EΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

EΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


Συναρπαστικός και με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ ήταν ο αγώνας των πανκορασίδων μεταξύ των Ελπίδων Πάτρας και της Ορμής όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 13-13 (ημ. 4-8)
Οι αθλήτριες των Ελπίδων ξεκίνησαν καλά τον αγώνα αλλά λόγω της ανοιχτής άμυνας των αντιπάλων υπέπεσαν σε λάθη και δημιουργήθηκε διαφορά στο α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη οι παίκτριες του Κου Μπουρδόπουλου εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένες και με σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα και αιφνιδιασμούς κατάφεραν να ισορροπήσουν το σκορ κι να φτάσουν στην να ισοφαρίση ενώ στο τέλος μάλιστα διεκδίκησαν και την νίκη. Ο προπονητής των Ελπίδων έδωσε
συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τόνισε ότι παρότι υπήρχαν και δύο σημαντικές απουσίες, το κέρδος είναι η πίστη στις δυνάμεις μας και στην ανατροπή του σκορ και η αλληλοβοήθειες που χρειάζονται στις δύσκολες στιγμές του αγώνα. Οι Ελπίδες έχουν ήδη 3 νίκες και 1 ισοπαλία και μένουν οι αγώνες με την Ακαδημία για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.
Την επόμενη εβδομάδα δοκιμάζονται στο Αίγιο στους πρώτους τους αγώνες τα τμήματα του Μίνι αγοριών και κοριτσιών που αποτελούν την πρ’ωτη βαθμίδα υποδομής των Ελπίδων.
ΣΥΝΘΕΣΗ:Θανοπούλου Β. 7 Ντερτινή Ε. 2 Ραυτοπούλου Γ. Οικονόμου Ε. Κοτκότζηλα Ν. Ανδρικοπούλου Ν.2 Σκόνδρα Μ. Γκανοπούλου Σ. Καμπά Ε. Ασπρομάλλη Β. Μπακοπούλου Μ.

No comments