Δελτίο τύπου Ελπίδων Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου Ελπίδων Πάτρας


H αναμέτρηση του σωματείου μας των Ελπίδων Πάτρας με τον Παράδεισο Αμαρουσίου είχε αρχικά οριστεί για τις 25 Φεβρουαρίου, αλλά λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων του καρναβαλιού της Πάτρας, η συγκεκριμένη αναμέτρηση όπως και της Ακαδημίας των σπορ με τη Νέα Ιωνία δεν μπορούσε να καλυφθεί από την αστυνομία και γι αυτό ζητήθηκε η αναβολή τους με έγγραφο από αστυνομική δ/νση Αχαΐας και το αίτημα έγινε αποδεκτό. Επόμενη ημερομηνία λοιπόν διεξαγωγής των αναμετρήσεων αυτών ήταν την Τετάρτη 29 του μήνα, αλλά την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου μας γνωστοποίησαν αργά το απόγευμα ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου χωρίς να υπάρχει αιτιολογία για
τη νέα αυτή αναβολή και χωρίς να μας ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη.
Από την στιγμή που η κατηγορία δεν είναι επαγγελματική είναι δύσκολο για το δικό μας σωματείο να μπορέσουμε να έχουμε τους αθλητές μας παρόντες, οι οποίοι είναι φοιτητές και με δεδομένο ότι τότε υπήρχε κενό στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος έχουν κανονίσει εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό και όπως είναι λογικό δεν θα μπορέσουμε να έχουμε επαρκή ομάδα.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να  θυμίσουμε στους αρμοδίους ότι πριν δύο μήνες περίπου όταν κληθήκαμε να ταξιδέψουμε στην Βέροια για το κύπελλο και ζητήσαμε μία ολιγοήμερη αναβολή της αναμέτρησης, αφού όταν είχαμε δηλώσει συμμετοχή περιμέναμε ότι θα ίσχυε αυτό που ίσχυε εδώ και χρόνια ότι οι αναμετρήσεις γίνονταν στην έδρα του αδύναμου, δεν έλαβε κανείς υπόψιν του την οικονομική μας κατάσταση και αναγκαστήκαμε να πάμε αυθημερόν με κόστος 1.600 ευρώ. Μία κίνηση επώδυνη για εμάς στην οποία όμως προβήκαμε για να τιμήσουμε τον θεσμό του κυπέλλου όσο επώδυνο και να ήταν αυτό για τα οικονομικά του σωματείου μας.
Τώρα όμως πληροφορούμαστε την αναβολή της δική μας αναμέτρησης χωρίς καμία αιτιολογία  από τους υπευθύνους. Όλο τούτα δυστυχώς δείχνει ότι δεν υπάρχει αξιοπιστία στο πρωτάθλημα και ότι δεν λαμβάνεται υπόψιν μία ομάδα υγιής όπως η δική μας που παλεύει για το καλό του αθλήματος,.
Τέλος εμείς θέλουμε να τονίσουμε για άλλη μία φορά ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν είναι αποδεκτή από εμάς, αφού δεν θα μπορέσουμε να έχουμε πλήρη ομάδα, αλλά είμαστε στη διάθεσή και του φίλου σωματείου της Ακαδημίας των σπορ και της ΟΧΕ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

1 comment

Anonymous said...

Ωραία τα πηγαίνει η νέα ΔΕΠ. Όλο κατι παιχνίδια ψάχνουμε να βρούμε. Ακυβέρνητο καράβι είναι; Με το Χανιά-Πανελλήνιος τι θα γίνει; Θα κλείσει μήνα σε λίγο και ακόμα δεν έχει οριστεί. Τι περιμένετε, να ξέρει το φίλο στην ΟΧΕ σωματείο τι αποτέλεσμα πρέπει να φέρει;