Μάλλιος: "Θα ματώσουμε για την πρόκριση" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος: "Θα ματώσουμε για την πρόκριση"


Ο Χάρης Μάλλιος μιλάει για την ρεβάνς του Διομήδη με την Μακάμπι
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το μεγάλο ραντεβού του Διομήδη Άργους. Ο «Λύκοι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή στις 18:30 στο κλειστό του Λουτρακίου την Ισραηλίτικη Μακάμπι με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ του 29-26 που πήρε πριν μια εβδομάδα στο Τελ Αβίβ και να προκριθεί στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ.
Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια είναι ο Νίκος Σαμαράς. Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική αποκλεισμό από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην εκπνοή του 1ου ημιτελικού και θα χάσει τον κρίσιμο δεύτερο αγώνα, αλλά υπάρχει μία μικρή ελπίδα στην έφεση που έχουν καταθέσει οι Αργίτες.

Ο πλέι μέικερ του Διομήδη Χάρης Μάλλιος σχολίασε: «Είναι ένα ματς κομβικής και ιστορικής
σημασίας τόσο για τον Διομήδη, όσο και για ολόκληρο το ελληνικό χάντμπολ. Η Μακάμπι είναι μία καλή ομάδα και ιδιαίτερα επικίνδυνη εκτός έδρας. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε διαγράψει το σκορ του πρώτου αγώνα από το μυαλό μας. Ο κόσμος θεωρώ θα παίξει μεγάλο ρόλο. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην τακτική, να τους φθείρουμε, όσο μπορούμε περισσότερο στην άμυνα και να παίξουμε όπως γνωρίζουμε. Θα ‘’ματώσουμε’’ στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση». Όσο για την απουσία του Νίκου Σαμαρά: «Δεν χωράει συζήτηση ότι είναι μεγάλη απώλεια. Δεν έχουμε μάθει να παίζουμε χωρίς αυτόν. Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε, δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν χωρούν δικαιολογίες πρέπει να καλύψουμε το κενό του ομαδικά».

3 comments

Anonymous said...

Ωραια τα ειπε.Ομαδικη δουλεια και προκριση...

Anonymous said...

ΛΑΛΑΚΕΣ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΟΣ!ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΧΟΛΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!!ΑΣΧΕΤΟΙ!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ,ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!ΦΟΡΤΣΑ ΔΙΟΜΗΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!VAMOS-VAMOS-VAMOS!!!!!!!!!!

Anonymous said...

καλη επιτυχια παλικαρια καντε μας περιφηφανους