Δελτίο τύπου Ελπίδων Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου Ελπίδων Πάτρας


Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον έδωσαν τα τμήματα Μίνι αγοριών και κοριτσιών των Ελπίδων που συμμετείχαν στους αγώνες αυτού του Σαββατοκύριακου .Με τις ενθαρρυντικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι υποδομές πρώτης βαθμίδας του συλλόγου αποδεικνύουν, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, την πολύ οργανωμένη δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.
Το παιχνίδι των αγοριών στηρίχθηκε στις αλληλοβοήθειες και το man to man στο μισό γήπεδο ενώ ανάλογα και με τις ανάγκες του αγώνα χρησιμοποιήθηκε και η άμυνα 5:1, ενώ τα κορίτσια κατάφεραν να αξιοποιήσουν και το στοιχείο του αιφνιδιασμού
Όπως κάθε χρόνο το δραστήριο σωματείο παρουσιάζει πολυπληθή ομάδα με αθλητές  – αθλήτριες
ακόμα και της β΄ τάξης του Δημοτικού, ενώ διατηρεί και τμήματα Παμπαίδων-Πανκορασίδων, Παίδων και Εφήβων.
Τα τμήματα μάλιστα Πανκορασίδων και Εφήβων κατέκτησαν τα αντίστοιχα φετινά πρωτάθληματα.
Πολλοί γονείς παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών ενώ παρών ήταν και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Κος Καραβέλας που επιβράβευσε τις ενέργειές τους.
Οι προπονητές των υποδομών Κοι Μπουρδόπουλος Ευστάθιος και Παπαγεωργίου Αλέξης δίνουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τόσο για την αγωνιστική τους διάθεση όσο και για το ήθος που επέδειξαν και τονίζουν ότι σημασία μεγάλη έχει όχι τόσο η νίκη αλλά η αξιοπρεπής εμφάνιση του αθλητή που διέπεται από τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι.
Αυτή άλλωστε είναι η κυρίαρχη φιλοσοφία και των δύο καθηγητών φυσικής αγωγής και προπονητών που προσπαθούν συνεχώς να διαμορφώσουν υγιείς χαρακτήρες μέσα από παιδαγωγικές αρχές που μεταδίδουν στα παιδιά κατά την διάρκεια της προπόνησης ή των αγώνων.
Αγωνίσθηκαν οι παρακάτω αθλητές – αθλήτριες.
Μακρυγιάννη Ε. Τέτου Ε. Ασπρομάλλη Μ. Ασπρομάλλη Β. Τέτου Ε. Καμπά Α. Βουτσινά Γ. Θεοχαροπούλου Κ. Τακουμάκη Ε. Μπάρμπου Ρ. Αντωνοπούλου Β.
Καρβελάς Κ. Σιλαίος Α. Σιλαίος Γ. Τσεγγενές Χ. Ντούμας Δ. Πλαγάκης Π. Παπαγεωργίου Γ. Κατσιφάρας Ι. Κόλλιας Γ. Γουρδούπης Ν.
Αναλυτικά στις αναμετρήσεις που έλαβαν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες Μίνι των Ελπίδων αυτό το Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Μίνι αγόρια: Ελπίδες – Ακαδημία 11-18
                   Ακαδημία – Ελπίδες 12-7
Μίνι κορίτσια: Ελπίδες – Aκαδημία 17-3
                     Ακαδημία – Ελπίδες 3-14

No comments