ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24o πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων 2012 Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24o πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων 2012 Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην πόλη της Βέροιας η τελική πανελληνιά φάση για το πρωτάθλημα της κατηγορίας των νεανίδων. Μέσα σε αυτό το διήμερο 20 & 21 Απριλίουπαρακολουθήσαμε τέσσερις ομάδες : ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ, ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣκαι ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι και την ψυχή τους για να διεκδικήσουν όχι μόνο μια καλή θέση αλλά την πρωτιά και να κατακτήσουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι αγώνες που παρακολουθήσαμε ήταν γεμάτοι πάθος, ένταση, γρήγορο παιχνίδι και προσέφεραν άφθονο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Βέροιας, στο γνωστό «ΔΑΚ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ».
Την 1η θέση κατέλαβε ο ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, την 2η θέση ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ, την 3η θέση ο ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ και την 4η η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
3
6
84-70
2
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
3
4
83-75
3
ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
3
2
97-88
4
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
3
0
49-80

Μεγάλη επιτυχία είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης από την ομάδα της Προσοτσάνης τον ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ καθώς οι πολύωρες εβδομαδιαίες προπονήσεις, οι κόποι και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς «έπιασαν τόπο». Εκπληρώθηκε ο στόχος της που ήταν μια θέση στο βάθρο των μεταλλίων, που η βασική επιβράβευση κατάκτησης μιας τέτοιας θέσης από την ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως Ελλάδος είναι η ποσοστιαία μοριοδότηση για την εισαγωγή μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Εκτός από την κατάκτηση της 3ης θέσης ο Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ είχε ακόμα μια διάκριση, ήταν αυτή που αφορούσε για μία θέση στην καλύτερη επτάδα της διοργάνωσης, την θέση πίβοτ, που άξια η αθλήτρια του συλλόγου Παύλου Μαρία τιμήθηκε με αυτή.

Πολλά συγχαρητήρια στο κορίτσια της Προσοτσάνης, στους προπονητές τους που ήταν συνέχεια παρόν και βοήθησαν στον μέγιστο βαθμό, στην διοίκηση της ομάδας και φυσικά στους γονείς των παιδιών που και με την δικαία τους πολύτιμη βοήθεια έκαναν ότι ήταν δυνατό για το καλύτερο αυτής της ομάδας.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ «ΑΜΑΖΟΝΕΣ»
ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ











































No comments