ΑΝΑΔΙΑΘΡΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΔΙΑΘΡΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ


Ενώνονται Β’ ανδρών με τοπικά και Α2 Γυναικών με Β’ Γυναικών
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τις αποφάσεις του Δ.Σ. σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών αναφορικά με την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Συγκεκριμένα τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν ως εξής:
Α1 Ανδρών: 12 ομάδες
Α2 Ανδρών: 2 όμιλοι των 10 ομάδων
Β΄ Ανδρών: Τόσοι όμιλοι όσοι διαμορφωθούν ανά γεωγραφική περιφέρεια α) από τα σωματεία που παρέμειναν στην Β’ Εθνική β) από τα σωματεία των τοπικών Ενώσεων και γ) λοιπά σωματεία που πιθανόν δηλώσουν συμμετοχή.

Α Γυναικών: 8 ομάδες

Α2 Γυναικών: Τόσοι όμιλοι όσοι διαμορφωθούν ανά γεωγραφική περιφέρεια α) από τα σωματεία που παρέμειναν στην Α2 β) από τα σωματεία που συμμετείχαν στην Β΄ Εθνική και γ) λοιπά σωματεία που πιθανόν δηλώσουν συμμετοχή.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των ομάδων οι οποίες την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 δεν συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Ανδρών των Ενώσεων ή στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών θα ανακοινωθούν από τις σχετικές προκηρύξεις.
Ως εκ τούτου οι προγραμματισμένοι αγώνες μπαράζ των Ενώσεων για άνοδο στην Β΄ Ανδρών και της Β΄ Γυναικών για άνοδο στην Α2 Γυναικών δεν θα διεξαχθούν.

11 comments

Anonymous said...

2η αναδιαρθρωση σε 2 χρονια.οι ομαδες αγωνιζονται για ανοδο ,για παραμονη μια ολοκληρη χρονια και η οχε εν μια νυκτι τα ισοπεδωνει ολα.κανουν προγραμματισμους,εξοδα και η οχε τις γραφει κανονικα.εξισωνει ομαδες που παιζουν χρονια σε εθνικες κατηγοριες με ομαδες ανυπαρκτες,ομαδες-παρεες 50αρηδων που μαζευονται (οποτε μπορουν) στο γηπεδο για χαβαλε.προσεξτε τι λεειη ανακοινωση(....και για οποιον επιθυμει να συμμετασχει),δηλ η κατηγορια ειναι οπεν. οποιος ναναι ,οτι ναναι.κανεις δε πεφτει μιλαμε δε ξαναγινε. η απολυτη ξεφτιλα

Anonymous said...

EGO PROTEINO NA KATARGEITHEI KAI H A2.E RE GELIA

Anonymous said...

ειναι η απολυτη ξεφτιλα!!!!!!!προτεινω να φτιαξουμε ομαδες παλαιμαχων σε ολες τις περιφεριες να παιξουν εθνικη κατηγορια!!!!!!
ντροπη τους

Anonymous said...

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ. ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΕ) ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Β΄ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΩΔΙΑ, ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ, ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Β ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΕΣ - ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΒΑΛΕΣ (ΠΛΗΝ 1-2 ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ).
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΚΡΙΜΑ...!!!

Anonymous said...

ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΤΩΝ 150 kg.ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ2-3 ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ !ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΧΑΒΑΛΕΔΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΧΕ (ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ,ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ,ΚΡΙΤΕΣ)ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΚ-ΝΙΚ ΤΟΥΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΧΑΒΑΛΕ ΟΜΑΔΕΣ?ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Anonymous said...

Ακουσα ότι οι ομάδες Β εθνικής πού αποχωρούν πριν τελειωση το πρωτάθλημα,τόν επόμενο χρόνο δέν θα έχουν το δικαίωμα συμετοχής.

Anonymous said...

ειστε ολοι εγκαθετοι. η ιδεα ειναι πρωτοποριακη για τα ελληνικα δεδομενα.σου λεει η οχε αφου σενα η δυο χρονια θα διαλυθει ο αθλητισμος στην ελλαδα οπως παει, δε διαλυω εγω μονος μου πρωτος το αθλημα, να με γραψει και η ιστορια. μπραβο στα παιδια, τους πρεπουν τιμες και οχι υβρεις.

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΡΟΜΕΡΑ.ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΦΟΥΡΕΣΙ,ΕΣΠΕΡΟΣ-Γ.Σ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.

Anonymous said...

ξυπνατε ρε ,εκλογες ερχονται τον οκτωβριο,πως αλλιως θα μαζεψει ψηφους.α ρε καημενο χαντμπωλακι με τους τυχαρπαστους που μπλεξες

Anonymous said...

3.27 σχετικά με το ΦΟΥΡΕΣΙ εισαι βλέπω ενήμερως.

Anonymous said...

paidia dikio exete alla opos leei kai olaos stoy koufou yi porta.....