Η "Kraft Paints" μεγάλος χορηγός του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η "Kraft Paints" μεγάλος χορηγός του ΠΑΟΚ


Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή μέρα για το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώνεται ότι η εταιρία χρωμάτων “Kraft Paints” θα είναι ο μεγάλος χορηγός της ανδρικής ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Το λογότυπο της εταιρίας “Kraft Paints” θα τοποθετηθεί στο κέντρο της φανέλας του ΠΑΟΚ, ενώ θα προβάλλεται και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας paokhandball.gr.

- Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που θα έχουμε στο πλευρό μας μια εταιρία με το κύρος και την εμβέλεια της “Kraft Paints”. Σε μία εποχή όπου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βιώνει δύσκολες στιγμές, η συγκεκριμένη χορηγία αποτελεί για την ομάδα μας ανάσα, τόσο αναφορικά με το οικονομικό σκέλος,
όσο και με το ηθικό, καθώς έχει ιδιαίτερη αξία η υποστήριξη των προσπαθειών μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την “Kraft Paints” για την υποστήριξή της και ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από τη φετινή σεζόν και θα είναι απόλυτα ανταποδοτική, δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ και υπεύθυνος του τμήματος Αντώνης Σαουλίδης.

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρίας “Kraft Paints”, κύριος Αλέξανδρος Πολίτης δήλωσε ότι:
- Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θεωρήσαμε ότι πρέπει από την πλευρά μας να στηρίξουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι΄ αυτή τη συνεργασία. Ελπίζουμε ότι με την υποστήριξή μας η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα έχει ένα επιπλέον εφόδιο στην προσπάθειά της για διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

No comments