τι εγινε προσεφυγε ο Στελιος στα δικαστηρια? Η ΟΧΕ στα οργανα?

Anonymous said...

oristike i dikasimos ? exw megali agwnia. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa perimenoume nea. o uperproedros eipe oti tha uperaspistei tin timi tou sta dikastiria. gia na doume gt akoma den exoume dei kati.koritsia etoimaste ton fakelo ,ena pouro gia to dialeima tis akroamatikis diadikasias kai parte kai tilefwno ton lakoumenta.

Anonymous said...

@2:41 H δύναμη των Σωματείων δεν μετράται ούτε "με τα χρήματα που βάζουν στο άθλημα" ούτε με τους τίτλους που κατακτούν. Κάθε Σωματείο είναι μία αυτόνομη μονάδα και μία ίσης δυναμικότητος ψήφος. Αυτό ορίζει η Δημοκρατία. Είναι απαράδεκτη αυτή η ελιτίστικη- απαξιωτική νοοτροπία ορισμένων θεωρούμενων "μεγάλων, δυνατών ή παλιών" στο handball απέναντι στο οποιοδήποτε "μικρό" περιφερειακό Σωματείο! Καλό θα ήταν να γνωρίζουν οι "μεγάλοι και παλιοί" ότι η δυναμικότητα μίας Ομοσπονδίας ορίζεται από 2 στοιχεία: Τις επιτυχίες και τον αριθμό των μελών της.

Και για να μην πηγαίνουμε μακρυά: Την αλαζονική αυτή στάση επιδεικνύει τόσα χρόνια η Ευρώπη στην παγκόσμια Ομοσπονδία. Γι' αυτό ο Αιγύπτιος κατόρθωσε να συσπειρώσει γύρω του τους "μικρούς κι αδύναμους" του κόσμου κι η Ευρώπη βλέπει την Προεδρία με το κυάλι...

Και στην FIFA το Τιμπουκτού έχει ψήφο ίσης δυναμικότητος με τη Βραζιλία...

Προς τι η αλαζονεία απέναντι στους Σοφάδες και το Φούρεσι;...

Την ίδια αλαζονεία επιδεικνύουν απέναντι στις ομάδες και οι εσχάτως εμφανισθέντες στο handball ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Πώς σας φαίνεται αυτό;... Γιατί -με τα δικά τους κριτήρια- οι ομάδες σας είναι πολύ μικρές απέναντι στην αθλητική δυναμική αυτών των σωματείων (αληθές)...

Anonymous said...

kala me ta psemmata kai xwris na exete idea gia tis diethneis praktikes koroideuete xronia tous ithageneis sto ellada. den einai to idio ena swmateio stin sxesi tou me tin omospondia me tin omospondia se sxesi me tin pagkosmia i' eurwpaiki omospondia.stamatiste na koroideuete ton kosmo. se polles omospondies ta swmateia "epipedou" exoun kai perissoteres apo mia psifous analoga me tin istoria ,tis epituxies,tin katigoria pou agwnizontai pragmata logika stin dimokratia.tin kalos enooumeni dimokratia kai oxi to pasokiko ektroma pou exete dimiourgisei opou ta morfomata opws oi sofades apofasizoun me tin idia dunamiki opws ena swmateio me 30 xronia parousia ,titlous zwntana tmimata se oles tis ilikiakes katigories ktl .eiste oi nekrothaftes tou handball kai tis xwras.

Anonymous said...

@10:51 Μπορείς να μας πεις ΜΙΑ Ομοσπονδία ή ΕΝΑ Σωματείο, σε οποιοδήποτε άθλημα, που να συμβαίνει αυτό το "δημοκρατικό" που περιγράφεις;...

Γιατί, εάν έχεις μία πιο... περιφερειακή γνώση των πραγμάτων, θα ηξερες ότι αυτή ήταν η προηγούμενη αιτία αντιπαράθεσης Ελλάδος- FIFA, όπου για την εκλογή του ΔΣ της ΕΠΟ ίσχυε η αναλογία αριθμού ψήφων προς τη δυναμικότητα της Ένωσης.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ισχύει μόνον σε φορείς όπου υπάρχει σύστημα εκλεκτόρων και -φυσικά- όχι στην Ελλάδα, όπου η Αθλητική Νομοθεσία υπαγοτρεύει την άμεση ψήφο.

Οπότε, παίξε παρακάτω...

Anonymous said...

den tha sou pw ,na psakseis na vreis eksupne . oso gia to paradeigma sou tou podosfairou itan polu petuximeno.akrivws ta idia dedomena uparxoun sto handball kai sto podosfairo. kai i fifa me tin ihf exoun akrivws tin idia dunamikotita.to exw pei polles fores den xriazetai na to psaxnete polu vgalte mprosta tin vlakeia sas etsi ki allios einai anikiti !!!!!!