ΒΑΚΑΛΗΣ: «ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΒΑΚΑΛΗΣ: «ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ»


Το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. ώρα Ελλάδος στην πόλη Piatra Neamt της Ρουμανίας θα διεξαχθεί ο αγώνας των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ρουμανίας-Ελλάδος για την προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2012.
Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Σωκράτης Βακάλης αναφερόμενος στο παιχνίδι της Τετάρτης που έγινε στο Αμύνταιο με τη Σερβία και στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Ρουμανία τόνισε: «Εμείς παίξαμε όμορφο χάντμπολ που κράτησε αδιάπτωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που είχανε «βουλιάξει» το γήπεδο με την παρουσία τους και με τον ενθουσιασμό του ο κόσμος έδωσε παλμό στην ομάδα η οποία έπαιξε με βάση το δικό μας μοντέλο απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Στο τέλος πήραμε τα συγχαρητήρια των προπονητών της Σερβίας οι οποίοι δεν περίμεναν να έχουν την αντίσταση αυτή από τη δική μας πλευρά. Τώρα για το ματς με τη Ρουμανία υπάρχουν άλλα δεδομένα. Η ομάδα αυτή είναι πρώτη στον όμιλο και είναι
«πληγωμένη» γιατί τέθηκε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων στο Προλυμπιακό Τουρνουά. Σαν συνέπεια του γεγονότος αυτού υπάρχει μια αμφισβήτηση για την ομάδα και τον Προπονητή της. Οι παλιές αθλήτριες εφόσον χρησιμοποιηθούν θα προσπαθήσουν να πάρουν τη ρεβάνς από τον αποκλεισμό τους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι νέες θα επιδιώξουν να αποδείξουν ότι είναι καλύτερες από τις προηγούμενες.
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας με βάση το μοντέλο του παιχνιδιού μας και θα προσπαθήσουμε και πάλι να φανούμε ανταγωνιστικοί».

7 comments

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ Σωκράτη ,μπράβο και στα κορίτσια .Είδαμε μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος στην επίθεση και πάθος στην άμυνα και επιτέλους είδαμε και καλές επιστροφές. Βέβαια ξεχώριζε το ταλέντο της Τσάκαλου αλλά και οι δικές της προσωπικές ενέργειες έρχονταν αφού γύριζε με υπομονή η μπάλα.Προβλήματα βέβαια υπήρχαν με κυρίαρχο το άγχος όπως και η αποτελεσματικότητα από τα εξτρέμ και πίβοτ ή η ταχύτητα αλλά σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα χθες ευχαριστηθήκαμε παιχνίδι .Μπράβο λοιπόν σε όλους τους συντελεστές του παιχνιδιού και κυρίως στα κορίτσια και ας είναι το χθεσινό παιχνίδι η αρχή για να βγάλουν από μόνες τους το γυναικείο κομμάτι από την απαξίωση μέσα από δουλειά .Άλλωστε με τον Σωκράτη αυτό είναι σίγουρο.Η.Τ

Anonymous said...

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι το τελευταίο για τον Radu Voina στον πάγκο της Ρουμανίας (είχε αποφασίσει ο ίδιος ότι μετά το τέλος των Ολυμπιακών θα αποχωρούσε). Η Ρουμανία είναι μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα (μεγάλο κομμάτι της η Oltchim Valcea - κάθε χρόνο στους 4 του CL, μία φορά στον τελικό). Παίζοντας χαλαρά νίκησε πολύ εύκολα την Πορτογαλία (το είδα αφού δεν μπορούσα να δω τις δικές μας κόντρα στην Andrea Lekic). Τον αγώνα Ρουμανία-Ελλάδα θα δείξει ζωντανά κάποιο από τα τρία DigiSport και φυσικά θα υπάρχουν αρκετά links στο διαδίκτυο.

Anonymous said...

Στο DigiSport 1 (τώρα το επιβεβαίωσα).

Anonymous said...

μπαίνει ένα ερώτημα:
ποιός κοιμάται πιο βαθιά ?
ο Βόινα ή ο Μπόσκοβιτς ?

Anonymous said...

Χα χα κακίες!

Anonymous said...

γιατί κακίες ?
αν η Ελλάδα είχε τις παίκτριες της Ρουμανίας ή της Σερβίας και έμενε έξω απ την ολυμπιάδα ή κέρδιζε μια ομάδα σαν την δική μας μόνο με 5 γκολ
τί θα λέγατε για τον προπονητή ?
Δεν θα τον είχατε λούσει απ το φτύσιμο?
ή τί λέτε για τον προπονητή των Ελβετών που έχει παράπονα γιατί ο αντίπαλος δεν έπαιξε 6:0 ?
βγήκε ο Σαμαρας και έκοβε βόλτες εξω απ τα 9 και τέλος το ματσάκιον

Anonymous said...

Εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα να κατηγορήσω κανέναν προπονητή για το πως παίζει η ομάδα του αφού δεν ξέρω αυτά που ξέρει αυτός για την ομάδα. Σε ότι αφορά τη Ρουμανία, δε νομίζω ότι παίρνει τα παιχνίδια με ομάδες σαν τη δική μας στα σοβαρά. Είναι και κουρασμένες οι κοπέλες από μια δύσκολη χρονιά. Συνήθως βαζουν δεύτερη ομάδα (και πάλι πολύ καλή για μας). Στον πρώτο αγώνα μας είχαν πατήσει (με 20 γκολ αν θυμάμαι καλά). Τώρα, η Σερβία είναι πιο αδύνατη από τη Ρουμανία με 2-3 πραγματικά καλές παίκτριες, αφού Katarina Bulatovic και Ana Djokic άλλαξαν εθνικότητα και παίζουν με το Μαβροβούνιο. Ούτε η Σερβία μας έχει για σοβαρό αντίπαλο (θυμηθείτε τον πρώτο αγώνα).