Δελτίο τύπου Πήγασου Αιγίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου Πήγασου Αιγίου


Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ «ΛΥΓΙΣΕ» ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ «ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ» ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α2

Σε… περίπατο μετέτρεψε ο Πήγασος Αιγίου το καθοριστικό γειτονικό ντέρμπι με τις Ελπίδες Πάτρας για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α2 Εθνικής κατηγορίας των Ανδρών. Επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου μέσα στο «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» της πατρινής ομάδας με 22-16 και κατέκτησε πανηγυρικά τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη, καθώς αύξησε τη διαφορά από τον Παράδεισο Αμαρουσίου στους τρεις βαθμούς. Οι παίκτες τού Τάκη Καρακίτσου μπήκαν από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Στο
πεντάλεπτο η αιγιώτικη ομάδα προηγείτο 7-1, δείχνοντας εμπράκτως ότι ήθελε να είναι ο «κυρίαρχος» του αγώνα, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τέσσερα γκολ διαφορά (7-11). Το δεύτερο μέρος κύλησε όπως και το πρώτο, με τον Πατρινό τεχνικό να δοκιμάζει αρκετά σχήματα, ξεκουράζοντας παράλληλα και βασικούς παίκτες. Το τελικό σφύριγμα των διαιτητών βρήκε τους Αιγιώτες να πανηγυρίζουν τη δέκατη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα επί ενός αξιόλογου συνόλου, όπως αυτού των Ελπίδων, που σε κανένα, όμως, σημείο τού αγώνα δεν μπόρεσε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στις… ορέξεις των φιλοξενούμενων.
Να σημειωθεί ότι στο πλευρό τής αιγιώτικης ομάδας βρέθηκαν περί τους 40 φιλάθλους, που ενθάρρυναν συνεχώς τους παίκτες, οι οποίοι στο τέλος ανταπέδωσαν τις ευχαριστίες τους με ένα ζεστό χειροκρότημα και  την ιαχή «ΑΙΓΙΟ».  

Μιχάλης Μπέσκος: «Φέτος πετύχαμε πολλά, του χρόνου περισσότερα!»
«Οφείλω καταρχάς να συγχαρώ τους αθλητές μας, που τη φετινή χρονιά, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην Α2, έδωσαν τα πάντα και μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές. Παρά τα όποια προβλήματα, απέδειξαν ότι η ψυχή είναι αυτή που μετρά περισσότερο, την οποία και «κατέθεσαν» σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια. Επίσης, θέλω να συγχαρώ τόσο τον προπονητή Τάκη Καρακίτσο όσο και το γενικό αρχηγό Γιώργο Παπανικολάου, με την τεράστια συμβολή των οποίων τα παιδιά έκαναν τη φετινή υπέρβαση. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που αποτέλεσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «όπλο» μας, ακολουθώντας την ομάδα ακόμα και σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Η προσπάθεια συνεχίζεται και στόχος μας είναι του χρόνου η ομάδα να συνεχίσει να κρατά ψηλά τη «σημαία» τού αιγιώτικου αθλητισμού! Με σωστή οργάνωση, συνεργασία και πολλή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά, του χρόνου ίσως και περισσότερα!», δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη τού αγώνα, εμφανώς ικανοποιημένος, ο πρόεδρος τού Πήγασου Μιχάλης Μπέσκος.

Ματς – φιέστα ο τελευταίος αγώνας στο Αίγιο
Πλέον, η τελευταία αγωνιστική αποκτά καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την Αναγέννηση Βύρωνα θα αποτελέσει ματς-φιέστα, στο οποίο ο Πήγασος θα γιορτάσει με τον κόσμο του τη μεγάλη επιτυχία, ανανεώνοντας το ραντεβού του για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Και ποιος ξέρει; Ίσως, μετά τις διαδικασίες για την κατάρτιση των νέων εθνικών πρωταθλημάτων για την περίοδο 2012-2013, η επιτυχία αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις και καμαρώσουμε τον Πήγασο ακόμη και στην Α1 Εθνική κατηγορία! Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, και στην κρίση που έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό και τον ελληνικό αθλητισμό, δεν θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη το να προκύψει κενή θέση στο νέο πρωτάθλημα της Α1 (λόγω αδυναμίας κάποιου σωματείου να συμμετάσχει). Σε μία τέτοια περίπτωση, τον πρώτο λόγο έχουν οι δευτεραθλητές της Α2, δηλαδή ο Πήγασος, και η ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στον όμιλο του βορρά.
ΠΗΓΑΣΟΣ: Αναστασέλος, Σαντιμπαντάκης, Γιαννόπουλος 3, Δημητρουλόπουλος 2, Γιούπης 1, Αλεξόπουλος 1, Αλυγιζάκης 6, Αυλωνίτης, Πετρόπουλος 3, Βαγενάς, Γκιώνης 5, Πολυδώρου, Παπαδόπουλος 1.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
Ποσειδών Λουτρακίου - Κορωπί 38-27, Ακαδημία Πάτρας – Πανιώνιος 38-27, Αναγέννηση Βύρωνα - Ν. Ιωνία 35-16, Ελπίδες Πάτρας - Πήγασος Αιγίου 16-22, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Παράδεισος Αμαρουσίου 22-18.

Η βαθμολογία
1 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 33
2 ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 22
3 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 19
4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣH ΒΥΡΩΝΑ 19
5 ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 18
6 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ 18
7 ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 15
8 Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 14
9 Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 9
10 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ -1

4 comments

Anonymous said...

ο ζαρλακουτης και οι υπολοιποι που δεν παιζουν τα τελευταια παιχνιδια ξερεις κανεις να μας απαντηση το γιατι;
μηπως το ζητημα ειναι πολυ και δεν πρεπει να μαθουμε;

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΠΤΟ....ΖΗΤΗΜΑ....

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΖΑΡΛΑΚΟΥΤΗΣ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ?

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΣΚΟ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ; ΓΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΖΑΡΛΑΚΟΥΤΗΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΑ