ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Δημήτρης Σταυρακάκης και το μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και πρώην Νομάρχης Φλώρινας Γιάννης Στρατάκης, μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Σ.Χ.Δ.Μ.) και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Άρη Βατάλη, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Εκεί συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη και τον Δήμαρχο Αμυνταίου Ιωακείμ Ιωσηφίδη.Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η πρόθεση της ΟΧΕ και της τοπικής
αυτοδιοίκησης, η εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών, να έχει στα επόμενα παιχνίδια της, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ως βάση το Αμύνταιο.
Από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης επιβεβαιώθηκε η στήριξη στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας, για ανάπτυξη και διάδοση του χάντμπολ,  καθώς και η συμπαράσταση της στην συγκεκριμένη πρόταση που έχει σαν στόχο, οι κάτοικοι  της ευρύτερης περιοχής, να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν από κοντά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε επίσημες διοργανώσεις.
Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς, πως το Αμύνταιο, είναι η γενέτειρα πόλη του αθλήματος αφού πριν από 35 χρόνια, διεξήχθησαν εκεί οι πρώτοι αγώνες στην Ελλάδα.

No comments