Στη Νέα Σμύρνη ο Πήγασος Αιγίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Νέα Σμύρνη ο Πήγασος Αιγίου


ME ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Το πρωτάθλημα χάντμπολ Α2 των Ανδρών μπαίνει σιγά – σιγά στην τελική του ευθεία, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται περισσότερο στην «ουρά» τού βαθμολογικού πίνακα, αλλά και στη δεύτερη θέση, την οποία διεκδικούν τρεις ομάδες. Ανάμεσά τους και ο «νεοφώτιστος» Πήγασος Αιγίου, ο οποίος ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, φιγουράρει σήμερα –μετά από 13 αγωνιστικές– στην πρώτη τριάδα και μάλιστα για πολλούς αποτελεί το πρώτο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.
Για λόγους γοήτρου αλλά και ουσίας (ίσως), αφού το ενδεχόμενο να προκύψει κενή θέση στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1 (λόγω αδυναμίας δήλωσης συμμετοχής κάποιου σωματείου) πάντα υπάρχει, η
ομάδα του Μιχάλη Μπέσκου και του Τάκη Καρακίτσου εδώ που έφτασε δεν έχει το… δικαίωμα να αδιαφορήσει και θα «χτυπήσει» όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος. Αρχής γενομένης από αυτό του Σαββάτου με τον ουραγό Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ένα ματς φαινομενικά εύκολο, που όμως ίσως κρύβει παγίδες και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή. Από τη μία, το πάθος της νεανικής ομάδας του Πανιωνίου που ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα και από την άλλη, οι τρεις σημαντικές απουσίες του Πήγασου (Δημητρουλόπουλος, Βορύλας, Πολυδώρου), αυξάνουν τον βαθμό επικινδυνότητας της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ωστόσο η ομάδα του Αιγίου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη.
Το παιχνίδι του Σαββάτου θα αρχίσει στις 7μ.μ., ενώ από τις υπόλοιπες συναντήσεις ξεχωρίζουν το αθηναϊκό ντέρμπι Ιωνικός – Αναγέννηση Βύρωνα και Κορωπί – Ελπίδες Πάτρας.

1 comment

Anonymous said...

Ειμαι ενας απλος φιλαθλος του Πηγασου και εχω παρακολουθησει ολα τα εντος εδρας παιχνιδια της ομαδας. Συμφωνω οτι η ομαδα αξιζει τη δευτερη θεση μιας και παιζει το πιο μοντερνο χαντμπωλ στην κατηγορια μετα το λουτρακι και ειμαι σιγουρος οτι θα το παρει το ντερμπι με τον Παραδεισο σε δυο εβδομαδες αφου θα εχει και το ψυχολογικο αβανταζ απο τις δυο νικες στα προηγουμενα ματς. Ελπιζω βεβαια να μην αγχωσει τους παιχτες μας ο τιτλος του φαβορί.
Επισης εχει δειξει στοφα πρωταθλητή -ειναι η μονη ομαδα που εκοψε βαθμους απο τους πρωτοπορους